הוגוורטס און ליין נפל ?

Hermione

New member
יש לי שאלה

מה זה בדיוק הוגוורטס און-ליין? כאילו, אני מבינה שזה איזה הוגוורטס וירטואלי, אבל מאיפה הגעתם לשם? שווה להרשם? (אם הוא לא נפל, לפי החשדות פה...) מה הכתובת?

S.tal

New member
זה...

אמנם רק היום השנה בעצם התחילה, אבל זה נראה אתר נחמד. אני שובצתי ברייבנקלו! אני שמעתי על האתר, כי כל הזמן דיברו על זה פה. יש באמת שיעורים שם וגם שעורי בית. ויש גם משחקי טריוויה ועוד דברים כאלה וכך את יכולה לזכות בנקודות לבית שלך וגם את מקבלת נקודות אישיות. לא בטוח שתוכלי להירשם כי היום השנה התחילה. ביי ביי

תעזרו לי!!!!!

נכון שאני חדשה כאן והכל, אבל תסבירו לי מה זה ההוגוורטס און ליין? שכולכם חולקתם שם לבתים, נכון? אני גם רוצה!!!!!!!! תעזרו לי!!!!

S.tal

New member
זה-

הוגוורטס אונליין זה בית ספר וירטואלי. יש שם באמת שיעורים להגשה (נעזרים ע``י הספרייה ששם). -לפי השיעורים בהוגוורטס בשנה א. יש טריוויה ודברים כאלה, וכל בית מרוויח כך נקודות למטרה שהבית שלו יזכה. ויש עוד דברים רבים. תנסי עוד להירשם, בדף הפתיחה. ותחכי לאימייל שהם ישלחו לך. לאחר שתירשמי תביני הכל. ותזכרי לקנות את הדברים שהם כתבו לך לקנות בדף הפתיחה מסמטת דיאגון.-לא בטוח שתצליחי להירשם כי השנה היום מתחילה.

אני לא מבינה

אני רשומה, אבל מה לעשות עכשיו? אם השנה נפתחה, אז מה אני אמורה לעשות?

S.tal

New member
אני חושבת ש...

לאחר שרשמת את עצמך (הפרטים), הם צריכים להודיע לך באי מייל שהם רשמו אותך. אם כבר זה קרה אז אני מניחה שתוכלי להמשיך כרגיל, זאת אומרת לקנות את הדברים שהם כתבו לך לקנות בחנויות שם (בסימטת דיאגון). אבל אני לא בטוחה שתוכלי כי הרי השנה התחילה, אבל בגלל שהייתה תקלה היום באתר אז סימטת דיאגון לא ``נמחקה`` כפי שהייתה אמורה בתחילת השנה. מקווה שהבנת. טל

כן עשיתי את זה

נרשמתי, קיבלתי אימייל, וקניתי את הדברים... אבל אם השנה התחילה, אני אמורה להיות בביצפר, אז למה אין לי גישה לספריה? ולמה אין לי מערכת שעות? לא הבנתי.

elixer

New member
זה לא תקלה

לא התחלנו את הנה בגלל המספר הרב של אנשים שעוד לא קנו דברים, עד מחר בערב השנה כבר תתחיל

S.tal

New member
אבל אני

אני נותקתי באמצע הצ`ט. -לא יודעת למה. ואני לא יודעת על מה דיברו שם!

S.tal

New member
גם לי לא

גם לי אין גישה לספריה או מערכת שעות, וגם נראה לי שלאף אחד אין את זה. בטח בגלל התקלה שהייתה היום. דרך אגב, היית היום בצ`ט?? או שגם את נותקת באמצע?? טל

S.tal

New member
אאאאאאאוווווווווףףףףףףף!!!!!!!!!!!!

אוף, אני רציתי להיות בגריפינדור! יש שם ילדים נחמדים??? טל, המשועממת!!! נ.ב שמת לב שהוסיפו את העין הזאת כל פעם שאת קוראת הודעה?!?!?!

Vilia©

New member
אני ב....

הפלפאף... וכל כך רציתי להיות בגריפינדור או רייבנקלו... אני מבואסת... טלי פוטר

למעלה