עד חוף הכרמלהגעה מת"א לחיפה / הדר/ רח' החלוץ
אני צריך להגיע מת"א לחיפה ביום חמישי ב 10:30 בבוקר. באיזו תחנת רכבת בחיפה כדאי לי לרדת? איזה קו אוטובוס כדאי לי לקחת משם לרחוב הרצל פינת ארלוזורוב בהדר? תודה!
נסיעה ברכבת עד חיפה מרכזהגעה מת"א לחיפה / הדר/ רח' החלוץ
אני צריך להגיע מת"א לחיפה ביום חמישי ב 10:30 בבוקר. באיזו תחנת רכבת בחיפה כדאי לי לרדת? איזה קו אוטובוס כדאי לי לקחת משם לרחוב הרצל פינת ארלוזורוב בהדר? תודה!
1. הכרמלית לא מגיע לפינת ארלוזורוב.נסיעה ברכבת עד חיפה מרכז
ומשם או הליכה של 20 עד 25 דקות, או מונית ספיישל (אם יש כסף) או הליכה, מרכבת חיפה מרכז כאמור, של 7 דקות עד הכרמלית ונסיעה בכרמלית עד תחנת הנביאים ומשם זה 5 עד 8 דקות הליכה (מתחנת הנביאים של הכרמלית). הכרמלית זה אותו מחיר כמו אוטובוס וככה מרויחים שני דברים. גם חויית נסיעה ברכבת תחתית בארץ הקודש וגם מקטינים את הסיכון בסגירת הכרמלית. ככל שיותר יסעו בה כך יקטן הסיכון שיסגרו אותה.
*לא מגיעה1. הכרמלית לא מגיע לפינת ארלוזורוב.
מתחנת הנביאים זה בחיים לא יהיה 5 דקות הליכה, אלא אם כן אתה הולך במהירות 9 קמ"ש. זה לפחות עשר דקות הליכה. כמובן שאם נוסעים בשביל החוויה, אז הכרמלית מומלצת מאד. 2. לפני שאתה אומר לאנשים ללכת ברגל מהעיר התחתית עד הדר, כדאי שתזהיר אותם שמדובר בעליה רצופה.אגב, 20-25 דקות זאת הערכה שנכונה רק למי שנמצא בכושר. 3. אם בכל זאת יורדים בחיפה מרכז, אז צריך לעבור ברח' הבנקים ולחצות את שד' המגינים (סה"כ הליכה של 5-7 דקות). משם יש הרבה קווים שמגיעים להרצל פינת ארלוזורוב.![]()
אגב, אם הייתי צריך לעשות את המסלול*לא מגיעה
הדרך המהירה לדעתי: לרדת בבת גליםהגעה מת"א לחיפה / הדר/ רח' החלוץ
תודההדרך המהירה לדעתי: לרדת בבת גלים
לצאת מהתחנה לכיוון הים, לחצות כמה חצרות של בניינים ולהגיע עד הכביש הקרוב (רח' העליה השניה) - שתי דקות הליכה. משם - כל קו להדר, כלומר כל קו חוץ מ-17.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.