הוא התקשרררררררררררררררר

הוא התקשרררררררררררררררר

ראאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
אח שלייי התקשררררררררררר$^%& %^%^ $ %%$ גגכיעזדנעטיוגביסדעאגרכעככככככככככככככ$^$#%$#$#$#$^$#^$$#$#%%^%$א סופסוףףףףףףףףףףףףףףףףף כמה בכיתיייייייייי אלוהיםםםםםםםםםםםםם אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ברוך השםםםםםםםם גאדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד סופסוףףףף אמאמאממאמאמאא

NRG LoVe EfRaT

New member
חחחחחחחח ווואאאאאאאאאאההההההההההההה

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

KiShKooSh

New member
אאאאאאאאאאאאאאא

אהבתי תחתימה
ואני יעשה את זה לו מתישהו

מיכל1082

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

צלילוש אני שמחה בשבילך!!!!!!

i love אפרת

New member
יאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אאאאאאאאא צליל לא הייתי פה ביומיים האחרונים לא הייתי מעודכנת לא הייתי בוחה אם הוא התקשרררררר יאווו מזל טוב מותק!! הכל בסדר אצלוו?!

צילי שלי סלבריטי ../images/Emo12.gif

אני אוכל להגיד לכל העולם שיש לי את מספר הפלאפון של צליל **** (שם המשפחה הסקסי שלך) המפורסמת!!!

כל כך כל כך שמחה בשבילך ../images/Emo99.gif

רואה שהכל בסדר מותק? עוד מעט הוא יבוא הביתה והכל יהיה בסדר
אוהבתותך

../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo185.gif

אבל אין לי דרום
רגע עכשיו??????? אני מתקשרת לבני דודים שלי הם גרים בב"ש

למעלה