ההופעות האחרונות ממש מעבר לפינה

ההופעות האחרונות ממש מעבר לפינה../images/Emo168.gif../images/Emo29.gif

זה הזמן להעלות ניחושים וקונספירציות - באילו שירים של אביתר ארז לב ארי ישתתף בשירה? אילו שירים משלו יתווספו להופעה ויבוצעו ביחד עם אביתר? ו - כואב לי אפילו לחשוב על זה - אילו שירים יירדו מהפלייליסט בעקבות כך?
ו.. לא יודעת, נראה לכם שיש שירים של אביתר שלא קיימים בפלייליסט כרגע ודווקא ייכנסו להופעות האלה? לילה טוב.

shoham95

New member
מחר אני אדע ../images/Emo13.gif../images/Emo3.gif

ועד אז- יש לי הרגשה שהם ישירו את 'אנא אפנה', 'שמחת הפרטים הקטנים' ו'מה אעשה'. ממש בא לי שהם ישירו את 'צדק'
שיר מדהים. אני מאוד מאוד מקווה ששירים שלא נמצאים בפלייליסט יכנסו. יש לי הרגשה שהולכים להיות שירים משיר טיול. אני מקווה שאני צודקת
ולגבי השירים שהולכים לרדת, אני אפילו לא רוצה לחשוב על זה

דווקא לי נראה שהשירים מ"שיר טיול" ייעלמו

גם בגלל היעדרו של אמיר, וגם כי כביכול אלה הופעות גדולות שמיועדות לקהל יותר רחב (אולי אפילו קהל שארז יביא), ויש לי תחושה שיילכו על ה.. איך לומר.. "להיטים". אבל כמובן שאני אשמח להתבדות

אני מצפה בקוצר רוח ובתקווה למה שיגיע אחריהן..

ההופעות האלה לא מעוררות בי התרגשות גדולה, אם כי אני כן רוצה להיות באחת מהן, אוהבת לשמוע אותו עושה שירים אחרים. אבל הציפיה הגדולה באמת היא למה שיהיה אחר כך... מה שמביא אותי לחשוב שיהיה מאוד מרגש אם בהופעות האחרונות האלה ייכנס איזה שיר חדש...משהו מה"הפצצה" שצח דיבר עליה...

SnapDragon

New member
קונפירציה, אהובתי ../images/Emo123.gif

ובכן ! אני מאוד מציאותית... לדעתי שלושת השירים של ארז ששוהם ציינה יבוצעו בטוח (יש מצב לצדק גם). באשר לשאר - טרם הכירותי כדי לשער. למען האמת אני לא יודעת וטיפל'ה עדיין חוששת להיקף "דריסת הרגל" של ארז פה. שוב, ידוע - הוא לא מגיע להחליף את אמיר, וגם לא ניתן לקרוא לזה אירוח אלא יותר שיתוף פעולה. וככזה, ההופעה די משותפת. צר לי לאכזב את האופטימיסטים, אבל אני לא צופה שינוי מהותי בסטליסט. אני חושבת שבנגה, ובשוני יותר (ועל כן זוממת להגיע לשם בכל כוחי!), יהיה מקום מבחינת אביתר לתת את הכל ולהעלות רמה, מה שנקרא: הסערה שלפני השקט הארוך, ארוך, ארוך... בדיוק כמו שעשה במעבדה ב-22.06 - אק"א : הופעת הלהקה האחרונה. קראו לזה אינטואיציה, אבל יש לי הרגשה שאעקוף את חברֵי מועדון הנבואות במניין ההגשמות
. וגם אם לאו - היי, העונג יהיה כולו שלנו.

אני מכירה רק את האלבום הראשון של ארז

כך שתחום הניחושים שלי מוגבל יחסית בקטע הזה
אבל "שמחת הפרטים הקטנים" באמת יכול מאד להתאים לקול של אביתר, וגם "צדק" יכול להיות נחמד. "מה אעשה" יהיה מדהים אם יבוצע, אך יש לי חשש שהלב שלי לא יעמוד בזה. את "אנה אפנה" אני מאד אוהבת, אבל דווקא לא נראה לי מתאים. אני מוסיפה לרשימה את "מתוך האפלה", ומשום מה גם עלה לי רעיון שאולי הם יבצעו ביחד איזה שיר של קרליבך
בנוגע לשירים של אביתר, כבר הבעתי את דעתי למעלה - ושוב, באמת שאני אשמח להתבדות.

הדבר היחיד שאני מעז לומר שטרם אמרו

הוא שאולי אולי ישתרבב איזה משהו מהאלבום הנרקח בימים אלו, ואולי אולי נזכה לשמוע איזה ניגון חב"ד (אנעים זמירות
)

shoham95

New member
אני מקווה שלא

פשוט כי אני מקווה שבאלבום הבא לא יהיו ניגוני חב"ד
אבל בטח שאני אשמח לשמוע שירים מהאלבום הבא. לצערי זה לא יקרה

לא האלבום הבא של אביתר...

האלבום של הלב והמעיין עם אביתר... כמה שאני רוצה את האלבום הזה...

למעלה