אני פושט חושב היה טוב כל מה שהשם עושה לטובה וגם כאשר אני מתעצבן המוח הקטן שלי שוכח הכל תוך יום, תחושב טוב היה טוב זה הסוד. וגם על מוות אני לא מפחד כי איך אומרים חיים רק פעם אחת בחייםאיך אתם מגיעים אליה? מה מאזן אתכם, או מי? אשמח לקבל טיפים כי לאחרונה זה לא ממש מצליח... אבל אני לא מתייאש.
תפילות, טבילה במקווה, מקלחת והרוגע בשבת שנותן אנרגיות לשבוע האיך אתם מגיעים אליה? מה מאזן אתכם, או מי? אשמח לקבל טיפים כי לאחרונה זה לא ממש מצליח... אבל אני לא מתייאש.
אני לא טיפוס דתי. אבל יוגה ופילאטיס עוזרים. גם סתם מנוחה כשאפשר.תפילות, טבילה במקווה, מקלחת והרוגע בשבת שנותן אנרגיות לשבוע ה.
אני דוחס דברים חסר-תכלית לביצוע בכל שעות הערות שליאיך אתם מגיעים אליה? מה מאזן אתכם, או מי? אשמח לקבל טיפים כי לאחרונה זה לא ממש מצליח... אבל אני לא מתייאש.
כל דבר שאתה עושה ועוזר לך (וגם חוקי ורצוי בריא), "בכבוד" (בעגה ירושלמית).החברה האחרונה שהייתה לי מאוד שלווה, והשהות אתה נתנה לי רוגע. לפעמים כתיבת שיר טוב מרגיעה אותי. ניסיתי כמה פעמים להיות דתי , והדת נתנה לי הרבה תחושת שלווה.
אני דווקא הייתי בתקופות שדיברתי עם החתול המת שלי.הלילות שאני מדבר עם אלוהים הם ללא תחרות.
חתול = אלוהים?אני דווקא הייתי בתקופות שדיברתי עם החתול המת שלי.
הוא היה די אלוהי.חתול = אלוהים?
אתה באמת צוחק?הוא היה די אלוהי.
לא. גם אתה היית חושב ככה- אם היית מכיר אותו.תה באמת צוחק?
אלוהי יותר מעצמך?
אבל אני לא מסכים.לא. גם אתה היית חושב ככה- אם היית מכיר אותו.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.