ההה? מה זה?

ההה? מה זה?

אתם מבינים מה הדבר הזה אומר לגביי הייעוד היחיד שהאמנתי שיש לי בחיים אני מקווה שהם לא מתכוונים להתחיל ליישם את זה יותר מדי בקפידה בשנה הקרובה אם כן.... וואי ! אני ממש זועמת

הם עובדים על זה

קראתי את זה לפני כמה זמן בכתבה אחרת... הם אומרים שהתזונה של הבנות לפני הצבא ממש לא טובה וזה גורם לעצמות להיחלש וקשה להן להרים משאות כבדים וכו'.... בגלל שחסר להן אדרנלין בדם......ובגלל שרמת ההמוגלובין בדם נמוכה מדי... ובקיצור הכתבה אומרת שהגברים שולטים!!! חחחח וייייייי [ולכל מי שלא הבין/ה זה היה בציניות]

ביולוגית זה דווקא נכון ולא הכללה...

עצמות של נשים יותר חלשות משל גברים מסת השריר שלהם קטנה יותר והן בכלל, בד"כ, רזות ונמוכות יותר באופן יחסי.... אבל זה לא שעד היום חיילות קרביות עשו פעילות מבצעית חי"רניקית זהה לשל הגברים, אז אני לא מבינה למה לא להשאיר את המצב כמו שהוא היום... יעני, ברור שהשאיפה היא לקדם אותנו, אבל אם זה בלתי אפשרי, נסתפק גם במגוון העלוב שמציעים לנו היום ... לא?

כמה דברים

דבר ראשון זה די עצוב . אבל ראסמי הם די צודקים , א כמו שע(י)נבל אמרה מסת השרירם של הנשים נמוכה יותר , יש להן 10% אחוז פחות המגולובין בדם דבר שגורם להן לא להיות מסוגלות פעולות קשות למשך זמן ממושך . חוץ מזה החילות שנפתחו לנשים הם חילות שהשחיקה בהם רבה לדוגמא תותחנים : בתומ"ת יש 4 תפקידים : 1 מפקד 2 נהג 3 טוען $ ועוד תפקיד שנדמה לי תותחן . עכשיו הבנות יכולת לבצע את התפקיד הקל כמו לנהוג על התומ"ת אבל עם ברצינום להתקדם לפקד עליהם לעבור הכשרה על קכל המקצועות ואז הן מגיעות לטוען יורה שזה תפקיד דיי קשה לדוגמה צעיף 155 מ"מ ששוקל 42 ק"ג , זרחן ישראלי 155 מ"מ M56 שוקל 43.6 ,והפגז הקל ביותר הוא עשן הפלטה צבעוני 155 מ"מ ששוקל 39.2 ק"ג . אז תארו לכם איזה נזק זה עושה למי שמרים את זה? ובמיוחד עם זו אישה שהיא מטבע חלשה יותר . או לנסות להרכיב זכל של טנק זה דברים שנשים פיזיולוגיות לא יכולות לבצע

מוקוש

New member
זונות.

כאילו שמסת השריר שלנו לא הייתה יותר נמוכה עד עכשיו... נשים שירתו בקרבי בינתיים יפה מאוד! מה הבעיה לפתוח יחידות קרביות מיוחדות לנשים עם דרישות ואימונים אחרים? זה קטע דפוק בצה"ל, פשוט שוביניזם ממשלתי

312455

New member
זה לא שוביניזם

בנות מסוגלות לפחות מבנים זה עניין פיזי די עם הפמניזם הדפוק הזה.

sOurce of life

New member
אני מתעבת שוביניזם אבל...

אין מה לעשות! אלו העובדות. ובעיקרון שוללים אותנו(הבנות) מתפקידים כאלה בשל הסיבות הנ"ל. לא בגלל הפליה. אם אתן רוצות לדפוק לעצמכן את הגוף אז בסדר. אבל המניעים של צה"ל הם ממש לא שוביניסטים. כי צה"ל לא יכול להתווכח עם הגנטיקה של האדם. אז אם זה מטעמי בריאות אני מוכנה לא לעשות קרבי. למרות זאת יש קרבי ממש קל לבנות. עדיין עושות קרבי, אבל יותר קל. ועוד משו אחרון... אם תהיה הכבדה משמעותית על הגב זה יכול לגרום לעקרות(אצל בנות)כך ש... תחשבו על זה.

מוקוש

New member
זה לא הפריע לנשים לשרת בקרבי בינתים

זאת לא טיפה הצתה מאוחרת? נשים משרתות בתפקידים קרביים מוגבלים, אבל עדיין וגם את המעט הזה לוקחים עכשיו. אני ממש לא מבינה מה הבעיה שלהם לאפשר לנשים לשרת בקרבי לפי היכולות הגופניות שלהן... זה בטוח יהיה יותר יעיל מלתת להן להגיש קפה.

sOurce of life

New member
אם את ג'ובניקית,

זה לא אומר בהכרח להגיש קפה! יש מלא תפקידים ממש שווים שאת יכולה לעשות בלי להיות קרבית.

מוקוש

New member
כן... ממש שווים,

לשבת מול מחשב ולנתב מטוסים <<זה הדבר הכי טוב אחרי קרבי לדעתי, וגם זה די עלוב>> ויש כמה תפקידים חביבים במודיעין, אבל עדיין, זה לא אותו דבר. קרבי זה ממש לתרום מעצמך, פיזית, לא רק נפשית.... זה משהו אחר, וזה לא הוגן ששוללים את זה מנשים שאין להן מגבלה רפואית מיוחדת...

נכון, זה לא שוביניזם

ואני אחרונת הפמניסטיות למרות שחששתי שהשירשור שלי הדרדר למקומות כאלה.... אבל אני כולה בחורה שמקדישה את כל החיים שלה להכנה לצבא ורוצה לקבל תמורה ולתרום.....

תאמיני לי ענבל לא כדאי

אומנם זהנ כיף ודי סבבה אבל ממש לא כדאי *ספי שהתפרקו לו הרגליים לאחר האימון של אתמול שהוא גמע בו מעל ל9 קילומטר ריצה ועשה כפיפות ברכיים ועם מעל 100% משקל גוף על הגב(משהו כמו 8-9 קילו מעל)**וזה נקרא אימון קל *

למעלה