הגעתי להחלטה

שלמונזה

New member
הגעתי להחלטה

בעקבות "בורות" האנשים פה על מעלליה של אנה דל אמיקו, שנעשה כמו פעם שרשור של זכרונות מהעונות האלה ובעיקר מה שהיה עם אנה. אני יתחיל: כמובן הסיפור של תרומת המח עצם. עד שסוףסוף קרטר העיז להציע לאנה ללכת ביחד למסיבה והיא הסכימה... הגיע באותו יום לבי"ח ילד שהיה זקוק לתרומת מח עצם דחופה, כל הרופאים עשו בדיקת התאמה, ומי התאים? כמובן אנה!!! אז במקום המסיבה הם נשארו בבי"ח וקרטר הוא זה שעשה לה את זה, וזהו ואח"כ לא היה לו עוד הזדמנות כי היא עזבה היו כמובן גם את הפרקים שאנה עזרה לקרטר לטפל בבן דוד שלו המגור לסמים צ'ייס, בעקבות הניסיון שלה עם החבר האחרון שלה. עכשיו גל את צריכה לעזור לי להעלות זכרונות, כדי לא לבייש את שבוע אנה

~*~gaL

New member
חס וחלילה לבייש...

מגיע לאנה את הכבוד שלה! כמבן שיש לציין שה"בורות" היא אך ורק באשמת ערוץ 3, שפשוט *לא* שידר שידורים חוזרים. תודה, ערוץ 3. עוד משהו שאני זוכרת מאנה זה הקטע עם הטמגוצ'י. זוכרת? היה מאד משעשע כשהוא מת לה... Anna: How can it be dead? Every time it bleeped I took care of it! Cynthia: Maybe they just die sometimes. Anna: If it was sick, why didn't it bleep? I would have taken care of it! Cynthia: (Pats Anna's hand) You did the best you could.
ושוב, מה שציינת, אני זוכרת כשאנה עזרה לטפל בצ'ייס. אני מאד אוהבת את הפרק הזה. אני פשוט רוצה להרחיב על זה בנפרד בשרשור שיהיה שייך רק לה ולקרטר
זוג שהיה יכול להיות מקסים. הבעיה היא שאנה לא זכתה להרבה סטוריי ליינס. הפרק שהיא הופיעה בו לראשונה היה הפרק שמארק הוכה, ואני זוכרת אותה מטפלת בחולה שאותו גילם קובי בל, הוא, כמובן, טיי מ"משמרת שלישית". אני גם זוכרת שהיא זאת אמרה את המילה "אמבוש" בפרק אמבוש
ושהיא לא רצתה שיצלמו אותה. מעניין אם זה היה התירוץ של הכותבים כדי שלא נראה אותה.

שלמונזה

New member
תשובה לשאלה

אנה עזבה כי היא החליטה לחזור לחבר שלה לשעבר שבדיוק קיבל משרה טובה אם אני לא טועה ומריה (יעני השחקנית) עזבה כי היא רצתה לפתח את הקריירה הקולנועית שלה לגבי פרקים בכיכובה של אנה אז באמת עכשיו נשפכתי מצחוק שנזכרתי בקטע של הטמג'וצי YOU GO GAL!!! אני זוכרת מיליון קטעים מה"עונות של אנה" אבל נורא קשה להסביר את זה למי שלא ראה. היה כמובן את הפרק שאנה גילתה שקרטר הוא מליין והיה להם ויכוח על זה (כשאנה באה עם קרול לבית של הסבתא של קרטר לגבי מימון המרפאה) והיה את קטעי יריבות בהתחלה של דאג-אנה אם אני לא טועה הוא לא כ"כ חיבב אותה כי הוא חשב שהיא מנסה לתפוס לו את המקום שלו. ואז היה פעם אחת שצ'רלי (הילדה מהרחוב) הגיעה לבי"ח וקרול הציעה לקרוא לדאג ואנה התעצבנה עליה שהיא יכולה להסתדר לבד... אח"כ היה להם חילוקי דיעות לגבי הטיפול בילדה, דאג רצה לקשור אותה ואנה לא (או שההיפך) ואז היא ברחה ושניהם יצאו לחפש אותה ואז הם גם קצת התקרבו... זה גם היה פרק טוב מאוד, והפרק האחרון שצ'ארלי נראתה בו! וזה מה שעולה עכשיו לראש

mprb

New member
הם רדפו אחרי צ'רלי?

