עו"ד נכבד, קצת כבוד לאינטליגנציה
שלי. התלוננתי על עבירות בנייה, והם שלחו לבניין מפקח - ולא פעם אחת. המפקח ראה בדיוק במה מדובר. האם מי שעובד במח' הפיקוח אינו יודע שפתיחת דלת בקיר וסגירת קיר בבלוקים הם עבירות בנייה? ולא זו בלבד: יש צו הריסה משנת 97' לאחר ששכנה אחרת התלוננה על סגירת מרפסת בבלוקים (שוב, הם התחילו בעבירות הבנייה ללא רשיון כבר לפני 9 שנים). התלוננתי שהצו לא בוצע. נשלח מפקח ולאחר ביקורו הוא טען: הם ביצעו את הצו! קשקוש! אז מה שאני רואה הוא, שמי שעובד במח' הפיקוח פשוט לא יודע את עבודתו, . יש עוד אלמנט: לאנשים האלה יש "כריזמה" ו"קסם" אישי. הם נראים טוב, מדברים יפה, שיער לבן, הם "מבוגרים" ויודעים לשכנע. הגנגסטר הזה הוא נחש ערמומי בעל לשון חלקה, שיכול למכור קרח לאסקימואים. לכן, כל פעם שבאים לבדוק מה הוא עושה בשטח, הוא מוכר להם סיפורים מהתחת על המיפלצת (שזו אני) שממררת לו את החיים, והם משתכנעים. גם מנהל סניף ת"א של האגודה לתרבות הדיור היה בבניין, כתב מכתב ש"אכן מדובר בהשתלטות", ולאחר מכן הזמין את הגנגסטרים לפגישה "להסביר להם מה הם צריכים לעשות" (גיחי, גיחי, כאילו אינם יודעים), ונתן להם צ'אנס נוסף להיטיב את דרכיהם באמצעות אסיפת הדיירים. גם הוא שמע את הסיפורים על "המרשעת" ואחרי זה כבר לא עשה כלום. למה? ככה. תהרוג אותי, אבל יש אנשים שיודעים יפה מאוד להסתדר בחיים. ואני מקבלת יותר ויותר את הרושם, שבכל המוסדות שאמונים על שמירת החוק, יושבים טמבלים שלא מהעולם הזה.