הדיסקים של הסמינר עשו לי את זה.....

eytcor

New member
הדיסקים של הסמינר עשו לי את זה.....

אחרי האזנה חוזרת וחוזרת וחוזרת וחו..... של הדיסקים של הסמינרים מסתבר שאני נמשך כמו מגנט לקטעים של סולו תופים. פשוט שם ווליום ונהנה מ"המכות" שנותנים לי הרמקולים. שלושה קטעים: דיסק של הסמינר השני: רצועות 8 ו-9 דיסק הסמינר האחרון: רצועה 4. מי יכול להמליץ לי על דיסקים עם קטעים דומים?

miromiro

New member
אהלן וסהלן. מצרף שוב קישור לאתר-

בו הרבה קטעים וסרטי וידאו, על טהרת התופים להורדה חוקית בהחלט. אחרי שתחרוש , אם תרצה עוד תגיד. תהנה-יש לך לילה ארוך להעביר עם האתר ההוא. ביי מאיר

eytcor

New member
מאיר, היתה לי תחושה שאתה תגיב.

זכרתי פעם איזה הודעה שבה אמרו "מאיר הוא האיש של התופים בפורום". תודה איתן

1337hAx0r

New member
אתה מצויין מאיר ../images/Emo45.gif

חבל רק שהקטעי הקול בפורמט REAL PLAYER לא פורמט אודיופילי במיוחד ..

רפי48

New member
אחללה אתר.......תודה

כאחד שיודע לדפוק לשכנים קצת בראש........למרות שהמערכת בממ"ד, אהבתי אחחלה אתר.אם יש לך עוד...הרי זה משובח. רפי

joe blow

New member
ב Led Zeppelin II יש קטע שנקרא

moby dick, אם אני לא טועה רצועה 9. יש שם קטע מצויין של תופים שמתחיל בערך אחרי דקה מתחילת הקטע ונמשך כשלוש דקות.

nijes

New member
ילדים,ילדים,מובי דיק של לד זפלין

הוא קטע של 20 דקות באלבום ההופעה שנקרא the song remains the same זהו אלבום הרוק הטוב ביותר שהוקלט אי פעם,כנראה. בבקשה לקנות ומהר,רק אלבום זה מבהיר מה זה בכלל לד זפלין,אחרי ששומעים אותו אי אפשר להבין איך שמענו גירסאות אולפן.אלבום זה הוא גם הופעה שהיתה לסרט קולנוע.

joe blow

New member
ליפני שאתה מזלזל וקורא למישהו ילד

אתה מוזמן לבדוק את העובדות. על פי רשימת הקטעים שבאלבום כפי שניתן לראות כאן, אתה יכול לראות שקטע מספר 8 נקרא moby dick.

nijes

New member
ילד זה לא ביטוי מזלזל,להיפך

זה רק לבטא חוסר הבנה של מישהו במשהו,כמו שאני ילד בהרבה תחומים,לעניינו מובי דיק ,כמו כל שיר ,מתחיל רגיל על תקליט אולפן והופך,לפעמים לשיר ארוך ומחורע בהופעה,אין סתירה ויאללה לחנות לקנות את "השיר נשאר לעד"

joe blow

New member
אם לא טעיתי, אז למה תיקנת אותי?

moby dick הוא אכן קטע שקיים באלבום שציינתי. זה לא סותר את העובדה שקיימת גירסת הופעה מעניינת יותר באלבום אחר.

nijes

New member
מר ג'ו, לא תיקנתיך מה קורה?

רק היה נראה שאתה מביא נתון כדי לסתור אותי ואני בסה"כ רציתי שתשמע משהו טוב-הגרסא החיה-ולא את הגירסא חסרת החשיבות שעליה דובר בתחילה,לא צריך לריב.

robo7

New member
פרפר הברזל

in a-gadda davida בהופעה חיה. זה ענתיקה משנות ה-70, לא בטוח שיצא דיסק, אבל שווה לשמוע אפילו MP3.

nijes

New member
GET READY חובבבההה

נמכר היום במבבצע בדיסק סנטר,נדמה לי 40 שקל,יצירת מופת של 23 דקות הכוללת סולוים של קלידים,גיטרה,תופים וסקסופון,אבל זה כלום לעומת ערוץ 24 ANA GADDA DA VIDA קצת פלצני לטעמי(השם הוא שיבוש פונטי של המשפט:IN A GARDEN OF EDEN )

רפי48

New member
לא בטוח שיצא דיסק....

אבל זה יצא על תקליט........וכמובן צד שלם.....עם היצירה אגאדה-דוידא רפי

danaya

New member
יש

אקבל אותו בסוף השבוע אותה תמונת עטיפה כמו בתקליט

בדיסק הסמינר הבא, או...

הזמן את הדיסק: LIMXR005 THE SHEFFIELD DRUM RECORD XRCD24, אצל עוז קול. תחילת השיווק בעולם בעוד שבוע. תומר צין

למעלה