הדעה שלי על...(תקראו-תדעו)

gomshan

New member
הדעה שלי על...(תקראו-תדעו)

פמיניזם- הפלייה מתקנת בעד ונגד אני אישית בעד הפלייה מתקנת, סבלנו עד היום שגם הם יסבלו קצת. בעוד 5000 שנה נהייה שווים... :) אבל ברצינוציזם עכשיו, הפלייה מתקנת זה משהוא שראוי שיקרה, אבל חייבים לדעת מתי לעצור, מי אמר ``אם לא נלמד את טעויותנו אנו נחרצים לחזור עליהן``? אני לא זוכרת... לא משנה... ועוד דבר, אני חדשה כאן, אז אני לא יודעת איך הכל עובד. אני חשבתי ששלומצי היא המנהלת וגם ששלומצי היא בת, אז למה כתוב ``שלח/י מכתב למנהל הפורום``??? שלומצי, בהנחה שאת בת, צאי כנגד ההפלייה הזאת, אסור לנו להתעלם מהדברים הקטנים, לא נצא יותר לרחובות לשרוף חזייות (כיום זה עסק יקר) נצא בברוקרטיה כנגד כולם!!! שלכם ובעיקר שלכן, תמרי (לא הנגר, אם כבר הנגרית)

טרבלסי3

New member
תשמעי\תשמע

קודם כל מה המצב? אני קצת שובניסטי בדעותי אבל יש גם חסרונות בפמיניזים למעשה רק חסרונות וכך גם בשובניזים הכי טוב זה שיוויון לא ככה? ממני א. (כן כן חזרתי לא. אלעד זה רק למקרים מיוחדים במיוחד)

gomshan

New member
שיוויון- מילה יפה, דמיונית כשזה נוגע למין...

בכל זאת אנחנו סבלנו מאז קום האנושות, עדיין סובלות במובן כולשהוא, אני לא רוצה להיות גסת רוח ולפעול פי מה שאמרו לי עלייך אבל יצא לנו להתווכח בחצי שבוע שהיינו כאן אתה זוכר? אתה אמרת את דעתך על המצב עם הפירוש התנכי במספרים לועזיים, ואני אמרתי לך שאתה סופר לפי הולדת ישו... אמרו לי שאתה חוזר בתשובה, אני לא יודעת אם זה נכון או לא, כי לא שאלתי אותך אבל במקרה ואתה כן, התנ``ך ידוע בשוביניזם, אולי, אם הדת היהודית תגלה סימפטיה לפמיניזם, אנשים יתחילו להאמין... לעניין- הדת לא מגלה שיווין, ואני שמעתי ש (אני לא חזור על כל מה שאמרתי...). אני מניחה שאתה מבין...

טרבלסי3

New member
עוד פעם...

התנ``ך לא שובניסט התנ``ך זה עובדה דיי תקלטו ואם את רוצה הסבר ממני קחי בחשבון שאני אישית מאמין בתנ``ך כמו שאני מאמין שהשואה הייתה תראי זה לא קשור למספרים לועזיים זה גם נבואה שלישו יוולד ושתהיה ספירה נוצרית אגב מקורה של ספירה זו בשמות האלה היא מהרומאים והיוונים העתיקים אבל לבואי לא נתווכח על הסטוריה עתיקה אני דיברתי על משהו אחר לא על דת אז בבקשה ממך אל תכניסי את זה לנושא לא קשור אמרתי שאני לא רוצה להתווכח על זה וגם חברי הדתי שלומד בישיבה סיפר לי שלא כדאי לדון בדת אם אני לא מבין גדול בזה אז בואי... לא חשוב בקיצור מה היתה השאלה? ממני א. הטריפוליטאי

gomshan

New member
: )

כמו שאמרתי אני חדשה. מה זה טריפולטיקי מה? אני כנראה פיספסתי את ההסבר שלך בעניין אז בבקשה נ.ב. תאמין במה שאתה רוצה, יש אנשים שמאמינים בריטה, אני מניחה שגם הדעה שלך תתקבל...

sharon91

New member
אני רק נזכרת

איך לפני כמה זמן, כשכתבי כאן באיזו שהיא הודעה שאתה דתי.. אתה אומר לי שאתה לא דתי, ולא שומר מסורת.. ובסוף הודית שאתה קצת יותר מקורב לדת. זה רק בני עקיבא.. אז אולי תסביר לי, מה בן אדם שהוא לא דתי מחפש בבני עקיבא, בישיבה, ובכל הזדמנות מתווכח כמה שהדת צודקת..? אה??

sharon91

New member
אנחנו סבלנו??

כן, כי היינו בחיים לפני חמשת אלפים שנה, והיינו בנות... ובהנחה שיש גלוגלים קודמים, כי אני מאמינה בזה, מן הסתם היינו בנים פעם.. הבנתי למה התכוונת, אני לא סתומה.. אבל עדין, זה לא שאנחנו סבלנו מזה, ולמען האמת גם עכשיו אנחנו, בנות בישראל, לא בדיוק סובלות מאפליה..

חברתי, את צודקת!

