הדפסת תיק רפואי מהמחשב ואישור פטור

MOD1212

New member
הדפסת תיק רפואי מהמחשב ואישור פטור

אני משרת בשב"ס ואין אצלנו במרפאה תקשורת עם צה"ל כך שבעצם רופא היחידה אינו יודע דבר על מה שיש בתיק הרפואי בצה"ל. איך אני יכול להדפיס לו את התיק שיש במחשב בצה"לי כך שהוא יראה את כל הליקויים והסעיפים שהיו לי בעבר? לאיזה מרפאה אני יכול להגיע כדי להדפיס את זה? בזמן הגיוס הביאו לי מספר פטורים קבועים, מספיק להדפיס אותם מהמחשב הצה"לי כדי שיקבלו אותם בשב"ס או שצריך להביא אותם לאישור רופא היחידה הנוכחי שלי? תודה רבה

varui

New member
תיק רופואי

אתה לגשת לכל מירפאה לבקש מחובש או מרופא אבל כדי להגיעה מירפאה אזורית

MOD1212

New member
ניגשתי למרפאה בבסיס באזור שלי וסירבו להדפיס

לי... טענו שאין כזה נוהל להדפיס תיק שלם ושזה לוקח מאוד הרבה דפים להדפיס את כל התיק. התווכחתי איתם ולא עזר...

varui

New member
נכון

מצד בעיקרון מירפאה שלך היא אמורה להדפיס לך את תיק רופואי אבל אם אתה היית במירפאה אזורית אתה יכול ללכת לדבר אם מפקד מירפאה שלך או שהוא ידבר אם רופא שלך בשבס בעיקרון אני לא מבין אותך אך יכול להיות רופא שלך הוא לא יודע מה קורה אתך מבחינה רופואית בצבא הרי הוא נותן הפניות לכל מיני רופואים אתה חייב להחזיר לו את הפניות האלו

MOD1212

New member
מה שקורה איתי מאז שהגעתי לשב"ס יש בתיק מנייר

כל ההפניות וכל מה שקורה איתי רשום בתיק מנייר... הבעיה היא עם כל מה שהיה איתי כשהייתי בצה"ל שזה רשום רק במחשב, אז הכל היה ממוחשב ההפניות, הבעיות שהיו לי לפני הגיוס וכד...

varui

New member
תנסה

לדבר אם מפקד מירפאה אזורית קרוב לבית שלך אולי הוא יסיכים לעשות את זה

אביגל ג

New member
כשאני יצאתי לקורס לא מזמן, הייתי צריכה לקחת

איתי את התיק הרפואי שלי. בשלישות אמרו לי שאי אפשר להוציא את התיק, אבל אפשר להוציא נגררת... אז אולי גם אצלך יפעלו כך, או פשוט תבקש שיפעלו כך...

MOD1212

New member
נגררת הכוונה לנגררת פרופיל?

כי נגרת פרופיל זה לא מספיק רשום שם רק סעיפי ליקוי וזה לא נותן לי כלום:\... את הנגררת הוצאת בשלישות או במרפאה? ויבגני אתה בטוח שבמרפאה אזורית ידפיסו לי את זה?

Holyy

New member
לי הדפיסו את כל התיק בלי בעיות בבית חולים 10

למעלה