ההמצאה הכי טובה מאז הפיפי

esupload

New member
ההמצאה הכי טובה מאז הפיפי ../images/Emo62.gif

חובה בכל תיק/ילקוט/מזוודה....

FELIX inc

New member
../images/Emo32.gif בנות על גלולות.

ככה, יש לי מחזור נורא קשה, שכולל המון כאבים, וגם נמשך בערך שבוע, במקרה הרגיל.. עוד חודש וקצת יש לי מחנה קיץ אחרון. להיות במחזור במחנה קיץ= סיוט. אני לא יודעת אם לסמוך על המחזור שלי שייגמר עד אז לפי החישוב שלי (כי המחזור עכשיו ייגמר חודש בדיוק לפני.) ואין מצב שאני אהיה אז במחזור.. בלי קשר, אני תיכף הולכת לצבא ורוצה להכניס לעצמי שגרה של גלולות. עכשיו אני אצטרך כמובן, בעוד שבוע ככה לקחת את הגלולות (כי התחיל לי המחזור אתמול) בשביל שיהיו אפקטיביות עד המחנה קיץ.. אז רציתי לדעת- אם אני בתולה, אפשר לרשום לי את הגלולות גם כשאני נמצאת במחזור, אפשר גם בלי בדיקות חודרניות וכו'? הכדורים ישפיעו לי ישר? הרופאה תרשום לי כדורים שהיא מעדיפה, או שיש לה דרך לבדוק מה יהי עליי הכי יעיל? אני ממש לחוצה לסדר את המחזור עד המחנה קיץ, ובכלל שהוא יפחת מבחינת כמות וכאב..

Oo The Gush Oo

New member
תצטרכי בדיקות דם.

אבל בד"כ את הגלולה הראשונה לוקחים ביום הראשון של המחזור אז אם את במחזור כבר את תאלצי לחכות למחזור הבא. בעיקרון בין החפיסה הראשונה עד השלישית המחזור כבר אמור להיות סדיר. ובקשר לכדורים עצמם, היא תבחר לך ותצטרכי לנסות שלושה חפיסות עד שתדעי בוודאות שהן מתאימות לך.

GoOni

New member
בדיקות דם?

אני לא הייתי צריכה שום בדיקות דם ושום בדיקות חודרניות. הוא נתן לי גלולות על סמך שאלון רפואי קצרצר. בכל מקרה, אצלי הגלולות סדרו את המחזור כבר מהמחזור הראשון. זה ממש אישי, התופעות וההשפעות של גלולות על כל אחת. אפשר לקבל גלולות כשאת במחזור. לא עשו לי אף פעם בדיקה חודרנית כי ביקשתי שלא, ולא הייתי בתולה. פשוט מקבלים מרשם וצריך ללכת אליו שוב כשהמרשם נגמר (ואם עדיין תיהי בתולה, הוא שוב לא יבדוק אותך.)

FELIX inc

New member
../images/Emo26.gif

גוני, התחלת לקחת את הכדורים בסוף המחזור, נכון? איזה כדורים?

GoOni

New member
מתחילים לקחת אותם ביום הראשון של המחזור.

אני לוקחת מינס. לקחתי לפני זה יסמין וזה עשה לי רע. יש מליון סוגים אבל..

FELIX inc

New member
אויש..

כי קיוויתי לקחת אותן כשהמחזור נגמר. אבל הרי במחזור לוקחים גלולות דמה..

Tin Doll

New member
כנסי להודעה שלי פה למטה

+ יש גלולות שיש בהן גלולות דמה ויש כאלה שאין. בגלולות שאין את הדמה, יש 21, ואחרי שאת מסיימת חפיסה את עושה הפסקה של 7 ימים וביום השמיני מתחילה חפיסה חדשה. (סה"כ מעגל של 28 ימים.) בגלולות שיש בהן דמה, אם אני לא טועה! יש 24 רגילות ועוד 4 דמה? אני ממש לא בטוחה. אבל מה שכן, במקום לעשות הפסקה, את נוטלת את הדמה בזמן ההפסקה כדי שלא יבלבל אותך. זה סתם, אפשר גם לא לקחת אותן. ברב הגלולות אין דמה ואת צריכה לעשות הפסקה בסוף כל חפיסה (בה את מקבלת מחזור, אגב..)

