הגרוש מאיים עליי, לא יודעת מה אפשר לעשות

הגרוש מאיים עליי, לא יודעת מה אפשר לעשות ../images/Emo10.gif

היי לכולם, אני מתנצלת מראש על האנונימיות, אני בדרך כלל לא כותבת כאן, ובפעמים בהן הגבתי, זה היה בכינוי אחר. אני פשוט חייבת לפרוק קצת דברים מהלב ולבקש ממכם עצה, עזרה, כל דבר שיוכל לעזור לי... אז זה זה הסיפור שלי בקצרה: את הגרוש שלי הכרתי כשהייתי בצבא. אם אתם עדיין מאמינים בזה, אפשר לומר שזו הייתה אהבה ממבט ראשון. במשך 10 חודשים היינו הזוג של הבסיס, וכשיצאנו לאזרחות היה ברור שאנחנו עוברים לגור ביחד ושזה ייגמר בחתונה. עברנו ביחד את השירות הצבאי, את הטיול לחו"ל, את שנות האוניברסיטה. התחתנו, הולדנו בת מדהימה עם עיניים נוצצות ונסיך קטן שאבא שלו סוגד לאדמה עליה הוא דורך. פה נגמרת האגדה ומתחילים החיים שלי. הנישואים הפכו להיות סיוט. העבודה, הילדים, המינוס, הלחצים היומיומיים... וכשהגרוש שלי לחוץ (כי הילדים העירו אותנו בלילה והוא לא ישן טוב, כי הפילו עליו פרוייקט בעבודה, כי הגיע הזמן לשלם לחוגים של הילדים), הוא מתעצבן. מאוד. לא, מכות לא חטפתי ממנו, אבל אין לי ספק שזה היה קורה בסופו של דבר. זה התחיל בצעקות והגיע למצב בו הילדים היו מבלים חצי מהזמן אצל ההורים שלי כדי שאני לא אצטרך לחזור הבייתה בערב. כשהוא הכניס אגרוף לשולחן הקפה שלנו (שעשוי מזכוכית) ואני ראיתי את העיניים הנוצצות של הילדה מתמלאות בפחד, החלטתי שאני לא נשארת איתו. מאז עברו שנתיים נוראיות של מגשרים ועורכי דין ודיוני משמורת ועובדות סוציאליות ופסיכולוג לילדה שלא נרדמת בלילות ולנסיך שנקרע ביני לבין האב שהוא מעריץ. וטלפונים עם צעקות. ואיומים. והפעם שהצאתי את הצמיגים שלי חתוכים, רק כדי שאאלץ להתקשר אליו שייקח את הילדים לגן. והפעם ההיא שחזרתי הבייתה ולא מצאתי את הילדים ונכנסתי להיסטריה, ואז התברר שהוא אמר לבייביסיטר שאני שלחתי אותו לאסוף אותם. והתלונה שהגשתי במשטרה והשוטר שראיתי אותו מגחך בצד עם חבריו, כאילו כבר ידע שהתלונה לא תועיל. ועוד כל כך הרבה דברים שאני לא רוצה לחשוף פה והטלפון שקיבלתי ממנו היום בבוקר אחרי שהזכרתי לו שאני נוסעת עם הילדים לסופ"ש שתוכנן במשך הרבה מאוד זמן ולכן הוא יראה אותם רק בשבוע הבא. והצרחות שלו. והמשפט "את עוד תצטערי, יום אחד לא תראי את הילדים" שמהדהד לי בראש כבר כמה שעות. הוצאתי את הנסיך מהגן ואת הילדה מבת הספר ונסעתי לבית הורי בדמעות. מה עושים הלאה? התלונה במשטרה לא עזרה, עורך הדין שלו מצליח להציג אותו כאב אוהב ודואג ולא כפסיכופט שמאיים לחטוף את הילדים שלי. הגננת של הנסיך הסתכלה עלי כעל משוגעת. אני לא מוכנה להשאיר את הילדים לבד, אני כבר שוקלת לברוח איתם לכל מקום בו הגרוש שלי לא ירדוף אותנו. בבקשה תגידו לי שיש מה לעשות, שיש לי דרך לחזור לחיים נורמלים...

../images/Emo201.gif קודם כל להירגע

אין ספק שאת בסיטואציה לא קלה בכלל, וטובת ילדייך חשובה יותר מכל. מציעה לך לא להילחם בו, כי כך רק תשיגי תוצאה הפוכה (לאור הדמות שתיארת כאן). עשי כל מאמץ למענך ולמען ילדייך לנטרל אותו ולהפגין אדישות עד יעבור זעם, אני מאמינה שעם הזמן הוא יתיישר, יבין ויפנים. נראה שהוא מאד אוהב את ילדיו, אך לא יהסס להשתמש בהם כאבן נגח נגדך. אל תאפשרי זאת, גייסי כל עזרה שתוכלי לתמוך בך ובילדייך בתקופה הזו. מחזקת אותך יקירה, תראי שיבואו ימים טובים הרבה יותר

NoaModiin

New member
../images/Emo201.gif קחי הרבה אויר, ותנשמי עמוק...

