הדרך היחידה להשיג המממממוווון סקס!

בלאונט

New member
הדרך היחידה להשיג המממממוווון סקס!

זהו, עכשיו כשמשכתי את תשומת לבכם אני רוצה לספר לכם על שני דברים שמאד מפריעים לי. הראשון הוא חצ`קונים בתחת והשני הוא צפיפות האוכלוסין בפורום הזה. לפני שנים רבים, בהיותי לוחם פלמ``ח שמרנטי ונאה, נהגתי לבלות זמן רב בפורום, בהיותו פורום מאד מצומצם, סולידי, שקט וכתום. כך יכולתי להעביר שעות ארוכות בוויכוחים עם נעל, קורט, בלאק-סטאר. אבל נראה לי שלאחרונה, בעקבות ההצלחה של הפורום בהיותו בחיתוליו, המקום הומה אדם (דבר טוב) וכולם כאן משאירים מיליון הודעות מעניינות ועסיסיות (דבר טוב), אך עם זאת נראה שבגלל הפרנזי-כתיבה הזה, רבים מאיתנו לא מתרווחים בכורסאות וקוראים בנוחות את מה שאחרים כתבו, חושבים על זה, ומגיבים (דבר רע). אני ממש מקווה שאני טועה, ולכן אני משתדל לקרוא את כל ההודעות שנכתבות כאן ולהגיב לפחות למה שמעניין אותי - אבל נראה לי שאני בין הבודדים בעיניין הזה. אני טועה. נכון?

אני עדיין מופתע

שבכלל אמרת לאשקה שתיזהר ממני כי אולי אני איזה קבוצה של פלסטינים צמאי דם... בכל מקרה, אני מקווה שהיא מאמינה שאני לא ערבי... וזה נכון שהפורום עולה על גדותיו והדבר מונע התיחסות אישית לכל הודעה והודעה, ואולי באמת הגיע הזמן להגביל את הפורום רק לאנשים הוותיקים *קריצה*. כן, אני עדיין מסתובב פה בין הצלליות וקורא פה הודעה ושם הודעה. אני פושע קצת יותר עסוק מפעם, וקצת יותר בוגר מפעם. ועם רשימה ארוכה יותר של הודעות לפורום, ואפילו יותר יוקרה מאז שרשרת ההודעות על הסיפור מצרפת שהרבה אשכרה האמינו לי שהוא נכון... ודרך אגב הוא באמת נכון אז לכל הספקנים - הנה לכם! טוב... אז חלק גדול ומיותר מהאנשים פה בפורום לא מכירים אותי אפילו, אך הפלא ופלא אני עדיין ברשימת הכותבים לפורום... פושע.

AirOHead

New member
גם החדשים הם בני אדם...

אני מצטערת שהרשתי לעצמי לבוא ולהציף לכם את הפורום לא הייתי צריכה האם תסלחו לי ותיקים יקרים שכן חטאתי? ודרך אגב מה כבר יכול לקרות כל כך מעניין בצרפת פור גודס סייק?! יותר מחצי שנה אני פה ובינתיים אין כזה משהו מעניין (להתעלם מהאוסטרלי מהפאב)

בלאונט

New member
פושע

מה ציפית? שאני אתן לה ללכת לתוך טלפייך הארוכות ולמצוא את עצמה ערומה בבריכת מיץ ענבים? אני לא לוקח סיכונים כאלו, חבוב (ואני מדגיש: חבוב)! אז חבל שהתבגרת כך פתאום, וחבל שאולי הרוח של הפורום כזאת השתנתה, אבל ככל שיש כאן יותר אנשים הוויכוחים בנינו יהיו יותר קולניים, ארוכים ועסיסיים - כך שכל מה שנותר לנו לעשות זה להצית את האש. תגידו, מה אתם חושבים על הפלשתינאים? מואהאהאהאהאהאהאהאהא... יש לי פיפי.

למעלה