הגיליון הרביעי של מעבר לאופק בדרך

הגיליון הרביעי של מעבר לאופק בדרך

אנו שמחים להודיע שהגיליון הרביעי של ביטאון מסלול, "מעבר לאופק", נשלח היום לביתם של החברים המלאים במסלול (כלומר חברים בתשלום). העיתון הוא בן 28 עמודים וכולל את הנושאים הבאים * חדשות חלל מהארץ ומהעולם * חדשות מסלול * קוואזרים, מסתרי היקום * ג'מיני, החללית הנשכחת * עיניים בחלל - לווייני ריגול * חקר הכוכב האדום * הפלישה (הישראלית) למאדים * אסטרוביולוגיה, חקר החיים ביקום * מכל קצוות היקום: רוח השמש ושחמט חללי * מדע במד"ב העיתון אמור להגיע לביתכם במהלך השבוע הבא, אם לאחר פסק זמן זה העיתון עדיין לא הגיע אליכם אנא צרו קשר עם מזכיר מסלול. שימו לב שהפעם, בצורה חד-פעמית, נשלח העיתון גם לחברים שלא שילמו עדיין דמי חבר, עם העיתון מצורף מכתב מאת המזכיר שבו מפורטות דרכי התשלום. אם אינכם חברים מלאים במסלול תוכלו להשיג את העיתון בשתי דרכים: 1) העיתון יחולק חינם בפעיליות שלנו 2) בתוך שבוע-שבועיים יעלה לאתר מסלול גרסת המחשב של העיתון אותו תוכלו להוריד בחינם. וכמובן תוכלו להצטרף למסלול כחברים מלאים דרך הקישור הבא: www.maslul.org/register.htm

akira

New member
קיבלת אותו כבר ../images/Emo13.gif

שלושה אנשים כבר התקשרו אליי שהם קיבלו אותו, אבל אני מניח שבשביל הרוב הוא עדיין בדרך

tomw

New member
רק מי שכותב קורא?

ככה קשה מאוד להשיג רייטינג.... קצת כמו ערוץ 10 - רק עובדי הערוץ רואים אותו...

zusiman

New member
אני לא קיבלתי עדיין עיתון ../images/Emo10.gif

אני יודע שהוא טוב (לפי המאמר שלי..) ולפי זה שהעורכת הראשית שלחה לי בטעות את המאמר שלי זוקוב במקום את שלי לאישור. קראתי ונהניתי מאוד....

albertk

New member
אני לא יודע. אני מסרתי להם פרטים..

ב"ה ונרשמתי ומסרתי כל מה שביקשו. עכשיו אני ממתין שישלחו לי הביתה את העיתון שהם הבטיחו. אני מקווה שהם עומדים מאחורי הבטחותיהם. או שלפחות יודעו על עיקוב או אי-רישום. אחרי הכל, המערכת צריכה לתפקד.

akira

New member
הכל בדרך ../images/Emo13.gif

פשוט יש כאלו שהדואר אוהב אותם ויש כאלו שפחות
אני מרגיש מוקף ע"י עדת זאבים

למעלה