תגיע לתחנה מרכזית באגדהגעה מאשדוד לצריפין בעזרת אגד
האם יש דרך להגיע מאשדוד לצריפין באגד?(זה מה שהצבא סיפק לי בכרטיס הנסיעה)
איזה תחנה מרכזית? של תל אביב?תגיע לתחנה מרכזית באגד
ולקחת מישם קוו 411 לבית שמש.
התשובה שניתנה לך קודם היא לא מדויקתאיזה תחנה מרכזית? של תל אביב?
מישהו מעודכן בענין תכנית קוהתשובה שניתנה לך קודם היא לא מדויקת
הנה כמה אפשרויות. 1. אופציה אחת היא באמת להגיע לתחנה המרכזית של ת"א, ומשם לקחת כל קו שמגיע לשער יפו של צריפין. יש כמה קווים כאלה: 401, 461 של אגד; 450, 451 של סופרבוס. אבל הייתי ממליץ לך לא לנסוע בשביל זה עד התחנה המרכזית, אלא לרדת בדרך השבעה (בחולון/אזור), לחצות את הכביש ולקחת את האוטובוס משם. זה יחסוך לך זמן של נסיעות מיותרות עד לתל אביב וחזרה לאזור. 2. אפשר להגיע ברכבת ללוד (זה נוח להגיע ברכבת מאשדוד ללוד), ואם אני לא טועה קו 461 עובר ליד תחנת הרכבת של לוד (מישהו יכול לאשר?). הקו הזה גם הוא מגיע לשער יפו. 3. אם אתה נוסע בבוקר, אפשר להגיע לתחנת הרכבת ת"א מרכז (מסוף ארלוזורוב), ומשם יש קו 155 שנכנס לתוך צריפין.
הרכבת..מישהו מעודכן בענין תכנית קו
הרכבת לתוך מחנה צריפין?
רעיון לרכבתהרכבת..
פעם היתה שם אבל עשכיו כבר הסירו את כל המסילות שהיו במחנה צריפין, היה שם אפילו רצים..
נכון, זה תואם כמה עובדות:הרכבת..
פעם היתה שם אבל עשכיו כבר הסירו את כל המסילות שהיו במחנה צריפין, היה שם אפילו רצים..
לא 401 אלא 411!התשובה שניתנה לך קודם היא לא מדויקת
הנה כמה אפשרויות. 1. אופציה אחת היא באמת להגיע לתחנה המרכזית של ת"א, ומשם לקחת כל קו שמגיע לשער יפו של צריפין. יש כמה קווים כאלה: 401, 461 של אגד; 450, 451 של סופרבוס. אבל הייתי ממליץ לך לא לנסוע בשביל זה עד התחנה המרכזית, אלא לרדת בדרך השבעה (בחולון/אזור), לחצות את הכביש ולקחת את האוטובוס משם. זה יחסוך לך זמן של נסיעות מיותרות עד לתל אביב וחזרה לאזור. 2. אפשר להגיע ברכבת ללוד (זה נוח להגיע ברכבת מאשדוד ללוד), ואם אני לא טועה קו 461 עובר ליד תחנת הרכבת של לוד (מישהו יכול לאשר?). הקו הזה גם הוא מגיע לשער יפו. 3. אם אתה נוסע בבוקר, אפשר להגיע לתחנת הרכבת ת"א מרכז (מסוף ארלוזורוב), ומשם יש קו 155 שנכנס לתוך צריפין.
תודה על התוספת, אבל למה אתהלא 401 אלא 411!
401 הוא קו שפועל רק פעמיים ביום, מאוחר בלילה, והוא בעצם שילוב של 2 קווים: 411 ו-415, ז"א הוא נוסע מתל-אביב לבית שמש במסלול של 411 ומשם ממשיך לירושלים במסלול של 415. לחכות לקו הזה באמצע היום אפשר עד ששיערך יאפיר אבל זה לא יעזור - הוא לא יבוא...![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.