אני לא זוכרת כזה דבר
המרדף היחידי שאני זוכרת הוא כלוסי וקרטר רדפו אחרי האבא שהשאיר את הילדים שלו ואחד מהם היה צריך עירוי דם דחוף! בכל אופן... עכשיו אני רוצה לראות את העונות הקודמות
יופי שלומנזה! הצלחת לעשות מה שאני מתחמקת ממנו כבר חצי שנה

שלמונזה

New member
מה זאת אומרת רדפו? חיפשו אותה

אחרי שהיא ברחה כי היא הוכתה קשות והם פחדו שיקרה לה משהו, היא גם ביקשה מדאג כסף והוא לא הסכים להלוות לה... בכל מקרה שניהם נסעו ביחד לרחובות לחפש אותה, כמובן שהם לא מצאו אותה ומאז לא שמענו ממנה. ולגבי זה שעכשיו יש לך חשק נוראי לראות את העונות האלה: אז יאללה תתחילו להפציץ באימיילים את כל התחנות המתחרות של ערוץ 3 כדי שיקנו את העונות האלה!!!

mprb

New member
רגעעעעע

אני לא חושבת שזה נכון! יכול להיות שאני מתבלבלת אבל כל מה שאני זוכרת מהסיפור שסיפרת זה שצ'רלי גנבה לדאג את הארנק ואח"כ באה אליו הבייתה..... ושוב- יכול להיות שאני מבולבלת כי הזיכרול שלי לא משהו

שלמונזה

New member
אוקי אז ככה

הסיפור של צ'רלי לא היה רק פרק אחד...! בגלל זה את מתבלבלת. צ'רלי הגיעה לראשונה כשדאג אם אני לא טועה ביחד עם קרול היו בתורנות של לצאת למקומות המוזנחים בעיר ולתת שם טיפול רפואי. צ'רלי היא ילדה שברחה מהבית אמא שלה מסוממת והיא היתה עסוקה בלברוח כל הזמן. מישום מה היא התחברה לדאג (לא זוכרת למה) וכל הזמן באה אליו לבקש ממנו עזרה ואפילו היא ביקשה ממנו ש... יאמץ אותה!!!! אבל הוא לא הסכים
וככה כל פעם היא באה לבי"ח לבקש מדאג עזרה בעיקר כסף ואחרי שהוא לא הסכים לעזור לה היא ברחה. עד הפעם האחרונה שהיא הגיעה מוכה וחבולה לבי"ח ואז היה את כל הסיפור שסיפרתי עם אנה, צ'רלי פחדה שדאג יזמין את שירותי הרווחה ואחרי ששוב הוא לא הסכים לתת לה כסף ברגע הראשון שהיא יכלה היא ברחה. זה בערך הסיפור שלה, מקווה שהבנת למה התכוונתי.

GeJuFan

New member
כן זה פחות או יותר הסיפור

ובקשר לקטע של הכסף, דאג אף פעם לא נתן לה כסף בפרק של חג המולד היא גנבה ממנו את הארנק, אבל לקראת סוף הפרק היא אפילו החזירה אותו. ובסוף שניהם בילו את החג אם קרול והמשפחה שלה. ואם תשאלו אותי, אני חושבת שגם קצת בגלל צ'רלי קרול חזרה לדאג. כאילו היא ראתה בו מין פן חדש. ובזכות אנה ממש בזכות אנה דאג וקרול חזרו להיות ביחד. כי אם היא לא הייתה: 1) שואלת אותו אם ארוחת הערב שלהם תוביל למשהו ו 2) כמה זמן עבר מאז הוא וקרול נפרדו, לא היה נדלק לו הניצוץ ההוא (זוכרים המבטים האלה מהעונה הראשונה שכל מה שרצית לעשות היה להוציא אותו מהמסך ולחבק אותו ולהגיד לו שהכול יהיה בסדר) שהיה קיים בעונה הראשונה זה שיש לו עדיין רגשות לקרול. בכל מקרה הבנתם מה אני מנסה להגיד פה? כל הכבוד לאנה שניסתה להתחיל אם דאג וגרמה לו להבין שעדיין יש לו רגשות לקרול.

למעלה