הדבר הכי חכם זה שלום!

elibiton

New member
הדבר הכי חכם זה שלום!

אני ראיתי אתמול תפיגוע בירושלים וזה דבר כואב מאווד כואב. אני חושב שישנו רק פיתרון 1 וזה שלום לעשות שלום. זה לא פיתרון לחיות בפחד אני מכיר המון אנשים שמפחדים לצאת לכל מיני מקומות וזה דבר מפחיד. אני חושב שכדאי לעשות שלום מהצד שלנו ושל הפלסטינים. לחיות במילחמה כמו עכשיו זה לא פיתרון חייבים להגיע ביחד לשלום.

שרוף

New member
אתה גאון איך לא חשבנו על זה...

איך לא ראינו התשובה המונחת ממש לפיתחנו. אתה חביבי גאון אתה הוא זה שצריך לקבל פרס נובל לשלום. רק לך לאבו עמר (לא לאבו ענתר שלנו) לאבו עמר שלהם ותאמר לו זאת. תראה איך הוא יקבל אותך בפרחים ובנשיקות ויטפח לך על הגב עד שתצא נשמתך. דרך אגב אל תזכיר לו את זכות השיבה. גאון גאון אתה חביבי גאון.

סלבדור

New member
מצעד האיולת

שלום אי אפשר לעשות שלום הוא תאור של מצב קיים . אפשר לעשות הסכם שלום אוסלו הוא הסכם שלום אוסלו והוא גם האסון הכי גדול שקרא לישראל ביובל האחרון! ישנם שני סוגים של שלום האחד הוא שלום של אינטרס משותף והשני הוא שלום של שררה כמובן ששלום של אינטרס משותף הוא מיוחל ועדיף בהרבה אבל מכיוון שהערבים לא מעוניינים בשלום (דבר עם הרוגי ופצועי הפיגועים אמש וזה שלפניהם וזה שלפניו וזה שלפניו...) רק שלום חלקי שלום חסר אבל בהחלט מציאותי (יחסי ארה´´ב אירן למשל או יחסי ישראל מצריים וישראל סוריה) יכול להתקיים בינינו לבין הערבים המכונים פלשתינאים

אין ספק!

ברור שפתרון הוא שלום!! אבל השאלה היא עם מי תעשה שלום?! אחרי מלחמת יום כיפור אנשים אמרו אחרי המלחמה הזאת הערבים הולכים לעזוב אותנו לתמיד!! ונפלא ופלא התוכניות השתנו! והיום הסכמנו להתפשר איתם על שיחות על החזרת השטחים (אני נגד החזרה) והם לא מגיעים לפגישות לא מנסים לעצור את הטרור!! דברים שנראים ברורים מאליהם! אבל בשביל שלום כל צד צריך להתפשר אנחנו את שלנו עשינו!! עכשיו תורם!! תאמין לי שגם ליכודניקים רוצים שלום!!! נעל רפול!

למעלה