`הדייט`

`הדייט`

מממממ............ ישבנו שעתיים,בחור כ"כ מקסים, יש לו לב ענק, טוב הלב שלו ניכר בכל אות שהוגה מפיו, מידות נעלות, ילד טוב ההגדרה המדוייקת עבורו. גבוהההההה 1.90, נראה טוב,ואפילו מאד. התלבש טוב ובמיוחד העניבה היתה לטעמי ‎‏ ‏/tapuzforum/images/Emo8.gif‎, חליפה אפורה.. משפחה מצויינת ומעניינת.. בית טוב /tapuzforum/images/Emo82.gif בעצם בחור קלאסי פלוס פלוס.. ‏האאא הוא גם חיכה איתי בתחנה..‎/tapuzforum/images/Emo13.gif‎ אבל...................... זה כ"כ לא מתאים לי,הוא לא הסגנון שילייייי, אינלי עינין לאכזב אותו לחינם.. לא חושבת שכדאי להפגש שוב.. ‎‏/tapuzforum/images/Emo4.gif‎ ‎‏/tapuzforum/images/Emo4.gif‎ ‎‏/tapuzforum/images/Emo4.gif‎‏ /tapuzforum/images/Emo201.gif שירים..שירים...שירים..ואשכח..‎

מה

בעצם הבעיה בזה? ואני לא חושב שפגישה אחת היא אינדיקציה לדבר כזה.. פעמים רבות בהתחלה בן אדם הוא מראה יותר את העדינות שלו.. את הטוב לב שלו.. (בפרט כלפי בחורה..) ועם הזמן רואים אחרת ואף הפוך!

אבל,

אני מצפה לראות `גבר` עם אישיות, בעל אופי חזק שנכרות כלפי חוץ.. שידבר,שייחצן את עצמו.שיספר. וזה לא ממש מצאתי בו.. אגב,היה לו גם חיוך מדהים‎/tapuzforum/images/Emo13.gif‎

לא

מבין.. אמרת שהוא סיפר, שהוא דיבר.. שהטוב לב שלו ניכר בכל הגה שלו.. וכמו"כ המידות הטובות שלו.. הוא אפי' חיכה איתך בתחנה.. יש לך "גבריות" גדולה מזו?? או שבגלל שאת רגילה לסביבת עבודה יוקרתית את מדמיינת את הגבר שלך יושב על כסא מנהלים??

אני חייבת,

גבר חזק, גבר בעל עוצמות. אחרת אהיה יותר מימנו.. אהיה הגבר.. ואיני רוצה בזה כעדיפות ראשונה.. ‏

גבר

חזק, זה גבר מנהיג.. גבר שיודע לקחת החלטות.. שיודע מה הוא עושה ומה הוא רוצה מעצמו...ושיודע להוביל..! גבר חזק, זה לא אחד דעתן או יחצן או כל דמיון אחר שעולה לך...! ובכל מה שמנית עליו, אני לא רואה בזה כלל וכלל סתירה לכך! את רואה..?

תאמין לי,

שהגעתי לפגישה במטרה לסגור וורט עם הבחור הזה אחרי ארבעה מפגשים.. אך דברים מתנהלים שונה במציאות, וראיתי,הוא רחוק ממני בסגנון.תמים מידי,טהור מידי..צעיר מידי בחכמת החיים..

זה

נראה שירית את החץ ואחר כך סימנת את המטרה... אני לא יודע איך שייך להחליט מראש כמה פגישות את רוצה עם הבחור.. לא יודע איך את מסוגלת לקטלג בן אדם על פי פגישה אחת ועוד בדבר כל כך נסתר... אבל האמת אני לא מתפלא.. את אוהבת שהכל דופק כמו שעון. שהכל מסודר ומתוכנת.. שהכל הולך לפי הספר.. את יודעת היטב מה שאת רוצה..ואת דיי מקובעת לזה.. אני לא יודע אם זה אופי רק גם הסביבה שאת חייה בה.. מסתובבת איתה.. אבל כך או כך.. לא כך בונים דברים.. ככה לא דברים נעשים.. אולי במספרים כן אולי.. אבל להזכירך מדובר פה בנפש... בחיים שלך.. בעתיד שלך.. חשבי על זה..

זה לא ייאמן... אתן הבחורות פשוט עם בעייתי...

את שומעת מה שאת אומרת? הכל בסדר, אבל הוא יותר מידיי בתלם? את רוצה גבר מכה? מה נסר איתכן? זה חוזר על עצמו בלי סוף פעמים: הבחור טוב, הכל טוב, אבל הוא לא הסגנון שלי... הוא טוב מידיי ואז הן מתחתנות עם בחור ממש מופרע... כי הוא לא "טוב מידיי" ואוי להן... כמה פעמים אמרו לי בנות: אתה רוצתה שבנות ירדפו אחריך? תשחק אותה קשוח, רע, תזרוק אותן... עצוב...

עד שמצאת

עד שמצת גבר גבוה ממך, שגם בחור טוב, ונראה טוב, וכו' את מסרבת ישר על כלום? לא מובן אין הרבה כאלה. אולי תנסי עוד פגישה? או שאת רוצה יותר נמוך?

למעלה