חברתי, מה אכתוב לך - כן אדע, לא שיר, לא סיפור, לא אגדה רק אכתוב לך ארבע מילים: את צודקת במאה אחוזים!!! :))) בברכות חג סוכות שמח ובתקווה שהמצב בארצנו ישתפר... עדי התל-אביבית

אתה חס ושלום!

מה זה חס ושלום?!?!?!?! מה זה אמור להביע??? אתה חס ושלום!!!!! ופמיניזם, לידיעתך, שואף לשיוויון!!!!!!!!!!!!!!!! שואף לכך שהמין הגברי יהיה שווה למין הנשי! לא שהמין הנשי יהיה ``יותר`` מהמין הגברי!!!!!!!!!! וחבל מאוד שאתה שוביניסט... חבל מאוד. זה רק יגרום לך לבעיות עם נשים... אנחנו כבר לא חיים בימי הביניים, להזכירך. אפילו שזה כנראה מה שאתה חושב... אז אתה חי באשליות, טרבלסי מתוק!!!!!! ואל תגיד ``חס ושלום`` על משהו שאני אומרת! למה מי אתה שקובע??? ביי עדי התל-אביבית

טרבלסי3

New member
למה?

פמיניזים הוא לא שואף לשיוויון גברת אדידס הוא שואף בניגוד לשובניזים לעליונות האישה על הגבר ולא לשיוויון אולי עוד לא קלטת את זה ואני לא חי בימי הביניים סתם אמרתי שאני שובניסט כי אם באמת הייתי לא הייתי מדבר על שיוויון ובא לי להגיד חס ושלום מתי שאני רוצה מי את שתקבעי חס ושלום חס ושלום חס ושלום חס ושלום חס ושלום חס ושלום חס ושלום חס ושלום חס ושלווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווום!!! באהבה רבה ממני א.הטריפוליטאי

נעמתוש

New member
(זה עמיתוש) דביל קטן שלי...

לאן הדרדרנו לגנון? אולי תגיד עוד 6 פעמים חס ושלום, יא שוביניסט, אתה מתגאה בזה? אתה חושב שזה משהו טוב? יו, אפילו לא בא לי לכתוב אליך, אתה עושה לי הרגשת גועל, ואל תעז לקרוא לאחותי עדידאס, כאילו אתה מעליה. אתה הרבה מתחתיה, הרבה מתחתיה, עמית בן 11 וחצי...

יא בן זונה קטן

מה אתה תופס גובה אתה ואחותך שבו בשקט בבקשה ממני חבר של א. נ.ב למעשה אני חילוני גמור שלא כמו אלעד החבר המסטול שלי שמנסה להפסיק את הכתיבה שלי ברגע זה אבל אני פשוט חייב להגיב על ההודעה המתנשאת מהתחת הזאת יא זונות

כדאי לקרוא- אחלה קטילה!

אוקי, מר טרבלסי יקר, אם אתה עושה שימוש ב``חס ושלום`` לצרכיך שלך, אני ``מרשה`` לעצמי לעשות שימוש בזה לצרכיי שלי... אז ככה: חס ושלום שהבנות יבשלו ויהיו כל היום במטבח, חס ושלום שהבנות לא יעבדו בשום מקצוע מכובד - ובכלל, חס ושלום שלבנות לא תהיה שום זכות הצבעה, חס ושלום שדעות שוביניסטיות יחזרו לשלוט, אבל הכי חשוב... חס ושלום שאנשים ממש כמוך, טרבלסי, יבואו לעולם!!!!!!!!! אתה מגעיל אותי עם הדעות שלך...!!!!! שלך (בעצם, אני לא שלך ואף פעם לא ארצה להיות!!!) עדי

sharon91

New member
תראי עדי..

ככה זה אצלם, הדתיים. האישה מנקה, האישה מבשלת, האישה דואגת לילדים, האישה האישה האישה.... את לא באמת מצפה שהוא ישים לב שימי הביניים כבר עברו, נכון? סתם בצחוק, אבל אתם יודעים, בכל צחוק יש שמץ של אמת, אז טרבלסי, בבקשה תרגע עם כל התנ``ך שלך. תפסיק להתווכח איתנו שזה אמיתי, בסדר, אתה יכול לחשוב שזה אמיתי, לדעתנו זה לא אמיתי. זהו, נגמר הסיפור. לא צריכים הוכחות. במילא לא נאמין.

נעמתוש

New member
למי .....

למי כתבת את זה עדי לי עם כן תודה לך אני חושבת שכתבת את זה לתמר לא משנה ממני נעמונת

sharon91

New member
צודקת.

אבל לא תמיד צריך להשתמש באפליה מתקנת, כי יש מקרים.. שזה פשוט לא מתאים.. ואפילו יצא לי חרוז. (כמה שזה טיפשי זה דורש- תפוז...)

the real flea

New member
רגע!!!

אני בן תסלחי לי מאוד, אבל רק שתדעי שאת בעצם אומרת שיש הבדל בין נשים לגברים, ואין! (חוץ ממבנה הגוף) אני לא מצדיק שוביניזם להפך אני נגד, אני נגד הפליה ונגד הפליה מתקנת לנשים. גברים ונשים צריכים להצליח באותה מידה ובאותה דרך, ואפילו אני חושב שצריך לכרות לאנסים את הדבר שלהם. זה לא אומר שצריך להיות הבדל כלשהו.

למעלה