הדרך למסילה...

• פותח הנושא z2s3
  • פורסם בתאריך

steiff

New member
משתי תמונות הנוער זו המוצלחת יותר לטעמי

התמונה של נופר - הצבעים פחות משתלבים זה בזה. הווילון האדום מושך את העין יותר מדי.
בתמונה הזו התלתלים הצרובים בשמש יחד עם הרקע הצרוב בשמש משתלבים יפה.

ע מ י1

New member
דווקא לי הוילון האדום לא מפריע, יש

בזה איזו קונספציה יפנית. לי מיותר החלק הלבן מימין.

steiff

New member
יפה!

תפישה מוצלחת של הסיטואציה. סימן השאלה הגדול: "יהיה גול או שלא יהיה?" נשאר תלוי באוויר, כמו שלושת האובייקטים שבתמונה, כל אחד תלוי באוויר בדרכו הוא.
מבחינת פיזור האובייקטים במרחב, נראה לי שהחלק השמאלי בתמונה נשאר ריק. זה בכוונה? מסמל את השער שאיננו בתמונה? חשבת לחתוך את התמונה באופן קצת שונה?

steiff

New member
ברוך השב!

רעיון יפה וביצוע יפה.
האם שקלת להסיר את ההחזרים הפחות רלוונטיים מהתמונה? יש שמה כמה כתמים בהירים שנראים כמו פיקסל שרוף למרות שברור שמדובר בהחזרים מאובייקטים שונים בשטח.
מה שיכול היה להיות יפה זה אם בנוסף לשלטים היה גם החזר מעיניים של בעל חיים, משהו שישבור את השגרה.

z2s3

New member
תודה. לא הלכתי לשום מקום, אבל תודה בכ'ז.

אולי זה עיניין של כיול מסך, כי אצלי האלמנטים האלו לא נראים. לגבי השוער, הוא נמצא על קו ה 16...רחוק מאוד מהשער שלו, ועפ'ר בצילומים האלו קשה לדעת אם זה לפני או אחרי שהכדור הגיע אליו. במקרה זה אגב, זה אחרי שהשוער הדף, ולא היה גול. לגבי החיתוך, היה חשוב לי להשאיר שם את הסוף הצמחיה הזה, שאופייני למגרשים בפרובינציה כמו בבית שאן פה...

Manic Cats

New member
סט טוב

כשהראשונה והאחרונה ברמה אחרת.
הראשונה מצוינת בזכות עצמה והאחרונה בזכות הרגע המעופף הזה שתפסת!

igaellzn

New member
זוהר

קודם כל ברוך שובך...
התמונה הראשונה טובה, איזה יופי של מחשה לצילום...
נופר יפה כתמיד, כתמונה לא מרגיש שיש משהו מיוחד (חוץ מזה שהיא מנסה להסתיר מאבא שלה את העובדה שהיא מצלמת (ואם היית מצלם עם ניקון אז בכלל זה היה מצחיק)
התמונה של שקד מזכירה לי סיפור שהייתי מעדיף לשכוח אז אני לא אתייחס
ותמונת הגול? טובה מאוד ומעניית ואפשר ללכת לאיבוד בסיפור

z2s3

New member
חן, חן יגא אל...תודה, אבל לא הלכתי לשומקום...

חוצמיזה שהיינו בסופשבוע בצימר בזרעית, והיה נהדר...
בכל מקרה, לא אכריח אותך להזכר במשו שאתה לא רוצה, אבל אם עוררתי בך אסוציאציה, כפי שנאמר בסדר פסח...דיינו.

z2s3

New member
תודה על התגובות

למעלה