הגיוסים של איזנקוט ובנט למפלגות שלהם הם אמירה "הכנסת זבל אז נביא זבל"

Harrington

Well-known member
מנהל
הצמד לא מפסיק להפתיע , פשוט תת רמה ואין לכם מושג כמה
למפלגות החדשות יש רק מטרה אחת ואחת בלבד בגיוסים שלהן, וזה שמות כמה שיותר מפוצצים כדי לנסות למשוך באמצעותם קולות. כשהם לא מצליחים להשיג שמות כאלה, הם הולכים על אנשים עם רזומה שלדעתם יימכר טוב לציבור, למען אותה מטרה בדיוק כמובן. אלו לא מפלגות גדולות או למצער וותיקות בהן אין בנ"ל צורך מיוחד (בעיקר הליכוד וכיום גם הדמוקרטים מתוך המפלגות שמרכיבות אותה).

מפליציק יקר, אם הטיפשות הייתה מחלה כואבת, היית כל החיים בגבס.
כמדומני שרק טיפשים מאמינים שגבס מסייע נגד כאבים, אבל ניחא. כל אחד כמובן רשאי ומוסמך להצהיר על עצמו את מה שחשקה נפשו.

evglev1

Well-known member
מנהל
הצמד לא מפסיק להפתיע , פשוט תת רמה ואין לכם מושג כמה
הגישה היא הכנסת היא זבל, אז כל מי שלא היה בכנסת הוא אוצר אורגני לכן כמעט אין ח"כים לשעבר ובהווה ומביאים אנשים מהעסקים, בנים של חברי כנסת לשעבר אבל לא הח"כים לשעבר עצמם, ראשי שב"כ לשעבר כלומר אוסף של אנשים ללא ניסיון פרלמנטארי כי כהונה בכנסת משחיתה.

jackie111

Well-known member
לא ברור לי למה אתה מאשים את איזנקוט ובנט.
הזבל המסריח ביותר נמצא בליקוק.
והם מודים בזה בגלוי.

evglev1

Well-known member
מנהל
לא ברור לי למה אתה מאשים את איזנקוט ובנט.
הזבל המסריח ביותר נמצא בליקוק.
והם מודים בזה בגלוי.
משום מה יש לו חשבון אישי עם אנשים מסוימים ברשימות ישר וביחד. בעצם בבנט 2026 של ביחד כמו שהוא צלב את גדעון סער בתקווה חדשה בגלל שהיה לו חשבון אישי עם כרמל שאמה הכהן שהצטרף לתקווה חדשה ותמך בסער.

jackie111

Well-known member
מדריך דובר בצופים, חסר ניסיון וידע. נראה לך סביר
אין לי מושג על מי אתה כותב.

אבל

אני מסתכל על הרשימה הנוכחית של הליכוד בכנסת ואפשר
לכנות את כולללם מלקקי ת*ת לביבי. (כל אלה שהצביעו
באופן שונה סולקו או הסתלקו.)

אשמח אם תציג פה חבר כנסת או שר אחד מהליכוד עם
דעה עצמאית. אחד שעשה טוב למדינה. יזם חוקים שישפרו
את חיי כולם.

אני בוחן את חברי הכנסת במעשיהם והיכולות שלהם להזיז
דברים ולא בהשכלתם כי השכלה ניתן לקנות.

evglev1

Well-known member
מנהל

אבל

את חיי כולם.

יש את דוד ביטן, סילקו אותו מראשות וועדה, אך לא מהכנסת ומהמפלגה.

Harrington

Well-known member
מנהל
יש את דוד ביטן, סילקו אותו מראשות וועדה, אך לא מהכנסת ומהמפלגה.
אין שום צורך בדוגמאות 'חריגות' כביכול. הכותב לו הגבת לא הציג הרי אף לא דוגמה אחת לדבריו לפיהם: "כל אלה שהצביעו באופן שונה סולקו או הסתלקו", אלא העדיף כהרגלו וכמנהג המחנה להסתפק בסיסמה ריקה מתוכן. וזה הרי לא בכדי, השמאל/רל"ב צווח טענה זו כבר שנים על גבי שנים, אבל מעולם לא היה בה ואין בה גם היום כל ממש. אגב גם אם זה כן היה המצב לא היה בזה שום פסול כמובן. זה מכונה בלע"ז מפלגה דמוקרטית. זה שרבים (מדי) בישראל כבר לא בקיאים במושג הזה מרוב שהצד הפוליטי שלהם הפסיק להציג דברים כאלו ומתוך כך לא יודעים לזהות זאת, ענין שלהם, אבל לא משנה מציאות כרגיל וכמובן :).

זה מעבר לכך שהתקפות רל"בניקים על הליכוד ו/או על הדמוקרטיה שלה, היו ונותרו מגוחכות. גם אתה כשהרל"בת משתלטת עליך מצחיק כל פעם מחדש בקטעים האלה. כאילו שיש תומך ליכוד פוטנציאלי אחד בישראל שקונה את סיפורי הסבתא המומצאים האלה של מחנה הרל"ב שיש בכלל איזושהי כדאיות להנפיץ את החרטוטים האלה :cool:. אבל איך שלא יהיה, כשרל"בניק מתיימר לראות עצמו בר סמכא לתקוף את הליכוד שאין לו כל קשר אליה ובדרך כלל מעולם לא היה לו, זה פשוט מצחיק, אין מה לעשות :). ועל כגון דא נאמר, אם אנשים רק היו קולטים כמה הם מגחיכים עצמם...

