הגעתי למסקנה- פסיכומטרי זה מבאס
.

הגעתי למסקנה- פסיכומטרי זה מבאס../images/Emo67.gif.

אז אני לא מאלה שחורשים וזה יצא להם מכל החורים...אני מאלה שרוצים להתחיל ופשוט לא מציליחים להושיב את עצמם. אז חשבתי לתומי שאני אשלם 2000 ומשו שקל לאחד המכונים הפחות נחשבים בשביל המסגרת אבל בגלל שאני עוד לא חיילת {באסה באמת שהצבא גורם לי להתייבש 9 חודשים} המחירים פשוט בשמיים {בסביבות ה-5000 שזה כבר לא כל כך רחוק מהמכונים המובילים} ומורה פרטי באיזור חיפה פשוט לא נראה לי שקיים. אני קוראת באנגלית ולומדת מילים בעברית אבל העקב אכילס שלי הוא החלק הכמותי בבחינה שעליו אני צריכה לשבת וזה לא עובד...מה גם שיצא שבכל הערכות שרכשתי { קידום, יואל גבע, היי קיו } החלק הכמותי פתור {ועוד יש מלא חישובים שרק בשביל למחוק אני אצטרך להשקיע חודש מהחיים שלי ועדיין יראו
} כך שיש לי רק את הספר של לחמן עבור התרגול הכמותי. הבעיה היא שכל חברה מתאימה איכשהו את התרגילים לטריקים שלה...האם כדאי לי לקנות בסטימצקי את הספר העבה של קידום רק בשביל החלק הכמותי? (כי את המילולי והאנגלית מחקתי בלי בעיה). בקיצור- יש הרבה בעיות ומעט פתרונות...
כל עצה תתקבל בברכה וסליחה על החפירה!

RedGrass1

New member
.....

בתור אחד שמחק המון ספרים בין היתר של כמותי אני יכול לומר שלמחוק זה לא ממש בעיה זה מעצבן אבל אפשר למחוק בלי שיראו. את התשובות אפשר להקיף את כולם אז למחוק ואז לקשקש עם עיפרון את מספרי כל התושובות. בקשר לחישובים מוחקים אותם ואז מקשקשים עם העיפרון על החישובים. אז כשפותרים לא כותבים יותר על הספר אלה עם דף לחישובים ודף תושובות (גם כדי שיהיה לפעם הבאה, בתקוה שלא תיהיה, וגם כי לפעמים לא נשאר הרבה מקום מרב כל הקישקושים לחישובים). אולי זה נשמע מוגזם אבל אני אוהב לפתור בלי שיהיה איפלו רמז קלוש מהפעם הקודמת... הספר השמן של קידום טוב להסברים אם יש לך אותו כתוב אז עדיין אפשר ללמוד מההסברים בלי למחוק ולתרגולים עדיף לקנות קבע (אין בסטימצקי אבל אפשר לבקש ממישהו שעשה קורס לקנות חדש). בהצלחה.

fima2001

New member
אתה יודע מה באמת מבאס...

מבאס זה שלומדים את כל המילון של קידום בעל פה שפותרים ים ספרים בכמותי ובכל יום לפתור בחינה ועדיין לא זזים זה מבאס

The first joker

New member
מה שאני עשיתי

אני גם ניסיתי למחוק בלי שיראו כלום, לא הלך. אז מה שעשיתי זה מחקתי כמה שאפשר, וצילמתי במכונת צילום את כל מה שאני רוצה לתרגל. מכונת צילום לא "קולטת" את החריטות על הדף, והיא גם לא רואה עיפרון חלש. מה שנוצר זה דפים חלקים עם מקום לפתרון ובלי רמז לתשובה. מומלץ מאוד.

למעלה