הגנגסטרים חלק 2 - טוב מראה עיניים

לאה234

New member
הגנגסטרים חלק 2 - טוב מראה עיניים

מכל המילים הכתובות. מצ"ב תמונות המספרות את הסיפור - מראה החצר האחרוי בבניין המשותףף בו אני גרה לפני המשפט אצל המפקחת אריאלי ולאחריו. תמונה מס' 1: החצר לפני, עם שולחן וכסאות להנאת בעלי ה"ווילה".

לאה234

New member
תמונה מס' 2 - עשו להם גינה

תמונה זו מראה את פסולת הבניין וצמחי הנוי שהגנגסטרם שתלו בחצר האחורית, להנאתם הפרטית, הנ"ל משקים את הצמחייה ה"פרטית" במים שהם גונבים מהברז המשותף ומשתמשים בכל הבניין לצורך איחסון הפסולת וחפציהם הפרטיים.

לאה234

New member
תמונה מס' 3 - החצר אחרי

תמונה זו מתארת את החצר אחרי המשפט אצל המפקחת אריאלי. מה נתנה? כמעט כלום. הגנגסטר מציץ דרך הדלת (ואף יוצא ממנה בפועל) כל אימת שאני מגיעה לחצר ומטריד אותי ואת כל מי שנמצא איתי. איש אינו יכול לשבת בחצר, משום שהיא בדיוק מול הדלת של הגנגסטרים.

לאה234

New member
מי את חושבת שריצף?

מובן שהגנגסטרים ריצפו אותה בתואנה שהם צריכים להוביל רהיטים מאחור, ולשם כך הם גם צריכים דלת. ברור שזו חצר משותפת ולכן אסור להם לעשות כל מה שהם עשו שם. אז מה? המפקחת אריאלי סבורה אחרת והניחה לאריה לשמור על טרפו.

לאה234

New member
תמונה מס' 4 - הגינה אחרי המשפט

אם זה לא נקרא לעשות צחוק מהמפקחת ומה"פשרה" שלה, אז איני יודעת מהו זלזול בחוק. מה נשתנה בחצר עם גינת התבלינים ופסולת הבניין? כמעט כלום. הגנגסטרים ממכשיכים לגנוב מים ולעשות בשטח כבשלהם.

לאה234

New member
ואחרונה חביבה: תמונה מס' 5

ומי אתם חושבים משלם על כל זה? על הצמחים, על המים שזורמיםחופשי0חודיש, על כלי הגינון, על העציצים ה"פרטיים", על חומרי הגינון ועל כל מה שמסביב? נכון, ילדים, אנחנו, הדיירים, שלא יכולים לשבת בגינה ה"פרטית".

אסכם את טיעונייך?

1. שימוש בשטח משותף לצרכים פרטיים. 2. שימוש במשאבים משותפים לצרכים פרטיים. 3. אי פינוי פסולת בניין מהחצר המשותפת והשארת מכשולים בשטח המשותף. 4. בניה בחצר המשותפת ללא אישור מראש של הדיירים. 5. מניעה מאחרים שימוש בשטח המשותף. את הדלת אני מבין שהדיירים אישרו "בדיעבד"? פסיקותיהם של המפקחים על המקרקעין הן בדרך כלל לפי הרצון של רוב הדיירים. בתקווה שתינתן כאן תשובה מוצלחת משלי.

לאה234

New member
יפה סיכמת

אכן, המפקחת החזירה את הגנגסטרים לאסיפת הדיירים, ואלה "אישרו" בדיעבד את פתיחת הדלת. אבל הם גם אמרו להם שאסור להם להשתמש במים המשותפים. אז הם אמרו.

ובעיריה, ביקרת? ../images/Emo104.gif

פתיחת הפתח בקיר הבנין מצריכה היתר בניה. אץ יכולה לפנות לעיריה ולהודיע על בניה ללא היתר, מה שיגרור העמדה לדין וחיוב בהשבת המצב לקדמותו.

אל: לאה234 טוב מראה עיניים

מאחר ועד דואגת להעביר צילומים של החצר בטענה של "טוב מראה עיניים" מן הראוי שתעבירי לפורום גם את פסק הדין המלא של המפקחת על רישום המקרקעין כדי שגם הוא יהיה בבחינת "טוב מראה עיניים" (בשלב ראשון)

לאה234

New member
הייתי רוצה, אך אין לי סורק.

לכן לא אוכל למלא את מבוקשך. אלא אם יש לך הצעה איך לעשות זאת בלי.

