הדסו^ש הדסו^ש הדסו^ש ...

קספר

New member
הדסו^ש הדסו^ש הדסו^ש ...

Nobody knows the troubles I have gone threw Nobody knows my sorrow ... הדסו^ש ... לא שכחת משהוווווווו ... או מישהוווווו ... ? ;-(

SnoopyS*GirL

New member
קספר קספר קספר...

אל תתאכזה מאמי, אבל אני עם הדסוש בטלפון ו... היא לא שכחב כלום.. אבל מצד שני... היא גם לא זוכרת..!! חיחיחיחי קספרון.. ודרך אגב- כבר יש לי חדר סגול.. אז נה נה בננה..!!

קספר

New member
חדר סגול ?

מצוין ... אמרתי לך שגבעתי זו החטיבה המובילה ... ? אההה ... ובקשר להדסו^ש ... תמסרי לה את זה ... עוד קצת ... את זה ==============> ;-(

קספר

New member
חחחחחחחחחחחח סנופי אבל יש לי

שאלה ... מה הדסו^ש מוסרת לי ... ? ממממ ... אולי אני אשאל אותה בעצמי ... כחכחכחכחכחכחכ

SnoopyS*GirL

New member
כחכחכחכחכח... סליחה..???

מה אני נראית לך..?? איש קשר או משו..?? אממממממ.... כי אני לא..!! סורי בייב, תצטרך לשאול אותה בעצמך..

קספר

New member
לא !!!!!! תשאלי אותה עכשיו

היא בטח תשכח הכול ... !!! ... וזה לא טוב כי אם היא תרצה להגיד לי משהו נחמד היא לא תזכור את זה וחבל ... תשאלי אותה סנופשיט מתוקה ... בשבילי ... ? ;-)

SnoopyS*GirL

New member
אני חוששת ש...

מאוחר מידי.. כרגע קיבלתי ניתוקון בפרצופון וחוששתתני שנגמרה לה הסוללה.. ותשאל אותה אתה..!! חוצנף..!!

קספר

New member
5 6 7 ...7 שניות עברו ...

אני חושש שהיא שכחה ... לא ... עכשיו היא תתחיל לדמיין דברים ... שאני עיצבנתי אותה ... ואז ... הלך ... עלי ... אוחחחחחח ... הוואי היר אי קום !!! :)

הדסו^ש

New member
וואי, מזל שיש פורום....

כי עד לפני דקה הייתי בטוחה שאני היא זו שקיבלה ``ניתוקון בפרצופון``....... :-(

הדסו^ש

New member
עכשיו בסדר....

אני כבר חצי שעה מנסה לשכנע את המחשב החולירע ההזה שיעבוד... אבל הצלחתי. נו אתה בא לצ`אט?

קספר

New member
למה להגיד שהמחשב חולירע ...

את יודעת טוב מאד שזה הכינוי שלי ... לא ? וחוץ מזה ראי הודעה למטה :)

הדסו^ש

New member
אני מאוד מבקשת, קספר,

שתפסיק להיות כזה רכושני!!! אתה יודע טוב מאוד שהכינוי ``חולירע`` הוא של הרבה אנשים ולא רק שלך! אז תלמד להתחלק!!!!! תודה.

קספר

New member
אבל חשבתי שאני החולירע היחידה

שלך ... למה המחשב שלך צריך לקבל יותר יחס ממני ... ??? גם אני חצי בן אדם ... !!! גוד דאמט ... !!! לא פייר ... B-(

הדסו^ש

New member
לא פייר.....?

ובכן ידידי, כדאי שתדע... חוץ מחולירות, אני מגדלת עוד כמה חיות מחמד. כמה פרעושים, קצת כינים... לא משהו רציני אבל פשוט חשבתי שכדאי שתדע כדי למנוע עוד אכזבות בעתיד. B-()

קספר

New member
אני לא מאמין ...

יש עוד פרטים חושפנים מחייך שהיית רוצה לספר לי עליהם ??? כאילו שאני אדע ... הרי גם ככה אני כבר לא החולירע היחידה שלך ...

למעלה