הגיע זמן לשאלות מוזרות../images/Emo9.gif

הגיע זמן לשאלות מוזרות../images/Emo9.gif

היום הגעתי ל38 ועשיתי קצת קניות לקראת הלידה. פדים להנקה ,תחתונים חד פעמים וכאלה שלא יהי איכפת לי לזרוק ,חלוק נוח וחמוד (אוף שכחתי חלוק רחצה ,טוב אשלים מחר) גרביוני ברך ,שתי לקים חדשים. עשיתי אמבטיה עם קצף ,סידרתי ציפורניים ,גבות ,רגליים ,מרחתי לקה ואז ... הבנתי שלתינוק/ת אין לי כלום. מה עושים באמת כאשר אני רוצה להשתחרר תוך שעתיים מב"ח ומצד שני אני לא רוצה לקנות שום כלום לתינוק מראש????? נותנים בגדים של בית חולים במתנה? או שאוציא תינוק ערום?

efratn

New member
באיזה בית חולים?

היום הרבה בתי חולים צמודים לקניון, ואפשר לשלוח את אחת הסבתות להצטייד...

mise

New member
יש חנות בגדי תינוקות

ברח' השומר ויש את "בייבי-שיק" בגב"ש, 5 דקות נסיעה ממעייני הישועה, חנות זולה וטובה. אפשר לשלוח מישהו לקנות שם איזהNB ואח"כ כבר תצטיידי.

efratn

New member
ואל תשכחי כסא בטיחות לאוטו

את זה כדאי לנסות לבחור מראש ואז לשלוח מישהו לקנות, או להשאיל מחברים/משפחה ליציאה מבית החולים.

תעטפי אותו טוב בחיתול ויאללה הבייתה סתם בצחוק

או בכל בה"יח יש חנות לתינוקות אם לא ברחוב. או לשלוח לקנות. או פשוט לקנות בגד למזל סגולה ולידה ביידים מלאות כדי להשתחרר מהר וללכת איתו. בהצלחה

אם פי 3

New member
למה בצחוק?

בחום הזה, אין בעיה של איבוד חום (אולי להיפך...), אז לא חייבים בגדים. בשביל ה"ציבור" (שעלול לחשוב שאת לא כשירה) אפשר להמציא איזה סיפור - על אמונה שתינוקות צריכים להיות ללא בגדים עד גיל... , על הבגדים המיוחדים שמחכים בבית, להשתמש במנשא (אז לא רואים שהוא עירום) או משהו כזה.

tookmy

New member
בית חולים ובגדים

מכיון שעברתי מלידת בית לבי"ח בצורה טיפה חפוזה (לא מאד) ואחותי ארזה לי בזריזות בדיוק את כל מה שלא רציתי ואת מה שרציתי השאירה בבית, יצא שהיא לא לקחה כובע איתנו ולא היה לי כובע לתינוקת. מאחר ואחרי שעתיים התחילו לשלוח לי את כל בעלי הניירות שאחתום להם שאני אחראית להליכתי הביתה, השאילו לי המיילדות המקסימות כובע קטן (אם הוא היה קטן על הפיצקית שלי מהרגע הראשון אז הוא היה לפגים, תאמינו לי) ומאוחר יותר שלחתי להם אותו בדואר עם מכתב תודה...

תמצאי מישהו שיקח את זה על עצמו

לא כזה שוס להלביש לתינוק בגדים חדשים מהאריזה בלי לכבס לפני (איזה חמש פעמים) אבל אם זה ממש אסור בעיניך שמישהו ילך ויקנה בגדים ויכבס וישמור אצלו לרגע האמת - אז שמישהו ילך ויקנה ויביא לך חדש אחרי הלידה. עוד אפשרות - אם יש לך מכרים שבמילא יש להם בגדים כאלה - דברי איתם שהם יביאו לך קצת משלהם כשיגיע הזמן. ככה את אפילו לא מערבת עיניים רעות...

s u n s o o n

New member
אכן זו הייתה בעיה

בלידה השנייה שלי כי ילדתי לפני שבת !!! תסכמי עם מישהי שתהיה בכוננות ושיהיו בגדים מראש אבל כאילו לא בשביל התינוק שלך ויעברו אליך אחרי לידה או שפשוט כן תכיני בגד אחד זה מה שעושים בשביל לידה בבית, לא? אין ברירה גם אני בגישה שלך, אבל ללידות האחרונות (בבית) כן הכנתי משהו... או שתהיי מוכנה להישאר שם

אין לך מהגדולים משהו??

למרות שאני אוהבת חדש, לא קניתי כלום לפני הלידה מלבד בגד ליציאה הראשונה לרחוב. ובקשר לחנות - יש ברחוב השומר כמה חנויות ןגם ברחוב עזרא (עזרא 11 יש שתי חנויות לא זולות אך בגדים יפים ואכותיים) - וזה מרחק של 5 דקות הליכה. שיהיה במזל טוב ובשמחה ודרך אגב - ראיתי פרסומת ל../images/Emo209.gif חדש כשר ברעננה, חשבתי עליך...

הילהל

New member
אני הלבשתי את מיה בבגד של יונתן

האחות בתינוקיה התלוננה על זה שאני מלבישה "נסיכה בבגד תכלת של בנים" נו שוין עבורי זה היה סבבה וגם היום היא לובשת בגדים שהיו של אחשלה, מה רע?

ו שתי

New member
על אף שאני שותפה לתחושה שלך

שלא מכינים לתינוק כלום עד שהוא כאן, הפעם הכנתי בגדים בתיק הלידה, והסתכלתי עליהם כעל סגולה לשחרור מהיר מבי"הח. עבד יופי.

למעלה