Ofra m

New member
כמו שכבר הזכרתי

אותנו המפקחת אריאלי דפקה עד העצם, כולל קנס לועד הבית ע"ס של 7500 ש"ח פשוט הצדק משתנה אצלה לפי הצורה של הנוכחים, כנראה שאותנו היא פשוט לא סבלה, אין מה לעשות הצדק נעשה רק עם העשירים לצערנו וכמו שאמרו חז"ל "בעל המאה הוא בעל הדיעה" מי שיש לו כסף לעו"ד תותח מרויח ומי שלא.....אוכל את הצפרדע, כמוני
אבל מה אני אומרת שמי שעושה רע בחיים וזהו חוק הבומרנג בחיים מקבל זאת בצורה שהוא לא חלם, ובדרך כלל זה בא בבריאות.....אז אני מעדיפה את הצדק של היקום.....יש מי שמשלם בכסף ויש מי שמשלם בבריאות.... ובנימה אופטימית זו שיהיה לכולכם גמר חתימה טובה....עופרה.

לאה234

New member
איפה לא הייתי? זה הדבר הראשון

שעשיתי, ולא פעם אחת. אבל החוכמולוגים מהפיקוח על הבנייה אמרו, שאין זה מעניינם, ושלחו אותי אל המפקחת, ולכן הגשתי תביעה, והמפקחת שלחה אותי חזרה אל בעלי הדירות, שלפחות למחציתם יש מה להסתיר (עבירות בנייה משלהם). אז אני שואלת שוב (ואם היית קורא את חלקו הראשון של הדיון כמה שרשורים למטה היית יודע): איך זה, שהפיקוח על הבנייה אינו מגיש נגדם תביעה???????

איפה היית ומה עשית ../images/Emo104.gif

לא מספיק להגיע לעיריה - צריך לעשות את הדבר הנכון.יכול להיות שבעיריה התלוננת על ההשתלטות על החצר. אם כן, זה באמת לא עניינם. את צריכה להדגיש שנפתח פתח בקיר חיצוני בבניין ללא קבלת היתר בניה. כדאי גם להפנות את תשומת לב אנשי העירייה שייתכן ובמהלך העבודות נפגעו אלמנטים התומכים בשלד הבניין (אלא אם ידוע לך שזה לא כך).

לאה234

New member
עו"ד נכבד, קצת כבוד לאינטליגנציה

שלי. התלוננתי על עבירות בנייה, והם שלחו לבניין מפקח - ולא פעם אחת. המפקח ראה בדיוק במה מדובר. האם מי שעובד במח' הפיקוח אינו יודע שפתיחת דלת בקיר וסגירת קיר בבלוקים הם עבירות בנייה? ולא זו בלבד: יש צו הריסה משנת 97' לאחר ששכנה אחרת התלוננה על סגירת מרפסת בבלוקים (שוב, הם התחילו בעבירות הבנייה ללא רשיון כבר לפני 9 שנים). התלוננתי שהצו לא בוצע. נשלח מפקח ולאחר ביקורו הוא טען: הם ביצעו את הצו! קשקוש! אז מה שאני רואה הוא, שמי שעובד במח' הפיקוח פשוט לא יודע את עבודתו, . יש עוד אלמנט: לאנשים האלה יש "כריזמה" ו"קסם" אישי. הם נראים טוב, מדברים יפה, שיער לבן, הם "מבוגרים" ויודעים לשכנע. הגנגסטר הזה הוא נחש ערמומי בעל לשון חלקה, שיכול למכור קרח לאסקימואים. לכן, כל פעם שבאים לבדוק מה הוא עושה בשטח, הוא מוכר להם סיפורים מהתחת על המיפלצת (שזו אני) שממררת לו את החיים, והם משתכנעים. גם מנהל סניף ת"א של האגודה לתרבות הדיור היה בבניין, כתב מכתב ש"אכן מדובר בהשתלטות", ולאחר מכן הזמין את הגנגסטרים לפגישה "להסביר להם מה הם צריכים לעשות" (גיחי, גיחי, כאילו אינם יודעים), ונתן להם צ'אנס נוסף להיטיב את דרכיהם באמצעות אסיפת הדיירים. גם הוא שמע את הסיפורים על "המרשעת" ואחרי זה כבר לא עשה כלום. למה? ככה. תהרוג אותי, אבל יש אנשים שיודעים יפה מאוד להסתדר בחיים. ואני מקבלת יותר ויותר את הרושם, שבכל המוסדות שאמונים על שמירת החוק, יושבים טמבלים שלא מהעולם הזה.

לדעתי יש לפעול באופן מסודר

יש להשיג תוכניות מקוריות של הבניין עליהן ניתן היתר בניה, ולהשיג את צו ההריסה שניתן. הכל ניתן לפי חוק חופש מידע. כמו כן יש לפנות לשמאי מקרקעין שיבדוק מה השתנה מהתוכניות המקוריות, יחשב ירידת ערך ומשם להמשיך.

למעלה