הדעות הפוליטיות של שחקנים וזמרים לא יותר חשובות מדיעה ממוצעת של אדם ממוצע

DANIAVNI

Well-known member

אבל בגלל שאותו אדם מפורסם בזכות כישוריו האמנותיים(שירה, משחק וכדומה) נוטים לתת משקל יתר לדבריו .

אז יהורם גאון ושלמה ארצי למשל, אני מאוד אוהב אתכם אבל רק בתור זמרים טובים ולדעותיכם הפוליטיות אין שום משקל יתר בעיניי.

אבל בגלל שאותו אדם מפורסם בזכות כישוריו האמנותיים(שירה, משחק וכדומה) נוטים לתת משקל יתר לדבריו .

אז יהורם גאון ושלמה ארצי למשל, אני מאוד אוהב אתכם אבל רק בתור זמרים טובים ולדעותיכם הפוליטיות אין שום משקל יתר בעיניי.
הרעיון זה להשפיע על אנשים צעירים/מעריצים שלהם.

אם אתה כ"כ אוהב את האדם מן הסתם תעריך קצת יותר את הדיעות שלו.

DANIAVNI

Well-known member

אלפיני

Well-known member
שזו הטיית חשיבה אנושית ידועה ומובנת
אך גם טיפשית ביותר .

נקצין את הדברים
האם היית מוכן לעבור טיפול שיניים אצל זוכה פרס נובל בספרות ??
זה בערך כמו לשאול האם תתייעץ עם רב בענייני פרנסה . האם תסמוך על שקרן כפייתי לנהל מדינה.

כמה אנשים אומרים כן.

האם תקנה חולצת ספורט של הקבוצה והמספר של כוכב הספורט האהוב עלייך. הרבה אנשים כן.
האם תקנה מותג לבוש שהוא מפרסם. הרבה אנשים כן.

lemner40

Well-known member

הבעיה העיקרית היא
שגם הפוליטיקאים שצריכים להיות בעלי דיעה,
הם טיפשים , שקרנים , עברינים וחסרי דיעה פוליטית.

הבעיה העיקרית היא
שגם הפוליטיקאים שצריכים להיות בעלי דיעה,
הם טיפשים , שקרנים , עברינים וחסרי דיעה פוליטית.
דרך אגב זה לא מדויק,יש אנשים שמקבלים סרטן בגלל מחסור בויטמין סי,אבל זה מיעוט...

ידוע שרוב האנשים צורכים פחות ויטמין סי מהרצוי,מן הסתם מי שצורך הרבה פחות מהרצוי

חשוף לבעיות כאלה ואחרות.

אלפיני

Well-known member

הפתק של שניהם בקלפי שווה לשלך ושלי. עליך אולי לא, אבל יש סיבה שישנם אנשים המכונים משפיענים, ורבים מהם מגיעים מתחומי אומנות ובידור.

אלפיני

Well-known member
אהה יש סיבה
ומהי הסיבה אם מותר לשאול?
חשבתי שזה ברור, התחומים הללו חושפים אותם וגורמים להערצה סביבם הגולשת גם לתחומים אחרים. אני מציין זאת רק כנתון עובדתי. לא אם נכון להתנהל מולם כך שגם אני אישית משתדל מאוד לעשות את ההפרדה. למשל, אוהב חלק מהשירים של אריאל זילבר ז"ל למרות שלא סובל את הדעה הפוליטית שלו.

mיטלמן

Well-known member

משפיענית:

mיטלמן

Well-known member
חשבתי לרוץ לסחוט תפוז, אבל הולכת לאכול פלפל אדום + קוטג'.
1000047399.jpg

דורי 1981

Well-known member

הדעות הפוליטיות של שחקנים וזמרים לא יותר חשובות מדיעה ממוצעת של אדם ממוצע​

ואם זה כך, מדוע כלי התקשורת מבליטים בדרנים ישראלים וזרים שנגד ישראל או בעדה? אגב, לא פעם קורה שחלקם מוצגים כאילו הם בעד או נגד אבל זה לא חד משמעי.

DANIAVNI

Well-known member
ואם זה כך, מדוע כלי התקשורת מבליטים בדרנים ישראלים וזרים שנגד ישראל או בעדה? אגב, לא פעם קורה שחלקם מוצגים כאילו הם בעד או נגד אבל זה לא חד משמעי.
כי הקהל מטומטם
זה לא טימטום במובן הפשוט
כלומר אדם יכול להיות משכיל נבון רציונאלי ושאר המעלות
רק מה
אדם מפורסם שמתחברים אליו יוצר הטייה מוחית לא מודעת
( " אם אני אוהב את המוזיקה שלו משמע אני אוהב אותו ואם אני אוהב אותו אני נותן משקל יתר לדעותיו ")

דורי 1981

Well-known member
כי הקהל מטומטם
זה לא טימטום במובן הפשוט
כלומר אדם יכול להיות משכיל נבון רציונאלי ושאר המעלות
רק מה
אדם מפורסם שמתחברים אליו יוצר הטייה מוחית לא מודעת
( " אם אני אוהב את המוזיקה שלו משמע אני אוהב אותו ואם אני אוהב אותו אני נותן משקל יתר לדעותיו ")
בוא נגיד כך, דואה ליפה שהייתה זמרת מעולה לא ממש הרוויחה אצל ישראל רבים נקודות מדעותיה בעת הפלסטינים. כנ"ל אנג'לינה ג'ולי ומארק רופאלו. אם תחפור, תראה שרבים נגד ישראל (או לא ממש בעדה).

רוב הזמן נח

Well-known member
יש כאלה שרגילים מתקופות קדומות יותר שאנשים הם כבשים. ואנשים כמו זמר מפורסם או פוליטיקאי, הם בתפקיד כמו מנהיג שמובילים את העדר לאן שירצו.

ואם רואים בתקופתנו מי אלה שלא מרוצים ורוצים להוליך את העדר לפי רצונם, אנשים כמו השופט לשעבר ברק, מבינים שזאת מחאה של האנשים השמנים שלא חסר להם דבר מלבד לשלוט על ההמון.
.

רוב הזמן נח

Well-known member
מי שחושב שחסר לו ויטמין C אפילו בתקופה של יום אחד מידי פעם שלא אכל מספיק, יכול לקנות טבליות של הויטמין.

אני אישית מידי כמה ימים לוקח כדור B קומפלקס עם ויטמין C

למעלה