הגעה מאשדוד לצריפין בעזרת אגד

מצב
הנושא נעול.

TOMPARIS

New member

האם יש דרך להגיע מאשדוד לצריפין באגד?(זה מה שהצבא סיפק לי בכרטיס הנסיעה)

אשור

New member
תגיע לתחנה מרכזית באגד

האם יש דרך להגיע מאשדוד לצריפין באגד?(זה מה שהצבא סיפק לי בכרטיס הנסיעה)
תגיע לתחנה מרכזית באגד
ולקחת מישם קוו 411 לבית שמש.

איליה.

New member
התשובה שניתנה לך קודם היא לא מדויקת

איזה תחנה מרכזית? של תל אביב?
הנה כמה אפשרויות. 1. אופציה אחת היא באמת להגיע לתחנה המרכזית של ת"א, ומשם לקחת כל קו שמגיע לשער יפו של צריפין. יש כמה קווים כאלה: 401, 461 של אגד; 450, 451 של סופרבוס. אבל הייתי ממליץ לך לא לנסוע בשביל זה עד התחנה המרכזית, אלא לרדת בדרך השבעה (בחולון/אזור), לחצות את הכביש ולקחת את האוטובוס משם. זה יחסוך לך זמן של נסיעות מיותרות עד לתל אביב וחזרה לאזור. 2. אפשר להגיע ברכבת ללוד (זה נוח להגיע ברכבת מאשדוד ללוד), ואם אני לא טועה קו 461 עובר ליד תחנת הרכבת של לוד (מישהו יכול לאשר?). הקו הזה גם הוא מגיע לשער יפו. 3. אם אתה נוסע בבוקר, אפשר להגיע לתחנת הרכבת ת"א מרכז (מסוף ארלוזורוב), ומשם יש קו 155 שנכנס לתוך צריפין.

מישהו מעודכן בענין תכנית קו

הנה כמה אפשרויות. 1. אופציה אחת היא באמת להגיע לתחנה המרכזית של ת"א, ומשם לקחת כל קו שמגיע לשער יפו של צריפין. יש כמה קווים כאלה: 401, 461 של אגד; 450, 451 של סופרבוס. אבל הייתי ממליץ לך לא לנסוע בשביל זה עד התחנה המרכזית, אלא לרדת בדרך השבעה (בחולון/אזור), לחצות את הכביש ולקחת את האוטובוס משם. זה יחסוך לך זמן של נסיעות מיותרות עד לתל אביב וחזרה לאזור. 2. אפשר להגיע ברכבת ללוד (זה נוח להגיע ברכבת מאשדוד ללוד), ואם אני לא טועה קו 461 עובר ליד תחנת הרכבת של לוד (מישהו יכול לאשר?). הקו הזה גם הוא מגיע לשער יפו. 3. אם אתה נוסע בבוקר, אפשר להגיע לתחנת הרכבת ת"א מרכז (מסוף ארלוזורוב), ומשם יש קו 155 שנכנס לתוך צריפין.
מישהו מעודכן בענין תכנית קו
הרכבת לתוך מחנה צריפין?

amirv

New member
רעיון לרכבת

הרכבת..
פעם היתה שם אבל עשכיו כבר הסירו את כל המסילות שהיו במחנה צריפין, היה שם אפילו רצים..
רעיון לרכבת
למה שלא ינצלו את פינוי צריפין והרחבת רשל"צ מזרח להעביר קו רכבת מכפר חב"ד דרך שטח צריפין לנס ציונה במקום הסיבוב דרך לוד. לתושבי הקו לרחובות מגיע שיפור שירות בזכות הצלחת הקו. הם יוכלו לשלב תחנה חדשה בשכונה המתוכננת שתהיה רווחית מאד.

נכון, זה תואם כמה עובדות:

הרכבת..
פעם היתה שם אבל עשכיו כבר הסירו את כל המסילות שהיו במחנה צריפין, היה שם אפילו רצים..
נכון, זה תואם כמה עובדות:
מקובל בצבאות זרים לראות ברכבת כלי לוגיסטי ואיסטרטגי ראשון במעלה,לכן סוללים מסילה לבסיסי צבא בעדיפות גבוהה. והרי רשת המסילות שהבריטים (ובמידה מסוימת גם הטורקים) פיתחו בארץ נועדה בעיקר לצרכים צבאיים - זאת הסיבה שהרבה מאוד תחנות מרוחקות ממרכזי הערים. חבל שהראש היהודי בארץ (וגם הצבא היהודי) לא כל-כך הבינו את חשיבות המסילות, הזניחו אותן ולא פיתחו אותן במשך שנים רבות עד שכמעט גוועו...(אבל כבר דיברנו בפורום על נושא זה.)

JayZed

New member
לא 401 אלא 411!

לא 401 אלא 411!
401 הוא קו שפועל רק פעמיים ביום, מאוחר בלילה, והוא בעצם שילוב של 2 קווים: 411 ו-415, ז"א הוא נוסע מתל-אביב לבית שמש במסלול של 411 ומשם ממשיך לירושלים במסלול של 415. לחכות לקו הזה באמצע היום אפשר עד ששיערך יאפיר אבל זה לא יעזור - הוא לא יבוא...

איליה.

New member
תודה על התוספת, אבל למה אתה

לא 401 אלא 411!
401 הוא קו שפועל רק פעמיים ביום, מאוחר בלילה, והוא בעצם שילוב של 2 קווים: 411 ו-415, ז"א הוא נוסע מתל-אביב לבית שמש במסלול של 411 ומשם ממשיך לירושלים במסלול של 415. לחכות לקו הזה באמצע היום אפשר עד ששיערך יאפיר אבל זה לא יעזור - הוא לא יבוא...
תודה על התוספת, אבל למה אתה
אומר "לא"? לא אמרתי ש-401 הוא הקו היחיד, רק הזכרתי אותו ברשימת הקווים כי הוא מגיע מהמוצא ליעד המבוקש. אגב, לפי האתר של אגד, לא 401 ולא 411 לא לוקחים נוסעים לצריפין...

מצב
הנושא נעול.
למעלה