מומחה לקנונית הסדר העולמי
Well-known member
תישאר בשקרים של ביבי ואל תמציא דימיונות בעצמך...הוא עדיין עובד עליך?
מדובר בדמות בדיונית שהוא המציא. והוא עולה איתה לפורום בשביל לראות איך היא יוצרת אינטרקציה עם אחרים. כנראה לשם כתיבת ספר.
תישאר בשקרים של ביבי ואל תמציא דימיונות בעצמך...הוא עדיין עובד עליך?
מדובר בדמות בדיונית שהוא המציא. והוא עולה איתה לפורום בשביל לראות איך היא יוצרת אינטרקציה עם אחרים. כנראה לשם כתיבת ספר.
שיש לך מול האף אתה לא שם לב.תישאר בשקרים של ביבי ואל תמציא דימיונות בעצמך...
אני אזכיר לך.שיש לך מול האף אתה לא שם לב.
זה היה רק על עניין ספציפי שהוא העלה כאן. אני טוען שכולו זה דמות.אני אזכיר לך.
בשלב מסוים מח"פ אמר על עצמו,עבדתי עליכם אני אוסף חומר לספר.
לדעתי לא,אתה טוען ככה רק לאחרונה אחרי שנימאס לך מההתהגות המוזרה שלוזה היה רק על עניין ספציפי שהוא העלה כאן. אני טוען שכולו זה דמות.
זה לא מה שהבטחת. מרוב שאתה גאון אתה אפילו לא יודע מה הבטחת בכלל.לדעתי לא,אתה טוען ככה רק לאחרונה אחרי שנימאס לך מההתהגות המוזרה שלו
ומזה שאחרים מתייחסים אליו.
אם אתה זוכר הבטחתי שאני לא "אדבר" איתו עד דצמבר 2025 וקיימתי.
הוא פרש עוד לפני דצמבר ובסוף חזר מתי שהוא ב 2026.
זוכר טוב מאוד.זה לא מה שהבטחת. מרוב שאתה גאון אתה אפילו לא יודע מה הבטחת בכלל.
זוכר טוב מאוד.
נו אם אתה כזה זוכר מצוין,תגיד לי מה הבטחתי.
אתה מבלבל בין הבטחה שנתת למעריץ רוב הזמן נח לבין הבטחה שנתת לי, והתנאים שאמרת שתעמוד בהם בכל הבטחה.נו אם אתה כזה זוכר מצוין,תגיד לי מה הבטחתי.
אז אתה מודה שזכרתי את ההבטחה לרוב הזמן נח אבל טוען ובצדק ששכחתי את ההבטחה לך.אתה מבלבל בין הבטחה שנתת למעריץ רוב הזמן נח לבין הבטחה שנתת לי, והתנאים שאמרת שתעמוד בהם בכל הבטחה.
בגלל אינטרסים שלי, אני מעדיף שלא להזכיר לך עד הסוף.
לא.אז אתה מודה שזכרתי את ההבטחה לרוב הזמן נח אבל טוען ובצדק ששכחתי את ההבטחה לך.
לא.לא.
מההתחלה.
הייתה הבטחה למעריץ רוב הזמן נח, והבטחה לי.
את ההבטחה למעריץ רוב הזמן נח שכחת כליל.
אתה זוכר את ההבטחה לי, ואתה מבלבל אותה עם ההבטחה למעריץ רוב הזמן נח וחושב שזאת ההבטחה למעריץ רוב הזמן נח בזמן שזאת ההבטחה לי, ואת ההבטחה לרוב הזמן נח אתה לא זוכר בכלל.
לא.
אבל ניסית...
קודם כל הוא לא מעריץ כבר טעות בסיסית,לא ברור מה הוא חושב עלייך אבל בוודאות לא דברים טובים
מספיק בשביל להיות מעריץ.
יותר מזה כנראה דברים רעים יותר מטובים על פי התגובות שלו עד עכשיו.
אתה ממשיך שלא לזכור את המאורעות ואף לערבב בין אירועים.שנית אני זוכר את ההבטחה כי הוא ביקש ממני ואני הסכמתי במדויק!!!
הוא ביקש בדצמבר 2024 שאני אפסיק לדבר איתך לשנה בתקווה שאני לא אדבר איתך מאז.
וזה בדיוק מה שעשיתי!
אתה הפסקת לכתוב בפורום נדמה לי בסביבות ספטמבר אוקטובר 2025
הייתי מספיק הגון להגיד שאני לא זוכר את ההבטחה לך(אם בכלל הבטחתי),מה ששוב מעלה את האמינות שלי.
תגיד מה היא ואני אזכר.
אתה נורמלי?צפה בקובץ המצורף 146335
אתה ממשיך שלא לזכור את המאורעות ואף לערבב בין אירועים.
אין לי אינטרס להזכיר לך, אם כבר, האינטרסים שלי הפוכים.
לא.הוא עדיין עובד עליך?
זאת הטעות שלך.זה היה רק על עניין ספציפי שהוא העלה כאן. אני טוען שכולו זה דמות.
"עבדתי עליכם" זה מילים קשות וזזה לא בדיוק מה שאמרתי.אני אזכיר לך.
בשלב מסוים מח"פ אמר על עצמו,עבדתי עליכם אני אוסף חומר לספר.
תחילה אמר זאת המעריץ פרמהפרוסט, כיום סרטיפייד, ולאחר מכן חזר על הדברים המעריץ משה.בשלב אחר אתה או מישהו אחר אמר שהוא עושה בדיקה לקבל תגובות למשהו שהוא מכין לצורך הלימודים.
איזה טירוף?בקיצור מה שקורה שמבחינתך אתה צריך להסביר את הטירוף שלו אז נוח לך האפשרות הזאת.
מעולם לא היו שום ניסויים, זה הכול אמיתי, אני באמת עד כדי כך דפוק שיש לי את כל הבעיות האלו ואני חשבתי ואמרתי את כל הדברים האלו, ואז התפדחתי ממה שעשיתי ואמרתי אז המצאתי הסיפור של ניסויים?מבחינת מח"פ שהוא מרגיש שאמר יותר מידי שטויות ודברים מביכים הוא מתרץ עם "אני אוסף חומר וכד'"
ז"א זה לא באמת אני...
ויש לך מול האף שגם בנט וגם ליברמן יותר ימניים מביבי, גם אם הם לא אידיאליסטים כמו גאולה כהן ז"ל ואריה אלדד, אבל אתה גם מתייג אותם כשמלאנים וגם מטפח את השקר שביבי יותר ימני מהם.שיש לך מול האף אתה לא שם לב.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.