ההודעה שלי נקטעה,

מיקי 26

New member
ההודעה שלי נקטעה,../images/Emo123.gif

החלק שנקטע הו שאני רק בשבוע 24 וכבר העליתי 17 ק"ג.כל חיי לא הרגשתי כ"כ מדוכאת לגבי הגוף שלי ובחיים לא העליתי כ" כ הרבה במשקל.אני רוב הזמן מדוכאת מהמצב,נגעלת מעצמי כשאני מתלבשת לצאת ועוד יותר כשאני מתפשטת.כל חיי חיכיתי להריון הזה ודמיינתי שאהיה כמו כל הבנות הרזות האלה עם הבטן הקטנה אני ממש מיואשת ואשמח להתנחם ולדעת שאולי יש עוד בנות במצבי.

א י ו ש י

New member
מעתיקה את הודעתי אליך מקודם

זה מה שהבנתי נכון שאת טרודה מהמשקל? אם זה מה שאת חשה אז באמת אין לך מה לדאוג, ראיתי גם את תגובתך בסקר ובטח נראה לך שאת עלית הכי הרבה מכולן. זה לא כזה נורא, זכרי זה בגלל שאת בהריון, יש כאלה שעולות יותר ויש כאלה שפחות. (גם אני עליתי 10 ק"ג שבוע 27 וזה די מטריד אבל אני יודעת בוודאות שאוריד את זה אח"כ) אם ממש רוצים, עושים כושר, תזונה נכונה והכל יורד. תחשבי שהריון זאת תקופה שבה נכון עולים במשקל אבל ככה יהיה לך ילד בריא כי את אוכלת יפה (בטח יהיו הרבה שיתנגדו למה שאמרתי) הגוף דורש- אכלי! יהיה עוד הרבה זמן לעשות דיאטות. בעלי אומר לי: בעיני עכשיו את יפה מתמיד כי את נושאת בבטן את פרי אהבתנו. נכון מקסים???? ככה תחשבי גם על עצמך!!

מיקי 26

New member
מקפיצה

שיהיה לכולן חג עצמאות שמח.תשתדלו לא לאכול בשר שרוף.הבנתי שהפחם (החלק השרוף)עלול לגרום בטווח הארוך לסרטן(לא המצאה ,היה שבוע שעבר במעריב)

טלי241

New member
גם אני...

אני בשבוע ה-17 וכבר עליתי 8 קילו... זה אולי נשמע לא נורא, אבל התיאבון שלי רק הולך ומתחזק מיום ליום... ובקצב הזה אני אהיה דובונות.גם אני דמיינתי בטן קטנה ונחמדה.. אבל כנראה שאני אהיה בכיוון של בטן ענקית, ולא רק הבטן אלא כל האיברים ה"נלווים"...

אני רזה מאוד ועליתי 10 ק"ג בינתיים

שבוע 28+3. אוכלת כל הזמן. אם את רעבה- תאכלי!!! הפתרון שלי לאכילה הבלתי נגמרת הוא אוכל בריא ומשביע עם הרבה סיבים תזונתיים (זה עוזר גם ליציאות). פירות וירקות, בשר וכו'. רק היום קניתי לי לנשנש עוגיות טבעיות עם אגוזים וקמח מלא (ללא תוספת סוכר וללא ביצים), זה מ-א-ו-ד יקר, אבל לדעתי שווה (25 ש"ח ל-450 ג').

תחשבי שכל מה שעולה...

גם יורד בסוף... אומנם בתהליך ארוך-אבל יורד!!! ואת תחזרי להיות כמו בהתחלה ועוד צ'ופר קטן או קטנה יתווסף לך להרגשה הטובה....

אמאללה

New member
ממיל'ה תתעודדי - אני שבוע 38 עליתי

26 קילו את קולטת 26 קילו
גם אני מרגישה/הרגשתי כמוך - דובה גדולה, מכוערת, דוחה, אבל מה לעשות מקווה שירד מהר, אין לי כל כך איך לנחם אותך , אני בעצמי זקוקה לניחום אז ,,,,,,, הנה עוד פילה יש בפורום הזה

רוצה לספר לך....

שבעוד קצת יותר משנה, את תכתבי בפורום אחר על כמה את רודפת אחרי הקטן (או הקטנה) שלך.... ואז פתאום תשימי לב שכל הקילויים האלו נעלמו, בלי שאפילו הרגשת.... תאמיני לי, הכל ילך.... יבוא אושר גדול ותראי שתרזי בחזרה... העיקר עכשיו, בהריון, אל תתבאסי מזה, למרות שתמיד יהיו נשמות טובות שיזכירו לך ש"עלית יותר מידי בהריון"...... אל דאגה... אני אחרי ההריון הראשון הורדתי הכל + 2 קילו נוספים.....

ביבי 5

New member
אני עליתי 35 קילו!!!

אני בהריון שלישי בשני הקודמים העליתי 35 קילו והורדתי את הכול הליכה,הנקה,ספורט וגם בזה אני עולה במישקל (יש בנות שמעלות קצת ולא מצליחות להוריד)אני חוזרת תמיד למישקלי בערך 54 קילו (די רזה) אז תהי שמחה ומאושרת לא כל אחת זוכה להיות בהריון !

talyeled

New member
אני מכירה מישהי שעלתה 40 קילו!

והורידה הכל אח"כ בלי שום בעיה. (לא שזה מומלץ, אבל זה אומר שזה אפשרי - ושמעתי גם תיאוריה שדווקא מי שמעלה הרבה מורידה את זה יותר בקלות אח"כ) בכל מקרה תזכרי שזה נורא אינדיבידואלי כמה משמינים בהריון (ולפחות יש לזה סיבה אובייקטיבית, ולא צריך להאשים את עצמך). אם בכל זאת נראהלך שאת אוכלת יותר מדי - את יכולה להתייעץ עם דיאטנית (אבל בשום אופן לא להתחיל בכל מיני דיאטות לא מבוקרות - יכול להיות שמה שאת אוכלת זה מה שהעובר שלך צריך עכשיו, וזה הכי חשוב).

meravido

New member
קודם כל תמחי את הדמעות - בטח שאת

לא היחידה. ולדוגמא - אני. בטח לבנות פה נמאס לשמוע את זה אבל בשבילך אני אחזור שוב: הריון ראשון - 34 ק"ג (!!!) הריון שני - 20 ומשהו ק"ג (אחרי 20 מפסיקים לספור) ועכשיו - נכון לשבוע 26 10 ק"ג נכון שתגידי שזה כלום, אבל נותרו לי עודפים מהריונות קודמים ואני לא מתחילה את ההריון שלי ב-65 ק"ג אלא ב-73 ק"ג. אני נורא מבינה אותך ועכשיו אני מתחילה להתנפח מהבצקות שמגיעות בצעדי ענק והאצבעות מתחילות להראות כמו נקניקיות. ואני בטח שלא נראית כמו חוט עם קשר למרות שנורא קיוויתי שכך אראה בהריונות. למעשה אני נראית כמו שלוליתן. אחרי ההריון יורדים במשקל. אם את לא פדלעה כמוני, את גם תשקיעי בזה (הליכות או ספורט אחר) וזה ילך לך יותר מהר.

למעלה