הגעתי למקום הנכון? /tapuzforum/images/Emo13.gif

הגעתי למקום הנכון? /tapuzforum/images/Emo13.gif

ככה נראה לי.. בכל מקרה.. רוצה לשתף.. כמה הרבה פה גם לי יש מאהבת.. סיפור די חדש. היא עובדת לא רחוק מהעבודה שלי ועומדת כל יום בתחנה ליד. אני עובר עם רכב כל אחר הצהרים. שמתי עליה עין מהשניה הראשונה. למה? המראה הבתולי שלה.. פנים של בובה. גוף קטן ורזה.. עור בהיר.. חזה קטן וזקוף כמו שאני אוהב.. ומבט ילדותי. זה כובש אותי.. רק אחרי שנה העזתי להציע לה טרמפ. היה מתחת באויר.. כימיה מטורפת.. אחרי שבוע מצאנו את עצמינו באיזה חור נידח מתנשקים כמו אין מחר.. אוחח איזה טעם היה לה.. צעיר.. רענן.. כמה ימים אחרי בצימר... בקבוק בירה הספיק לשחרר את הכל.. כשסיימתי לעשות לה מסג` מפנק ואחרי משחק מקדים ארוך.. היא לחשה לי. אני מאד מאד צרה.. מה שריגש מאד.. וכשחדרתי זה היה כמו חלום בגן עדן.. כמו לחדור לבתולה.. זה גרם לי לגמור מהר מאד.. ולהגיע בכיף לפעם השניה ..התרגשה מכל מגע.. נשיקה.. חיבוק.. ליטוף.. כמו נערה צעירה בפעם הראשונה.. וזה הדבר הכי מדהים שיש.. וזה קרה גם בפעם השניה אותו דבר.. כיף לי.. וכיף לשכב מחובקים שעה אחר כך ולהרגיש אותה מתרפקת עלי.. ללטף.. לדבר כשאפשר.. זהו שיתפתי.. ואמשיך לשתף.. אין כמו אהבה כזו.. תהנו גם אתם.. /tapuzforum/images/Emo23.gif

נשקניתת

New member
אני

אוהבת שאת מדברת מלוכלך

תודה כפרה...

עכשיו ברשותך אני הולכת להטריד את עצמי מינית, ואח"כ מתקשרת למשטרה להתלונן...:)

AnonymousGirl1

New member
ומוסר ההשכל הוא :

סעו יותר באוטובוס והסכימו לטרמפים!!!!!!!! מפרגנת לכם..

למעלה