הגרוש שלי

מקנזי1

New member
הגרוש שלי

אולי תוכלו להציע לי איך אוכל להחזיר את הגרוש שלי הביתה יש לנו 4 ילדים משותפים התגרשנו לפני חודשיים לאחר מאבק של 5 שנים אחרי שהמאהבת שמעה שהתגרשנו ולחצה עליו להתגרש היא העיפה אותו . הסיפור שלנו מסובך עם הוריו שמעורבים בלגן .אבל אני הייתי מוכנה לסלוח הייתי מוכנה לקבל בתנאים משותפים שלנו ,אבל אני לא יודעת איך ?הוא האהבה הראשונה שלי הינו יחד 25 שנה . רק תשובות חכמות מתבקשות ולא שטויות או עקיצות בבקשה ....

כל הסיבות שמנית, אינן הסיבות הנכונות...

...כדי לחזור... המאהבת זרקה - זאת לא הבעיה שלך... הוריו? בטח שלא אהבה הראשונה? תמיד יש את הראשונה, זאת לא סיבה... את חושבת שהוא השתנה?... את חושבת שעכשיו המצב ישתפר?... הרי את משמשת לו רשת ביטחון, אבל האם זה תפקידך כרגע?... הוא עזב בגלל אישה אחרת על פנייך, עכשיו את רוצה להחזירו כי הוא לא הצליח במעשיו?... היכן הכבוד העצמי שלך וההגיון?... תחשבי שוב טוב טוב לפני שמשאלת ליבך תתגשם...

שלי 9

New member
אין דרך להחזיר מישהו שלא רוצה לחזור

חבל על האנרגיות שלך..מציעה לך לתעל אותן לכיוונים אחרים..כגון; איך את מטפלת בשברים הנפשיים שנובעים מהצורך שלך בלהיות עם מישהו שלא רוצה להיות איתך..ואיך את יוצאת מחוזקת מכך.. איך את ממלאת את חייך בדברים שעושים לך כיף.. האם את רוצה למצוא אהבה חדשה ומה את עושה בנדון.. בהצלחה..

בפשטות

להחזיר את האהבה זו דעתי האישית לתת לו ולך את אותן התחושות של הפגישה הראשונה ללא סליחה, ללא פשרות או היתחשבנויות על נוחות וצער פשוט להתחיל מחדש ביחד (עם יעוץ זוגי צמוד) האם אתם יכולים לזאת? רבים ניסו וכשלו לא ניתן למחוק צער של העבר לחלוטין

שלי 9

New member
זה לגמרי לא פשוט מה שאת מתארת

דווקא בענייני יחסים ובייחוד במצב שפותחת השרשור מתארת..הדברים הרבה יותר מורכבים .. מסמכים אולי אפשר לשחזר במחשב אבל הרבה יותר קשה לשחזר רגשות..רגש זה משהו שחייב להיות אותנטי, מתודלק ומוזן ..מה גם שניתן להבין ממנה שסיפור הגירושים היה קשה והיתה מעורבת בו צלע שלישית עובדה שרק מוסיפה למורכבות העניין.. ~ דעתי ~

פשוט סתם הבטתי בנתוני המתחתנים מחדש

כניראה שיש אנשים שכאילו המסוגלים למחוק את העבר ולהתחיל התחלה חדשה

אופירה 1

New member
להחזיר?....

תראי גם אני חווויתי פרידה מאהבה שלא הייתה ביוזמתי, אבל הדבר שגרם לי להמשיך קדימה זו העובדה שידעתי שאי אפשר להכריח לאהוב, ובשלב מאוחר יותר גיליתי שבעצם אני מתגעגעת למשהו שלא היה שם כבר הרבה זמן, אז מנקודת מוצא זו הבנתי שברצוני לחוות זוגיות עם אדם שנמצא איתי כי מאוד רוצה, ולא כי צריך ....או כי "נשואים", ממך אני מבקשת לחשוב ולבחון למה בדיוק את מתגעגעת , חישבי טוב הנטייה היא לעשות אידיאליזציה קל לזכור את הטוב ואת הרע שוכחים או מדחיקים,כמו כן הכי קל זה לרוץ חזרה למוכר ולישן (גם אם לא כזה טוב) העבודה הקשה זה להתקדם קדימה ולראות מה צופן לך העתיד וזה שהייתם 25 שנה יחד ...אולי זו ההזדמנות שלך למשהו חדש?! נימת דברי היא כזו כי אני מאמינה שאם משהו קרה כך צריך היה לקרות ואין טעם לנסות להחזיר ויש להמשיך הלאה..בכל אופן בהצלחה בכל.

מקנזי1

New member
גרוש שלי המשך

תודה לפמי שקרא וכתב אשמח לקבל עוד חיזוקים ממש זקוקה האם יש בפורום אנשים שחוו בגידה בנישואים ופירקו את נשואיהם לא לפי רצונם נאיבית שכמותי .אני פשוט מוצאת נשים שבוגדות ועוזבות .רוצה להתחבר לכאלה שקרה להם משהו כמו שלי קרה . ואולי אוכל לעשות סוויץ עליו .כולם אומרים שהוא לא שווה אותי מחכה לכם

לא מבין ...

