הגרלת
המדינה

שחר .ו

New member
הגרלת ../images/Emo106.gif המדינה

הפועל חיפה- מכבי חיפה. הפועל ת"א- מכבי פ"ת. מכבי נתניה- הפועל פ"ת. זה מה שאני זוכר בינתיים.

RunNGun

New member
הנה כל המשחקים

1. הכח ר"ג - בני סכנין 2. הפועל חיפה - מכבי חיפה 3. הפועל רעננה - בני יהודה 4. מ.ס. אשדוד - מכבי ת"א 5. מכבי פ"ת - הפועל ת"א 6. הפועל אשקלון - נחלת יהודה 7. מכבי הרצליה - צפרירים חולון 8. מכבי נתניה - הפועל פ"ת

AKAKAK

New member
כמה עולה כרטיס בגביע לחיפה?

מכבי כמובן ומתי המשחקים?

RunNGun

New member
תובנות על ההגרלה

המשחק שבו רבים יתעניינו יהיה הדרבי החיפאי, למרות שלדעתי עניין רב לא יהיה שם (אבל מי יודע...), אבל שימו לב לעובדה מעניינת: בכל מצב יהיו ברבע הגמר שתי קבוצות שאינן מליגת העל, מה שמבטיח מצב מעניין ברבע הגמר. המשחק שאותי אישית הכי מעניין זה נתניה מול הפועל פ"ת. ראינו השנה שנתניה היא קבוצה ברמה של ליגת על, הנה הזדמנות בשבילה להוכיח את זה.

שחר .ו

New member
ברבע גמר יהיו 2 הגרלות קלות

יחסית מבחינת פוטנציאל. המנצחת שבין נחלת יהודה לאשקלון. והמנצחת מהמשחק בין הרצליה לצפרירים חולון.

זה היה כל כך שקוף...

אנחנו והמזל הדפוק שלנו. אבל רגע אנחנו מארחים? לפחות זה?..?

thehook

New member
אין הכנסה בגביע

ההכנסות מתחלקות חמישים חמישים בין הקבוצות.

נכון..

וההכנסה מול מכבי חיפה תיהיה יותר גדולה מאשר קבוצות אחרות.. למרות שהיה עדיף נחלת יהודה\אשקלון\קבוצת ליגה לאומית על פני הכנסה (יחסית) גבוהה. \:

דרבי חיפאי מספר 6 העונה

בינתיים מכבי ניצחה בכל החמישה 4:0 1:0 4:1 3:0 2:1 האם מספר 6 יהיה שונה? אני מקווה מאוד שלא.

מכיר את המשפט

"מתוך עשרה משחקים ננצח אחד\שניים\שלושה"? מתישהו זה יקרה. להפועל חיפה זה משחק עונה. יכולים מצד אחד להציל עונה שלמה (גם אם לא יקחו את הגביע ורק ינצחו בדרבי) ולהרוס למכבי את שאר העונה.

AKAKAK

New member
באמת חס וחלילה ../images/Emo3.gif

זה יגמר 3 או 4 לחיפה והפועל תכניס גול 1 או 2,זאת התחזית שלי,אך מכבי תעלה והפועל לא...

למעלה