מומחה לקנונית הסדר העולמי
Well-known member
הנרי,טעית.
הגולש היחיד בתפוז שאתה מדבר עליו יותר מעליי...הנרי,טעית.
הנרי ברח מדיונים פיננסיים אחרי שהבין שטעה.הגולש היחיד בתפוז שאתה מדבר עליו יותר מעליי...
אני בספק שזה מה שקרה.הנרי ברח מדיונים פיננסיים אחרי שהבין שטעה.
מה לעשות שהחיים האמיתיים זה לא הניסויי מעבדה בה הוא מתמחה.
הוא טוען שאני מדבר שטויות כמובן.אני בספק שזה מה שקרה.
יותר הגיוני שהוא הקשיב למומחה ומת מהרעלת ציאנידאני בספק שזה מה שקרה.
הוא פשט ראה שאני צודק(הכי מביך בעולם בשבילו):יותר הגיוני שהוא הקשיב למומחה ומת מהרעלת ציאניד
זה מישהו עם אינטרס שיקנו את המתכת כסף,שים לב לפרטים - זה בריינרוט.
כל הגרפים מזוייפים, המציג הוא AI, הטקסט כנראה גם כן
אז אתה משקיע את הכסף בציאניד?
כרגיל חוסר התעמקות שלך,שים לב לפרטים - זה בריינרוט.
כל הגרפים מזוייפים, המציג הוא AI, הטקסט כנראה גם כן
זאת דרך חדשה להכין ולהפיץ המון זבלכרגיל חוסר התעמקות שלך,
זה דרך חדשה להכין תוכן,ויתור על פרטים+חוסר דיוק וטעויות בתמורה למהירות.
אולי...זאת דרך חדשה להכין ולהפיץ המון זבל
ולהנות מתמלוגים מהפרסומות
אני נוטה להסכים עם גרסתו של הנרי למאורעות.הוא טוען שאני מדבר שטויות כמובן.
אני נתתי את הגירסה שלי.
הרוב הגדול של הקנוניות שגויות, אבל זה נכון שיש כמות מאוד קטנה, של קנוניות מאוד מסוימות, שהן כנראה נכונות, ואפשר להאמין בהן, מבלי להיות או להיחשב למטורלל קונספירציות.הנרי הוא מהדור הישן הוא לא מבין בקנוניות.
הוא חושב שמדובר רק בשחיתות מקומית של פוליטיקאים ואין שום אנשים
עשירים מאוד מאחורי הפוליטיקאים.
אם אתה צודק, אז אני צנצנת.הוא פשט ראה שאני צודק(הכי מביך בעולם בשבילו):
לא. אלו רעיונות חדשים מהזמן האחרון, שעדיין נמצאים ברמת התכנון, וייקח הרבה שנים להוציא את זה לפועל, גם אם יוחלט ללכת על זה.באמת היה תכנון רב שנים רכבת וקו נפט מסעודיה לישראל
לא. המלחמה קרתה כי סינוואר ושאר ראשי החמאס החליטו לפלוש לישראל ולבצע פשעים נגד האנושות.וזה מסביר לחלוטין את המלחמה.
היא לא הונאה. זה כמו להגיד שקומוניזם הוא הונאה. זאת פשוט שיטה לא נכונה ולא טובה.ובמישור הכלכלי הכל קורס בעולם - שיטת כסף כחוב שהנרי תמך בה התגלתה כהונאה.
מי שלא מתעמק זה אתה, כי אחרי כל-כך הרבה שנים שאתה מתעמק בנושאים של כלכלה ופיננסים, היית אמור לדעת על מה אתה מדבר עד עכשיו, אבל אין לך מושג.כרגיל חוסר התעמקות שלך,
ויתור על פרטים, חוסר דיוק וטעויות, זאת לא הקרבה הגיונית או מקובלת, בטח לא בשביל יותר מהירות, או כמו מה שכתב ai27, "זאת דרך חדשה להכין ולהפיץ המון זבל ולהנות מתמלוגים מהפרסומות".זה דרך חדשה להכין תוכן,ויתור על פרטים+חוסר דיוק וטעויות בתמורה למהירות.
1) יש המון אנשים שיודעים לא רק אני ואנחנו לא באיראן/צפון קוריאה.דרך אגב, אם אתה יודע על כל הקנוניות הגדולות וכל מה שאתה אומר אמיתי, למה הקושרים עוד לא הרגו אותך?
המלחמה קרתה כי סינוואר ושאר ראשי החמאס החליטו לפלוש לישראל ולבצע פשעים נגד האנושות.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.