הגעה מב"ש לצומת רעננה..

מצב
הנושא נעול.
הגעה מב"ש לצומת רעננה..

הגעה מב"ש לצומת רעננה..
אני נוסע ברכבת מחר מב"ש להגנה, ומשם מחליף לאוטובוס דרך התחנה המרכזית בת"א, במטרה להגיע לצומת רעננה. אני צריך להיות בצומת רעננה בסביבות 17:30 ככה..באיזה קו אני צריך לנסוע לצומת רעננה ובאיזו שעה
תודה מראש

אוהד11

New member
אגד 502

הגעה מב"ש לצומת רעננה..
אני נוסע ברכבת מחר מב"ש להגנה, ומשם מחליף לאוטובוס דרך התחנה המרכזית בת"א, במטרה להגיע לצומת רעננה. אני צריך להיות בצומת רעננה בסביבות 17:30 ככה..באיזה קו אני צריך לנסוע לצומת רעננה ובאיזו שעה
תודה מראש
אגד 502
אפשר גם 531, אבל זה טיול מאורגן. כדאי לקחת טווח זמן של כשעה ואולי יותר.

אשור

New member
תרד בתחנת הרצליה ותיקח משם

הגעה מב"ש לצומת רעננה..
תודה מראש
תרד בתחנת הרצליה ותיקח משם
את קוו 29 שצמוג לתחנה ישירות לצומת רעננה.קח בחשבון שזמן הנסיעה של קוו 29 בשעות האלו הוא בערך 35 דקות.

אורי404

New member
קווי 567 ו-504.

הגעה מב"ש לצומת רעננה..
תודה מראש
קווי 567 ו-504.
הם הקווים הכי מהירים בין הנקודות הנ"ל. זמן הנסיעה הוא (כאשר אין פקקים) הוא כארבעים וחמש דקות. בשעות ההאלה התדירות של הקווים היא גבוהה.

אורי404

New member
ודרך נוספת: קו 149.

קווי 567 ו-504.
הם הקווים הכי מהירים בין הנקודות הנ"ל. זמן הנסיעה הוא (כאשר אין פקקים) הוא כארבעים וחמש דקות. בשעות ההאלה התדירות של הקווים היא גבוהה.
ודרך נוספת: קו 149.
סע לתחנת תל אביב מרכז ותרד בה. לך לדרך נמיר, ומשמה יש לך את קו 149 של דן. התדירות שלו בשעות אלה היא כל רבע שעה. זמן הנסיעה הוא (שוב, אם לא יהיו עיכובים מיתרים), הוא חצי שעה עד ארבעים דקות.

מצב
הנושא נעול.
למעלה