Tin Doll

New member
קודם כל

לא כל גלולה מתחילים ביום החמישי למחזור, אם את מסתמכת על זה. יש גלולות שמתחילים לנטול ביום הראשון למחזור. אם את בתולה, אסור לגינקולוג לעשות לך בדיקות ווגינאליות (החדרת אצבע לכוס, או מה שלא יהיה) אבל מה שכן, הוא יכול לבקש ממך לעשות בדיקת דם או כל בדיקה אחרת (לחץ דם, וכו'..) אבל לא בטוח שהוא ישלח אותך לבדיקה. אותי אישית הוא שלח לבדוק את רמת הלחץ דם בגלל בעיות תורשתיות, וזהו. רשם לי גלולות והן היו מותאמות לי בול. שום תופעות לוואי. לא כל גלולה מתאימה, ולא תמיד הגינקולוג יכול לקלוע. מנסים חודש או שלושה חודשים, תלוי מתי הגינקולוג אומר לך לבוא שוב, ומבצעים בדיקה שגרתית, לראות אם הכל בסדר.. הגינקולוג לא ירשום לך סתם גלולה, הוא ינסה להתאים לך עד כמה שאפשר. לא בטוח שהגלולות ישפיעו עלייך ישר, עד שלושה חודשים הכל אמור להסתדר. אבל אני לא חושבת שיש סיבה שזה לא יקרה מיד.

RainbowL

New member
../images/Emo32.gif בחרנו שיר לסיום!!!!!!!!

והוא כזה יפה. אנחנו עושים בהתחלה על הפיג'מות, התחלה קצרה שיוצאת ממש מגניבה וכולם ישנים. ואז 'מה אתה עושה שאתה קם בבוקר' בקטנה בית אחד. ואז.. טאםטאםטאםםםםםם קורא לה אלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תודו שאנחנו הצוות הכי מגניב שנראה כאן במועדון. וכולם יהיו לבושים כמו פריקים וכאילו- ילדים קטנים וחמודים בכיתה ג' פריקים רצחניים?! ועוד בהתחלה עם פיג'מות, ורק אחר כך הם מורידים ויש להם בגדים של פריקים!!! יואו ייצא לנו מה זה נדייייייר אני מתרגשת

Oo The Gush Oo

New member
../images/Emo32.gif

קצת עצוב שיותר חשוב להורים לנסוע למרתון ספינינג חמישי-שישי-שבת מאשר להיות עם הבת שלהם בשבת האחרונה לפני שהיא מתגייסת, מזל שהם חוזרים יום לפני ולא חושבים לשלוח אותי לבד לבקו"ם, באמת מזל. גם קצת עצוב שהם לא יכולים לפנות יום שלם אחד מסכן בשביל הקניות לצבא, אלא רק כמה שעות אחרי הצהריים. עצוב שא איכפת להם בגרוש.

RainbowL

New member
זה לא כזה נכון,

לפני שאת קופצת למסקנות כאלה עצובות, דברי איתם על זה, יש מצב שהם לא חשבו על זה עד הסוף, או שזאת הפעם הראשונה שהם עורכים את הקניות האלו [?אין לי מושג] אז איו להם מושג כמה זמן זה לוקח... ותעשי בבית מסיבת גיוס כמו שצריך, אם הם לא שם :) תשאלי אותם אם לא אכפת להם בגרוש, אל תהיי מקובעת.

Oo The Gush Oo

New member
על סמך מה את מדברת?

אני קצת מכירה אותם, ואני יודעת שזה ככה. וזאת פעם ראשונה של הקניות האלו, ואני כן צריכה להתחיל בבוקר כי ימעבר לקניות יש לי עוד פול דברים לעשות. לא מקובעת בגרוש. את מדברת באוויר, אמא שלי עובדת 4 שעות מ-9 עד 13:00, ואבא שלי עצמאי.. הם יכולים לקחת חופםש כמו כלום, תאמיני לי.

RainbowL

New member
לא צריך לכעוס, בסה"כ באתי לטובתך

וכן זה מה שאמרתי, אם זאת הפעם הראשונה אז באמת כנראה שהם לא יודעים ואת יכולה להסביר להם. אני יודעת שאני מדברת באוויר, בגלל זה הצעתי לך פשוט לדבר איתם, אחרי הכל הם ההורים שלך.

Roxanne06

New member
אז אני לא קשורה פה, אבל אני רוצה להשתלב ../images/Emo13.gif

שלשום דיברנו במסן שעתיים וחצי. לא חשבתי שנגיע לשיחות כאלו, הוא שאל אותי את מי אני אוהבת. לא ידעתי מה להגיד. שאלתי אותו את מי הוא אוהב, והוא ענה שאף אחת. הוקל לי כל כך. הוא המשיך להציק לי שאני אספר לו. באיזשהו שלב אמרתי לו "די X... זה לא יקרה :p" והוא: "ביננו סביר להניח שלא (חחחחח סתם אם בא לך אז סבבה ;)) אבל ספרי נו......" אני כל כך אוהבת אותו. כל היומיים האחרונים יש לי מין לחץ בחזה כשאני חושבת עליו, וכשאני מסתכלת עליו אני מרגישה כאבים בכל הגוף. זה מתחיל להיות ממש לא בריא. אבל לא איכפת לי, ואני מסתובבת כל היום עם החיוך הטיפשי הזה על הפנים. ובלי סיבה. החיים יפים. לא צריך הרבה סיבות בשביל זה.

למעלה