המחלה של זוכי פרס נובל??

אבל בגלל שאותו אדם מפורסם בזכות כישוריו האמנותיים(שירה, משחק וכדומה) נוטים לתת משקל יתר לדבריו .
אז יהורם גאון ושלמה ארצי למשל, אני מאוד אוהב אתכם אבל רק בתור זמרים טובים ולדעותיכם הפוליטיות אין שום משקל יתר בעיניי.
הרעיון זה להשפיע על אנשים צעירים/מעריצים שלהם.![]()
המחלה של זוכי פרס נובל??
youtube.com
אבל בגלל שאותו אדם מפורסם בזכות כישוריו האמנותיים(שירה, משחק וכדומה) נוטים לתת משקל יתר לדבריו .
אז יהורם גאון ושלמה ארצי למשל, אני מאוד אוהב אתכם אבל רק בתור זמרים טובים ולדעותיכם הפוליטיות אין שום משקל יתר בעיניי.
שזו הטיית חשיבה אנושית ידועה ומובנתאם אתה כ"כ אוהב את האדם מן הסתם תעריך קצת יותר את הדיעות שלו.
הבעיה שעם דיעות פוליטיות אין מומחים!!!שזו הטיית חשיבה אנושית ידועה ומובנת
אך גם טיפשית ביותר .
נקצין את הדברים
האם היית מוכן לעבור טיפול שיניים אצל זוכה פרס נובל בספרות ??
זה בערך כמו לשאול האם תתייעץ עם רב בענייני פרנסה . האם תסמוך על שקרן כפייתי לנהל מדינה.שזו הטיית חשיבה אנושית ידועה ומובנת
אך גם טיפשית ביותר .
נקצין את הדברים
האם היית מוכן לעבור טיפול שיניים אצל זוכה פרס נובל בספרות ??
הבעיה העיקרית היא![]()
המחלה של זוכי פרס נובל??
youtube.com
דרך אגב זה לא מדויק,יש אנשים שמקבלים סרטן בגלל מחסור בויטמין סי,אבל זה מיעוט...הבעיה העיקרית היא
שגם הפוליטיקאים שצריכים להיות בעלי דיעה,
הם טיפשים , שקרנים , עברינים וחסרי דיעה פוליטית.
הפתק של שניהם בקלפי שווה לשלך ושלי. עליך אולי לא, אבל יש סיבה שישנם אנשים המכונים משפיענים, ורבים מהם מגיעים מתחומי אומנות ובידור.![]()
המחלה של זוכי פרס נובל??
youtube.com
אהה יש סיבהאבל יש סיבה שישנם אנשים המכונים משפיענים, ורבים מהם מגיעים מתחומי אומנות ובידור
חשבתי שזה ברור, התחומים הללו חושפים אותם וגורמים להערצה סביבם הגולשת גם לתחומים אחרים. אני מציין זאת רק כנתון עובדתי. לא אם נכון להתנהל מולם כך שגם אני אישית משתדל מאוד לעשות את ההפרדה. למשל, אוהב חלק מהשירים של אריאל זילבר ז"ל למרות שלא סובל את הדעה הפוליטית שלו.אהה יש סיבה
ומהי הסיבה אם מותר לשאול?
זכותך לא לסבול את דעותיו אבל לא בכך עסקינן .למשל, אוהב חלק מהשירים של אריאל זילבר ז"ל למרות שלא סובל את הדעה הפוליטית שלו.
זו הייתה הערת אגב. הסיפא היא שאנשים נוטים להחשיב יותר דעות של מפורסמים על פני זו של סתם אדם גם אם זאת פעולת כשל לוגי.זכותך לא לסבול את דעותיו אבל לא בכך עסקינן .
משפיענית:![]()
המחלה של זוכי פרס נובל??
youtube.com
ואם זה כך, מדוע כלי התקשורת מבליטים בדרנים ישראלים וזרים שנגד ישראל או בעדה? אגב, לא פעם קורה שחלקם מוצגים כאילו הם בעד או נגד אבל זה לא חד משמעי.הדעות הפוליטיות של שחקנים וזמרים לא יותר חשובות מדיעה ממוצעת של אדם ממוצע
כי הקהל מטומטםואם זה כך, מדוע כלי התקשורת מבליטים בדרנים ישראלים וזרים שנגד ישראל או בעדה? אגב, לא פעם קורה שחלקם מוצגים כאילו הם בעד או נגד אבל זה לא חד משמעי.
בוא נגיד כך, דואה ליפה שהייתה זמרת מעולה לא ממש הרוויחה אצל ישראל רבים נקודות מדעותיה בעת הפלסטינים. כנ"ל אנג'לינה ג'ולי ומארק רופאלו. אם תחפור, תראה שרבים נגד ישראל (או לא ממש בעדה).כי הקהל מטומטם
זה לא טימטום במובן הפשוט
כלומר אדם יכול להיות משכיל נבון רציונאלי ושאר המעלות
רק מה
אדם מפורסם שמתחברים אליו יוצר הטייה מוחית לא מודעת
( " אם אני אוהב את המוזיקה שלו משמע אני אוהב אותו ואם אני אוהב אותו אני נותן משקל יתר לדעותיו ")
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.