הגירה לקנדה

מאיה 2221

New member
הגירה לקנדה

אני עובדת סוציאלית, בת 32 בעלת תואר שני ובאמצע לימודי תואר שלישי. רמת אנגלית בינונית ומעלה. בעלי רופא שיניים רמת אנגלית בינונית, יש לנו שני ילדים קטנים. חושבים על מעבר לקנדה, רציתי לדעת מאיפה מתחילים? מה הסיכויים? ואיך מחליטים לאן עוברים בדיוק?
 
יש כאן הודעה אדומה למעלה שמפנה למאמר שמסביר הכל. כדי לקבל

רשיון לעסוק ברפואת שיניים כאן בעלך חייב לשפר את האנגלית, או אם יש לכם מספיק משאבים לעשות הסבה מקצועית לתחום העסקי, או לרכישה של מרפאה, או משהו דומה. לגבייך: מציאת תעסוקה לעובדת סוציאלית עם תואר שני, היא דבר אפשרי במאמץ לא גדול, אבל כדי להיות זכאית להגירה, במיוחד מכיוון שעברת את גיל 28, האנגלית חייבת להיות מצויינת. אם העניין של עזיבת ישראל כדי לתת עתיד טוב יותר לילדים בוער בכם, יש לכם 3 אפשרויות:
1. לשפר מייד את האנגלית ולגשת למבחן IELTS, ואם הניקוד מאפשר למלאת פרופיל אקספרס אנטרי.
2. להיכנס לתכנית דוקטורט בקנדה.
3. להשלים דוקטורט בישראל, לשפר מאד את האנגלית, לבוא לקנדה לפוסט דוק. כל אחד מהמסלולים האלה מחייב אותכם להשקיע משאבים נפשיים גדולים, ואף לשאת בנטל פיננסי עד שתפתחו כושר השתכרות קנדי. אם עזיבת ישראל בוערת בכם, זה שווה את כל המאמץ. אם אתם חולמים רק על שיפור מצב כלכלי, ולא על חיים במדינה רב תרבותית שקטה סבלנית וסובלנית, תשכחו מהעניין, כי הגירה זה עסק קשה נפשית וכלכלית בשנים הראשונות עד שמסתגלים. לילדים זה קל ופשוט. למבוגרים זה מורכב ולא קל.
 
למעלה