הגרח קניבסקי נגד יתד האומנם?

הגרח קניבסקי נגד יתד האומנם?

לפני זמן לא מועט נודע לנו על ידי אחד ממקורביו שמרן ממשיך לקבל את העיתון וכמעשהו בכל יום כמו כן נודע שלא הגרחק זה שיצא נגד יתד אלא בנו י. ש. ומה שבעבר נכתב כאן שמקורביו ביטלו מנויי יתד הכוונה היתה לרבנית ברזם אחותו של הגרחק כמו כן מסר לנו אותו גורם שממידע שהגיע אליו מיתד כמות הביטולים לא עונה על 40 מנויים

baby bu

New member
זיבולי שכל!

אני מכיר לבד 20 משפחות שביטלו את המנוי ליתד...

כך הוא טען לי

אבל מה שקשור למרן הגרחק זה ודאי נכון ואני שמעתי דברים ברוח זו קודם רק שאצלו אימתתי את הדברים

איווט

New member
הוא אינטרסנט

לכן כך הוא טען. אבל אם הוא הודה על קצת זה אומר שזה תופעה שהוא חייב להודות עליה ולכן הוא מנסה למזער את הנזק.

baby bu

New member
חחחח חזק..

תאמין לי שבכלל לא מדובר בבניברקים, אלא בירושלמים מחסידי הרב אלישיב דווקא...

baby bu

New member
דווקא עיתון לא רע, רק..

שיש שם דברים שאפשר פשוט להקיא מהם... כמו פ.חובב ועוד כמה צדיקים (ש)נסתרים שם מסיתים ומחרחרי ריב ברמות שלא קיים כמעט בשום עיתון. ככלל אני די מחבב אותו...

אני מכיר אחד כזה

אברך ירושלמי חסיד גדול של הרב אלישיב, מתנגד נחרץ למינויו של הרב ברמן בפוניבז`. ביטל את המינוי כי זה בעיניו פגיעה בהרב אלישיב. לא פחות ולא יותר.

מקור מוסמך

יתד נאמן מודפס ביום ששי ב7,000 עתקים (חברת פרסום שהתבקשה לצרף חוברת מסוימת לעתוני יום ששי). כ"א מאתנו מכיר עשרות שבטלו המנוי. נניח שרק 500 בטלו המנוי זה כבר 10% ודאי. בפרט שהידיעות שמגיעות מבפנים מדברות על 700-800 בטולים וזה כבר עומד על 15% או יותר. כמובן שהמאבק עוד לא התחיל...

baby bu

New member
הבלים..

העיתון מודפס בכמות יותר מכפולה ממה שציינת ביום ביום, ובשישי...

למעלה