evglev1

Well-known member
מנהל
אין שום צורך בדוגמאות 'חריגות' כביכול. הכותב לו הגבת לא הציג הרי אף לא דוגמה אחת לדבריו לפיהם: "כל אלה שהצביעו באופן שונה סולקו או הסתלקו", אלא העדיף כהרגלו וכמנהג המחנה להסתפק בסיסמה ריקה מתוכן. וזה הרי לא בכדי, השמאל/רל"ב צווח טענה זו כבר שנים על גבי שנים, אבל מעולם לא היה בה ואין בה גם היום כל ממש. אגב גם אם זה כן היה המצב לא היה בזה שום פסול כמובן. זה מכונה בלע"ז מפלגה דמוקרטית. זה שרבים (מדי) בישראל כבר לא בקיאים במושג הזה מרוב שהצד הפוליטי שלהם הפסיק להציג דברים כאלו ומתוך כך לא יודעים לזהות זאת, ענין שלהם, אבל לא משנה מציאות כרגיל וכמובן :).

זה מעבר לכך שהתקפות רל"בניקים על הליכוד ו/או על הדמוקרטיה שלה, היו ונותרו מגוחכות. גם אתה כשהרל"בת משתלטת עליך מצחיק כל פעם מחדש בקטעים האלה. כאילו שיש תומך ליכוד פוטנציאלי אחד בישראל שקונה את סיפורי הסבתא המומצאים האלה של מחנה הרל"ב שיש בכלל איזושהי כדאיות להנפיץ את החרטוטים האלה :cool:. אבל איך שלא יהיה, כשרל"בניק מתיימר לראות עצמו בר סמכא לתקוף את הליכוד שאין לו כל קשר אליה ובדרך כלל מעולם לא היה לו, זה פשוט מצחיק, אין מה לעשות :). ועל כגון דא נאמר, אם אנשים רק היו קולטים כמה הם מגחיכים עצמם...
רל"בניקים רבים היו בעבר ח"כים מהליכוד וחלקם כמו לימור לבנת, גם אחרי פרישת קדימה מהליכוד. כך שחלקם כן מכירים את המנגנונים ואת ההיסטוריה המפלגתית מבפנים. זה לא משנה את העובדה שהם מנצלים את העבר הפוליטי במפלגה כדי להסתיר את שמלאניותם כמו כן דן מרידור, ציפי לבני, מאיר שטרית, רוני בראון, רוני מילוא ודומיהם, אבל הם כן הכירו מקרוב את הדמוקרטיה הפנימית במפלגה.

Harrington

Well-known member
מנהל
רל"בניקים רבים היו בעבר ח"כים מהליכוד וחלקם כמו לימור לבנת, גם אחרי פרישת קדימה מהליכוד. כך שחלקם כן מכירים את המנגנונים ואת ההיסטוריה המפלגתית מבפנים. זה לא משנה את העובדה שהם מנצלים את העבר הפוליטי במפלגה כדי להסתיר את שמלאניותם כמו כן דן מרידור, ציפי לבני, מאיר שטרית, רוני בראון, רוני מילוא ודומיהם, אבל הם כן הכירו מקרוב את הדמוקרטיה הפנימית במפלגה.
אין הרבה כאלה. ניתן ללמוד זאת בין השאר מהבמה הנרחבת שאלה שכן קיימים מקבלים ממחנה הרל"ב :). הרי ללימור לבנת היה בדיוק 0% סיכוי לקבל במה בפאנל אולפנים תקשורתי כלשהו, אלמלא הייתה יוצאת נחרצות נגד ראש הממשלה הנבחר מטעם הליכוד.

בכל מקרה אני מוכן לקבל שמתוך כל מחנה הרל"ב יתכן שיש מנין וחצי של אנשים שיודעים טיפ-טיפה יותר טוב מהי הליכוד, על אף שגם אלה, רובם ככולם, לא בקיאים במה שקורה היום. הלא הטענה שנשמעת מפי הרל"ב בקטע הזה היא שיש ליכוד של פעם ויש ליכוד של ביבי. ודוק, כולם ותיקים ברמה כזאת שהם כבר עשרות שנים לא רלוונטיים ולא בליכוד. כלומר הם שייכים כביכול ל'ליכוד של פעם'. אז מנין להם מה קורה במפלגה פנימה ב'ליכוד החדש', זה של ביבי הרע והרשע? יעני יש פה כשל לוגי בכל הטענה הזאת שלך :cool:. אבל לא משנה. אני זורם עם מנין וחצי של אנשים כאלו. לא ג'קי כאן בפורום ולא אתה משתייכים לקבוצה ייחודית זו. כך שהצחוק והגיחוך שהפוסטים שלכם בענין מעלים נותרו על כנם.

איציק5111

Well-known member

אבל

את חיי כולם.

בניגוד לדמוקרטים אני לא שטוף מוח ושקרן, יש כמה בודדים בליכוד שאני מחבב אבל הרוב על הפנים.

אבל בנט ואיזנקוט ( שהם בוחרים את הנבחרת שלהם...אז אם כבר מדברים על מלקקים ודיעה עצמאית) הקיצר הם בוחרים וזאת התוצאה?

ואני בעד מה שכתבת, תראו יכולות מעשים ואם אין אז לא צריך בכוח נהנתם במגזר הציבורי עם אפס יכולות ואפס ביצועים תישארו שם מתחת לרדאר שלא שמים לב ואל תבואו לכנסת

למעלה