אופק ... זה היה ציני ? דווקא אני רואה אותה כחיובית . היא לא נשמעת סמרטוטה ! היא הביאה 4 ילדים נפלאים מאדם נפלא , כפי שהיה . היו דברים מעולם , בדיוק כסיפור הזה שנסתיים בהפי אנד . כן גב` מקנזי `אל יאוש` ! תגלגלי את רצונך לחזור ע`י חברים משותפים , ועם הרבה תפילה בלב .את לא הנאיבית היחידה , דעתי שהן הנשים הטובות בעולם , ואני בטוח שאת כזו ! לכי עם זה , לכי לשלום והושיטי לו יד בוטחת ולא רועדת . אז הוא ידע שאין לך תחליף ! רוצי בלי חשבונות , כעת `הברזל חם` ובהצלחה !!!

זה בסדר..

חוסר ההבנה לוקה כאן בפורום היום..יום כזה.. למה ציניות.. היא אמרה שחברים שלה אמרו לה..שהוא לא שווה אותה.. עניתי באותה מטבע לשון..שאולי היא שווה אותו.. לא עלה בדעתך שאם היא רוצה אותו חזרה היא גם חושבת שהיא שווה אותו?.. תכלס.. מה שהיא תבחר העיקר שיהיה טוב..

my sunshine

New member
בגידה,

אישית אני חושבת שבגידה היא לא הסיבה לגירושין, לרוב. לדעתי הבגידה היא תוצאה. תוצאה של תהליך/משבר/זוגיות לא טובה. ואם תנסי להבין מדוע היתה שם בגידה, האם את בטוחה שהוא לא יבגוד בך שוב, האם תוכלי להאמין בו, או שמא האמון נשבר? על מנת ל"החזיר" אהבה, צריך ששני בני הזוג י רצו כדי שיוכלו לעבוד ולהחזיר. כולל טיפול זוגי, כולל מאמץ רב משני הצדדים.

מה שמניע אותך הוא הפחד - כך לפחות

אני מרגישה. השלב הזה שבו את נמצאית - מספר חודשים לאחר הגירושים, הוא מקום מאוד מפחיד. מה שאני למדתי בחיים - זה - שאם עושים את הדבר שהכי מפחיד אותך - יוצאים הרבה יותר חזקים ממקודם, וגם מבינים שהפחד היה חזות שוא. פחד שמשתק אותנו מלפעול ולהתקדם הלאה. תני לעצמך זמן, לכאוב, לפחד, לבכות, להתאבל על מה שהיה ועל מה שיכול היה להיות... אחרי שתרגישי חזקה, רק מהמקום החזק והחדש שלך תוכלי לבחון שוב את הרצון הזה שלך לחזור. כרגע זה נשמע שאת מנסה להתחבא ממהפחד. ובינתיים... קחי

המאהבת היא לא הבעיה היא רק הסימפטום,

תמשיכי הלאה..... אלה אם כן את רוצה להכנס ללופ : מאהבת, פרידה, חזרה, מאהבת פרידה.....וכן הלאה.... לא חוזרים אחורה... מגיע לך את הטוב ביותר....את לא רוצה להיות בעמדה של "הניזקקת" במערכת יחסים כל פעם שייזרקו את האדון את שם ממתינה עם זר פרחים לקבל אותו.... "זה רק משבר קטן וזה חולף...." תתחזקי, תזדקפי ,ראש מורם -וצאי לדרך חדשה בהצלחה!

ערסlight

New member
זכויות ותק

אין כמו מה שכתבת בכדי להסביר טוב יותר למה הגרוש שלך לא צריך לחזור אלייך. ואני מבין, אגב, שההגדרה שלך ל"תשובה חכמה" זה משהו שאת רוצה לשמוע.

יש לי משהו..

לי אומרים קודם תמצאי את הלמה..רח"כ תמיד מגיע האיך.. רק שאצלך..הלמה זה שלו..וגם האיך.. ואם כבר.. תמצאי את את הלמה את רוצה שיחזור..אולי תגלי נפלאות בדרך.. בהצלחה.

למה כולם מתיימרים

לדעת יותר טוב ממנה מה טוב בשבילה? רק היא יודעת את האמת ומה יש ביניהם, החיים ומערכות יחסים, מורכבים קצת יותר מתיאור של כמה שורות בהודעת פורום, אנחנו בעצם לא יודעים כלום... כלך מה שאנחנו יודעים הוא שיש כאן אישה שמבקשת עיצות איך להחזיר אליה את בעלה... אז אנחנו עברנו גירושין, בגרנו, החכמנו, למדנו ואנו מרגישים עכשיו חכמים ומנוסים - סבבה, הכל טוב, אבל לא חושב שזה צריך לגרום לנו להתנשא מעל אחרים ו"להרביץ בם תורה", כל אחד עושה את בחירותיו שלו מסיבותיו הוא, ומי אנו שנרצה לו ונטיף לו? זהו, סליחה אם מישו ניפגע

שלי 9

New member
לדעתי אתה טועה..לא תמיד אנחנו

יודעים מה טוב בשבילינו..בהרבה מקרים כן ..אבל וזה אבל גדול ..יש מקרים רבים בהם אנו גולשים לעבר טעויות משמעותיות בחיינו כשאנו בטוחים שהמהלכים שאנו נוקטים בהם הם מן המוצלחים שיש:).. ובדיעבד מתבררת לנו גודלה של הטעות..עכשיו ,לפעמים אנשים טובים באמצע הדרך משמשים לנו כמדגלור באפלה ומאירים היטב את דרכינו..אממה - לרוב אנחנו לא נרצה להקשיב ליועצים למינהם אלא לקול הפנימי שלנו (גם אם הוא קול מאוד צורם) אבל להתנהגות הזו יש איזה רציונל פנימי - הטעויות ,ההתנסויות והשגיאות בסה"כ מלמדות אותנו הרבה דברים על עצמינו - והנה לך רווח משני לא קטן..:)

למעלה