הגיע "אחרי החחגים"
התחלה חדשה?

שלום לכולם ואשמח לשמוע את דעותיכם

אני בן 23 ליפני 4 שנים חליתי בסרטן (לוקמיה) ותודה לקל היבראתי ליפני שנה היתחתנתי עם אשת חלומותי אישתי רזה פחות או יותר (57) אני שמן מאוד (135) כל הזמן דחינו (ביחד) את הדיאטה שלי עד אחרי החגים והנה הזמן הזה "אחרי החגים" מגיע ואנחנו עם כל הכוחות מה דעתכם?
 
התחלה חדשה - שנה חדשה

כל יום אני מתחילה מחדש כל יום אני כותבת לעצמי מה אני אוכלת זה לא שאני אוכלת המון אני פשוט אוכלת לא מסודר היום אפילו במיוחד ישבתי והכנתי לי אוכל קצת סלטים פשטידה ועוד הכל בשביל שאני אתחיל ביעד המיוחל אבל משום מה... אני לא מצליחה אני באמת רוצה עזרה הייתי אצל מספר דיאטנים - האחרון מאוד מעריכה אךהוא אמר לי תעשי יום הפסקה של אוכל אך מעולם לא שקל אותי מעולם לא שאל על בניית תפריט אני רוצה עזרה - בליי יאוש :) באמת תודה
 
הגיע "אחרי החחגים"../images/Emo20.gifהתחלה חדשה?

מה עושים מעכשיו? בוקר חדש של שנה חדשה. הגיע "אחרי החגים" וגם למתרצים הגדולים לא נשאר תירוץ לדחיינות. האם אתם באמת רוצים להתחיל משהו? להתחיל מחדש? להמשיך? מה אתם מתכננים? מה הייתם רוצים? ואיך אתם חושבים לעשות זאת. קבלו כאן שרשור שאלות, תשובות, משאלות ומטרות לשנה החדשה. שנה טובה והרבה הצלחה לכולנון
 
ארצה או לא, יש לי התחלה חדשה

ביום ראשון, מתחילה האוניברסיטה, ואני - לחוצה, מתרגשת. ומנסה לחשוב מה אוכלת ביום לימודים מישהי שלא יכולה להביא סנדוויצ'ים
החגים האלה גרמו לי להזיז עוד כמה דברים, ולפחות בדבר אחד עשיתי התחלה חדשה ושינוי של 180 מעלות, ויש לי ציפיה לראות לאן זה עומד להמשיך.
 

liza26

New member
../images/Emo50.gif בלימודים../images/Emo63.gif

ולמה אי אפשר סנדביצים? אין לחמים מקמחים שלא מכילים גלוטן?
 
יש

אבל בניגוד ללחם רגיל, הם לא מחזיקים מעמד לאורך זמן, בחוץ. הם טעימים רק ברגע שהכינו אותם, או לחילופין רק ברגע שחיממו אותם במיקרו אחרי ההקפאה. כשהם "יושבים" בחוץ, הם נהיים קשים ובלתי אכילים, לא כמו לחם רגיל.
 

liza26

New member
בעסה

אז מה באמת את עושה? כי אני יודעת שאת גם לא מתעלפת על ירקות
 
אוכל לאלפקות...

תמיד את יכולה לקחת את הבראוניז של אמא... אבל אז כל העבודה הקשה על הגזרה, תרד לטימיון... מה אני אגיד לך... קשה!! נראה לי שפשטידות בקופסא (עם פחמימות נטולות גלוטן) יכול להיות פתרון. הרבה פירות כי על ירקות אין מה לדבר. אפשר גם תפ"א או בטטה מאודים (בקופסא, אלא מה, על מקל?) ו... אני אמשיך לחשוב.
 

רננהלי

New member
מה לגבי אורז?

אין בזה גלוטן נכון? לא יודעת אם את אוהבת. אבל אם כן, זה דבר מצויין, בריא, משביע לדעתי, ואפשר להכין לו רטבים טעימים (גם רטבים שעשויים מירקות את לא אוהבת?), או לאכול עם הפשטידות של אושר. (איזה יחצנות אני עושה פה לאורז, אפשר לחשוב שאני משווקת אותו
) אני אישית סתם יכולה לאכול אורז עם יוגורט וזה נורא נורא טעים לי. יש דגנים שאין בהם גלוטן? לא יודעת אולי קינואה או כוסמת או משהו אחר? אני לא מספיק בקיאה. בעצם, כל מה שאת אוכלת בבית כמעט את יכולה להביא בקופסא לאוניברסיטה, כשאני עשיתי את זה זה היה הכי טעים. בכולופן המון בהצלחה
נשמע מעניין מה שאת לומדת
 
באת"א

התכניות הן לעשות את המסלול הלוך וחזור באופניים ככל שאפשר (ושיסבלו אלה שיושבים לידי בשיעור הראשון
), מקווה שמזג האוויר ימשיך כפי שהוא עכשיו ולא יהרוס את התכנית.
 
"מדעי המוח" ../images/Emo132.gif

ביולוגיה, פסיכולוגיה דו חוגי + כל מיני קורסים ספציפיים לחקר המוח. את?
 
../images/Emo23.gifאלפקה נשמה יקרה

אני יודעת שאת לא משתגעת על כל מיני השתפכויות רגשיות, ובכל זאת - ככה לכבוד התחלת הלימודים שלך - בא לי להכניס לך נשיקה וירטואלית מפה ועד להודעה חדשה....
מאחלת לך הנאה ועניין והצלחה - וכל המתלווה...
 
../images/Emo13.gif

תודה חמודה. הפעם אני מרשה, אבל שזה לא יחזור על עצמו
(ואם כבר השתפכות רגשית קטנה - אני כולי מתרגשת להתחיל עם זה כבר. אמא'לה! כמו שאמר לי אדם יקר אתמול - בסוף אני עוד אהיה גדולה בטעות).
 
../images/Emo187.gifאיזה כף לך ../images/Emo9.gif

ההתרגשות הזאת שאת מתארת...זה רגע אדיר. זה ציפיה כזו... ואני רוצה להגיד לך ככה בסוד:
את כבר גדדדדוללללה!!!!!!!!!!!!!! איזה כף....
 

כרמית.

New member
אמצי לך קופסה! ../images/Emo13.gif

חלק מהדברים כבר הזכירו כאן. בקופסת פלסטיק אפשר לקחת: - פשטידות לסוגיהן (כאלו בלי גלוטן...) - ירקות חתוכים מכל מיני סוגים + יוגורט או גבינה - ירקות מבושלים או מאודים עם רוטב/תיבול בצד (כדי שלא יהפכו סמרטוטיים) - ירקות חתוכים + שניים שלושה כדורי פלאפל ביתיים - תפוח אדמה אפוי (עטוף לשמירה על החום והמרקם) + רוטב/תיבול בצד. - קלחי תירס בעונה או סתם גרעיני תירס מבושלים לבד או עם אפונה - סלט תפוחי אדמה (יש הרבה סוגים, מה שאת אוהבת, אם את אוהבת...)
 
למעלה