|הדגש|מישהו בבקשה יכול לשלוח|סדגש|

Rtitan

New member
צר לי... בדיוק נגמרו ה...

|סדגשים| שהיו לי... ואשר לעיסן "סופראנו"... סתאאם... יש לי מצב רוח כזה...
לך ל-גוגל, הקש Soprano ו"תמונות"... תקבל יותר סופראנו משתרצה... אולי אפילו מצו-סופראן או איזה בריטון...

לוטן זק

New member
SOPRANO...

סוף סוף אנשים מעוניינים בטיסן "שני" נורמלי כמו ה soprano ולא בסגנון ה T-34. אחלה של טיסן, קל לנחות איתו ואפשר להשתולל איתו בכיף, הוא מבצע כמאט הכל. פשוט טיסן נהדר.... לוטן

ממש לא מסכים איתך בקשר לטי 34

אי הטסתי טי 34 אמנם הוא חיי רק יומיים לצערי והוא היה לי פשוט כיפי אין לי מילה אחרת לומר הוא עושה רולים יותר מהירים מהסופרנו יותר גבוה על הכביש ויותר סלחן ועושה דברים מאוד יפים אמנם סופרנו הרבה יותר מהיר אבל הרולים שלו לא עד כדי כך מהירים וזאת אני יודע ממטיס במסלולי שיש לו דגם של טיסן זה, אבל הסופרנו הוא באמת טיל

הכל נכון!!!!!

לא חשובה לי המהירות של הרולים..... אני רק רוצה להתאמן עליו כדי להעלות רמות ואז..... אני כבר יקנה טיסן אווירובטי!!!! או אולי אקסטרה? מה דעתכם?

לוטן זק

New member
אין לי שום בעיה עם T 34...

אני מלמד את אחי להטיס עליו... פשוט, יש יותר מידי כאלה וחבל מאוד שאין הרבה טיסנים בסגנון הSOPRANO, זה הכל. לוטן

yogev the king

New member
חחחח... הצחקת אותי....

תבוא לתראה בשטח מה הטיסן הזה יודע לעשות... בעינין של הרולים תלויים הרבה דברים כמו דיול רייטס , רגישות וכ'ו. בעינין הגובה... אם תשים גלגלים יותר גבוהים כמו שמורכב על הטיסן שלי תראה שהוא בסדר בגובה.. יוגב.

yogev the king

New member
ובאותו המידה....

אין ספק שהטי הוא טיסן טוב כמו מתחרו ... הסופרנו... יוגב.

aniroosh34

New member
אני לא יודע מה איתך אבל לדעתי...

יש סיבה טובה מאוד למה הטי 34 הרבה יותר נפוץ מהסופרנו(עובדה).

למעלה