הגיע בדואר כרטיס מארץ רחוקה

Night Light

New member
הגיע בדואר כרטיס מארץ רחוקה ../images/Emo99.gif

בחוץ היה כתוב "חברה כמוך היא מתנה מיוחדת". ובפנים: "הכרטיס אומר את זה טוב ממני. מצורף צ'ק. בבקשה, קחי את הכסף הזה ואת הכסף שאת מתעקשת שאת חייבת לי, ותקני לעצמך את מה שביקשתי שתקני. אוהב אותך" שעה אני יושבת, המעטפה בידיים, בוהה בכרטיס ובצ'ק. הסכום הכולל שהוא רוצה שאוציא על עצמי הוא 90$. המתנה שהוא מבקש שאקנה לעצמי - מכשיר וידאו חדש במקום זה שנשבר, כדי שאוכל לצפות בסרט וידאו שנתן לי ומאד רצה לשמוע דעתי עליו... לא יודעת איך להגיב לזה. לא נראה לי נכון לקבל מתנה יקרה כל כך, אחרי שרק לפני 10 ימים הוציא הון וטס הנה להיות איתנו סופשבוע ארוך, הילדים טיפסו עליו והתחרו על תשומת הלב שלו, והוא אמר לי שאנחנו סם החיים שלו, כשהוא איתנו הוא לא זקוק לפרוזק, כשהוא איתנו יש טעם לחייו. ואנחנו שמחנו בו כל כך, וגערנו בו על כמות המתנות שהביא איתו. "זה שאתה בא, זו כל המתנה שאנחנו צריכים" אמרתי לו. עכשיו הוא מחזיר לי באותו מטבע: חברה כמוך, זו מתנה מיוחדת. ואני לא יודעת אם לומר לו שאני אוהבת אותו ומודה לו אבל לא יכולה לקבל מתנה יקרה כל כך, או פשוט לכבד את הבקשה שלו, לקנות מכשיר וידאו ולשבת לצפות בקלטת, ואז לכתוב לו מכתב תודה ובו אתן לו את שביקש - חוות דעתי על הסרט שהביא לי ורצה כל כך שאראה. כך או כך, אשרי שיש לי חבר שאוהב אותי ככה.

נ י ש

New member
אשרייך

נראה לי שתגרמי לו נחת ואושר אם תממשי את המתנה. יש דברים שהם מעבר לכסף... יופי

sahr12

New member
אני קבלתי מכתב מאבא שבחו"ל..

"תשלח לי 90$"...חחחחחחחחחחחחחחח וכתב לי שאני סם החיים שלו לכן הוא מתרחק...כי סמים ממכרים..ועדיף פרוזאק על ילדים..חחחחחחח תהני מהמתנה נייטי ותפרסמי לי את הרכב :).

sahr12

New member
חחחחחחחחחח מי שיקנה את שלך..

יקבל את שלי מתנה...חחחחחחחחח

נ י ש

New member
מה אתה רומז? חחחח יא דארמן..

מתערבים שאני מוכרת לפניך?

sahr12

New member
בטוח שאת מוכרת לפניי...A..

אני הייתי קונה ממך רכב אפילו שאני לא צריך..חחחחחחחח

sahr12

New member
חחחחחחחחחחחחחחח....

"זהירות כלב חמוד"..חחחחחחחח

חתולון*

New member
......ולחשוב, אתמול שלא יהיו קופצים

שידלגו על השבוע הזה... "אני המום מעצמי"... הולך לנוח... וכלום עוד לא עשיתי למען הקהילה (תפוז 185)

Night Light

New member
כשיהיה לי וידאו

זו קלטת מוקלטת כלשהי, ולא רשום עליה כלום חוץ מ"לנייטי".

giulietta

New member
זה

מתחיל להיות מעניין
מהר לחנות למוצרי חשמל!! את עוד פה??חחח

...Blue

New member
אני לא מתפלא בכלל :)

החבר שלך יודע ומרגיש שהחברות שלך שווה את הכל ולכן המחווה שעשה לכבודך היא דבר מובן מאליו :) אשרי האדם שיש לו חבר שאוהב אותו כך תהני מהסרט

נייטי,

לאדם במעמד ממוצע [מעמד פועלים] מארץ רחוקה...מתנה בסך 90 $, לא אמורה להיחשב עבורו כ"מתנה יקרה כל כך". תקחי את הכסף, תקני את הווידאו [למרות שאני לא חושב שתמצאי וידאו בכזה מחיר
], תהני מהסרט ותכתבי לו על כך. תהני נייטי, מגיע לך להנות

למעלה