התחילה והסתיימה כנראה. כפי שאמר הערב פרופ' כהן-אליה אבל הדברים מובנים לכל בר דעת, זה כל כך מגוחך לטעון נגד נתניהו שהוא הפקיר וכו', כאשר הלכה למעשה הוא הצליח להחזיר את כל החטופים החיים ורוב מוחלט של החללים עד כה. פשוט מסוג הטענות שמי שהמציא אותן בונה על כך שיש בכוחו להנדס את תודעת הציבור ו/או שהציבור ממש מטומטם ולא יפעיל את מוחו, אלא פשוט יקנה את הלוקש שהמחנה שלו, של ממציא החרטוט, ימכור לו.ההפקרה התחילה בגולדין, 2014
רק נזכיר מי הצד שהפגין בצוק איתן ליציאה מעזה ושבגללו הגיעו להפסקת אש בשלב שבו לאוייבינו עוד היתה את היכולת לחטוף את הדר גולדין ז"ל.צודקים ההורים שלו. כבר אז היה צריך לדרוש מהדרג המדיני לשאת באחריות. אבל היינו תמימים וגם נתניהו הסתיר את הפרצוף האמיתי שלו.
אם ההפגנות הביאו את היציאה מעזה, אז מה תפקידו של המנהיג?רק נזכיר מי הצד שהפגין בצוק איתן ליציאה מעזה ושבגללו הגיעו להפסקת אש בשלב שבו לאוייבינו עוד היתה את היכולת לחטוף את הדר גולדין ז"ל.
נזכיר גם אופן סיום המערכה ההיא עודד את החמאס לביצוע אירועי ה 7/10.
להנהיג.. ולא להיכנע לאספסוף גם הם טייסיםאם ההפגנות הביאו את היציאה מעזה, אז מה תפקידו של המנהיג?
נכון.להנהיג.. ולא להיכנע לאספסוף גם הם טייסים
אתה שם לב שעל אף שאתה מקפיד כל 10 דקות (בהקצנה קלילה) לכתוב פוסט לפיו המחנה הלאומי "מאשים את כולם חוץ מהמנהיג", אין כל ממש בטענה הזאתנכון.
זה לא מפריע לכם להאשים את כולם חוץ מאשר את המנהיג.
אם גם היית שם לב להקשר, אני כותב את זה בתגובה לכאלה שמאשימים את כולם חוץ מאשר את המנהיג.אתה שם לב שעל אף שאתה מקפיד כל 10 דקות (בהקצנה קלילה) לכתוב פוסט לפיו המחנה הלאומי "מאשים את כולם חוץ מהמנהיג", אין כל ממש בטענה הזאת? זאת נטו המצאה של מחנה הרל"ב. איש במחנה הלאומי לא שולל את אחריותו של העומד בראשות הממשלה לאירועים. גם כאשר מצביעים על אשמת/אחריות גורמים אחרים הם לא עושים זאת. אפילו הוא בעצמו לא עשה כן, על אף שיש במחנה הרל"ב שהמציאו כך ומריצים את השקר הזה כבר למעלה משנתיים.
אז.. זה כמובן בסדר גמור להמציא ולשקר יש מאין וכו' וזה חוקי לחלוטין לחזור על השקר שוב ושוב ושוב, מתוך תפיסה שאם רק נעשה זאת מתישהו מישהו יקנה את הלוקש. אבל סתם להשכלתך הכללית, מאומה מהנ"ל לא משנה את העובדה שכאשר מאן דהוא מצביע על אשם (אחר), חוקי לקיים (גם) על כך דיון ענייני בלי הwhatboutism הילדותי או הוספת השקרים הקבועים שנועדו בס"ה להתחמק מהתייחסות עניינית לטענה שהושמעה ולערפל את עובדת ההתחמקות הזאת.
אז זהו, שכמעט ואין כאלה כאמור. זו המצאה שלך גרידא, כמפורט מעלה בהרחבה.אם גם היית שם לב להקשר, אני כותב את זה בתגובה לכאלה שמאשימים את כולם חוץ מאשר את המנהיג.
אתה רואה מה אתה מסוגל לעכל.אז זהו, שכמעט ואין כאלה כאמור. זו המצאה שלך גרידא, כמפורט מעלה בהרחבה.
אמת ועל מה שאני רואה, כהגדרתך הנכונה, אני מצביעאתה רואה מה אתה מסוגל לעכל.
בריאות.
מזמן.אמת ועל מה שאני רואה, כהגדרתך הנכונה, אני מצביע. מצטער אם זה דופק לך את הנסיונות לערפל את שיטתך הקבועה שלא להתייחס עניינית ולנסות לערפל זאת באמצעות whataboutism חסר רלוונטיות.
מיצינו.
כי הם האשמים העיקרייםנכון.
זה לא מפריע לכם להאשים את כולם חוץ מאשר את המנהיג.
מנהיג שלא נושא באחריות הוא המנהיג שאנחנו אוהבים.כי הם האשמים העיקריים
נכון.נזכיר גם אופן סיום המערכה ההיא עודד את החמאס לביצוע אירועי ה 7/10.
ההפקרה?צודקים ההורים שלו. כבר אז היה צריך לדרוש מהדרג המדיני לשאת באחריות. אבל היינו תמימים וגם נתניהו הסתיר את הפרצוף האמיתי שלו
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.