מתוקה, נורא מה שאת מספרת, ואני מבינה היטב איך את מרגישה ומה עובר עליך, מאחר ומצבי היה דומה מאוד לשלך... בתקופה הראשונה לפרידה שלנו הרגשתי בדיוק את מה שאת מרגישה כעת. עצתי - אל לך לתת לו לנווט לך את החיים. נפרדת ממנו - את עצמאית ורק את קובעת איך חייך יראו. האיומים שלו לא שווים הרבה. אין להם "בשר" והם לא יכולים להתקיים. כל מה שהוא מצליח זה לגרום לך להרגיש נורא כל כך. לכן - תני לאיומים שלו לעבור לך ליד האוזן. תני לזמן לעשות את שלו. כשירגע, ויפסיק לכעוס, ויפנים את הפרידה, גם יחסו ישתנה. ובהחלט- החיים הנורמליים קרובים יותר ממה שאת חושבת. זו תקופה קשה, היא תעבור. התעודדי, ואם תרצי את יכולה לפנות במסר

אני אגיד לך איך זה נראה מהצד

נראה שהגרוש שלך לא יחטוף באמת את הילדים. לעומת זאת אם תברחי עם הילדים, תרעי את מצבך פי מיליון. אסור לך לברוח איתם והסיבות ברורות, זה יתן לו קייס חזק מאוד בבית משפט. אבל הוא בהחלט משקיע מאמץ כדי לערער אותך. עובדה שכלפי חוץ, למשל כלפי הגננת, הוא מקפיד להיות מושלם, וחשוב לו מאוד להיראות כאב אוהד ושומר חוק. איך את מציגה אותו בעיני הילדים כשאת מדברת איתם עליו?

אני משתדלת לא לערב אותם, אבל הם קולטים דברים

אני לא "מלכלכת" עליו בפני הילדים, לא אומרת להם שהוא אבא רע, לא אוסרת עליהם לראות אותו, אבל דברים מחלחלים פנימה. הגדולה עוד זוכרת ריבים וצעקות מהתקופה בה גרנו כולנו בבית אחד. הם רואים שאני מתוחה לפני כל פגישה שלהם איתו מחשש שהם לא יחזרו. הם רואים שאני מסיימת שיחות איתו נסערת, הם שואלים למה בכיתי.

קשה לדמיין סיטואציה שבה הוא חוטף את הילדים

אם הוא יחטוף את הילדים, הוא יאבד את כל הזכויות שלו לתמיד... אלא אם כן הוא פסיכופט קרימינל... אולי תקליטי את שיחות הטלפון שלך. ג'אסט אין קייס. כדי שאם הוא יאיים איומים קרימינלים, לפחות הוא יידע שהוא מסומן.

kleo patra

New member
רגע רגע...

על פניו זה נשמע נורא את צודקת בהכל. אך זה הצד שלך..איפה הצד שלו ? אני חושבת שמן הראוי תעשי עם עצמך חשיבה ותנסי להבין מה הביא אותו להגיע למצבים כאלה של "עצבים" "אגרופים" וכיוב.. מה היה החלק שלך בתהליך.. אני לא מאמינה שאנשים יכולים להשתנות ב 180 מעלות אלא אם יש להם הפרעה פסיכולוגית קשה שנחתה עליהם ביום בהיר אחד.. ו/או לחילופין- ארועים שגרמו לו להגיע למצב כזה. אני מאמינה שבכל זוגיות שכשלה יש 2 צדדים.

את צודקת

בהחלט לכל זוגיות יש 2 צדדים וכנראה שבסופו של דבר לא התאמנו זה לזו. כתבתי כתבתי שהתבגרנו יחד, וקורה שאנשים מתבגרים לכיוונים שונים. זו הייתה אחת הסיבות לפרק את החבילה. אבל שום דבר לא מצדיק איומים וטרור כזה. שום דבר.

לא צריך לפוצץ אותו

רק לשים לו בצלחת את כל הפלפלים שיש לך בחתימה
זה כבר יעשה את העבודה

היי שבוע טוב

היי שבוע טוב כפי שאני רואד מצבך חמור מאוד מה פשר ההתנהגות הזו? של האקס אני מפנה אותך לכתבה בידיעות אחרונות שבע ימים אשמח לדעת יותר פרטים מהיכן את? אוכל לעזור המון

קחי נשימה עמוקה...

תכניסי הרבה אוויר לראות ותשמרי על קור רוח. אם הוא מסגל לעצמו התנהגות אלימה מכל סוג שהיא, בסוף היא תצא לאור. אם הוא מנסה 'רק' להפחיד אותך, כל סוג של לחץ שתשדרי ישחק לטובתו. נכון שבשביל לריב צריך שניים ונכון שכל אחד תרם את חלקו למצב אליו הגעתם, אבל אם הוא לא מסוגל ו/או עושה בכוונה כדי לסיים הכל במלחמה, תהיי זו את שתשמור על שפיות. זה לא קל אבל זה בהחלט אפשרי.

אולי

תבקשי סיוע מאגף הרווחה. או מקלט לנשים מוכות.. נסי למצוא מקום יותר רגוע עד יעבור זעם. בכל מקרה אין לך מה לחפש בקשר הזה.

הרקולס36

New member
עם כל הקושי....

תכניסי באוזן אחת ותוציאי מהשניה...יעני,תתעלמי... הוא מנסה לערער אותך,ולפי איך שכתבת,דוקא הולך לו... אז תתעשתי ותמשיכי להיות אם מסורה לילדייך...

למעלה