הגעה מהרכבת לכפר הירוק

מצב
הנושא נעול.
הגעה מהרכבת לכפר הירוק ../images/Emo178.gif

הגעה מהרכבת לכפר הירוק

אני צריך להגיע בשעות הבוקר (8:30) מיבנה לכפר הירוק. היכן עדיף לרדת - ת"א מרכז, ת"א אוניברסיטה או אולי הרצליה? אילו קווים מגיעים מהרכבת לכפר הירוק? תודה מראש לכל העונים.

urilei

New member
תשובה

הגעה מהרכבת לכפר הירוק

אני צריך להגיע בשעות הבוקר (8:30) מיבנה לכפר הירוק. היכן עדיף לרדת - ת"א מרכז, ת"א אוניברסיטה או אולי הרצליה? אילו קווים מגיעים מהרכבת לכפר הירוק? תודה מראש לכל העונים.
תשובה
תבדוק את זה אבל קו 49 של דן מהאוניברסיטה נראה לי מגיע תבדוק אם הלו"ז מתאים לך באתר דן אם לא תחזור לפה ואני בטוח שיהיו לאנשים עוד רעיונות

אורי404

New member
קו 49 מגיע. אבל, כדאי לבדוק מראש

תשובה
תבדוק את זה אבל קו 49 של דן מהאוניברסיטה נראה לי מגיע תבדוק אם הלו"ז מתאים לך באתר דן אם לא תחזור לפה ואני בטוח שיהיו לאנשים עוד רעיונות
קו 49 מגיע. אבל, כדאי לבדוק מראש
את הזמנים שלו.

אוהד11

New member
מרכבת ארלוזרוב ומשם קווי אגד

הגעה מהרכבת לכפר הירוק

מרכבת ארלוזרוב ומשם קווי אגד
525/531 או מהאוניברסיטה ומשם עם קווי דן 47/48 או אגד 521

ה ו מ ר

New member
רכבת לתחנת בני ברק

הגעה מהרכבת לכפר הירוק

רכבת לתחנת בני ברק
משם, כל האוטובוסים שנוסעים לרמת-השרון, הרצליה, רעננה, כפ"ס יעשו את העבודה.

אורי404

New member
זו אפשרות טובה, אם יש תיאום בין

רכבת לתחנת בני ברק
משם, כל האוטובוסים שנוסעים לרמת-השרון, הרצליה, רעננה, כפ"ס יעשו את העבודה.
זו אפשרות טובה, אם יש תיאום בין
הרכבות של יבנה (פרברית אשדוד-בינימינה) לקו של כפר סבא. במידה שכן, יש את הקווים 524, 525, 531 ו-618 של אגד.

מצב
הנושא נעול.
למעלה