הגיון פשוט, מתמטיקה, אם הלחץ הנוכחי מביא לשחרור עשרה חטופים

1ספי11

Well-known member
אז מה אתה מציע?
לתת לחמאס לנצח?
ששוב ירו טילים על הדרום?
ששוב הנוחבות ישחטו את הקיבוצים שלכם?
שוב חטופים אחרים?
אם החמאס היה הבעיה, היינו כבר מסלקים אותו לפני שנה וחצי.
הבעיה היא עם אלה שרואים בחמאס נכס.
ובקשר לכותרת המטומטמת שלך שלא מתכתבת עם המציאות .

המלחמה התחילה בהגנה על הישובים.
לדעתך היה אפשר לותר עליה?
הגנה ממה?

אני מתכוון כמובן לפלישה הקרקעית לא לניקוי של 7.10

הטענה הייתה שעכשיו שהערבים הוכיחו שהם לא יהיו בשקט חייבים לפלוש אליהם.

אבל זה לא הגיוני כי גם קודם הם לא היו בשקט שירו כל הזמן טילים וניסו לעשות פיגועים.

האמת צריכה להאמר 7.10 היה תירוץ לפלוש אליהם.

כאוס מסודר

Well-known member
מנהל
מתי הלחץ המזויף הזה הביא משהו

אם היו רוצים באמת ללחוץ אותם היו מנתקים להם מים חשמל תקשורת והכנסת סחורות מהיום הראשון פלוס מצור מכל הכיוונים וכל החטופים היו מוחזרים תוך שבוע מקסימום בלי לירות כדור אחד ובלי לסכן חייל אחד

marabo

Well-known member

אם היו רוצים באמת ללחוץ אותם היו מנתקים להם מים חשמל תקשורת והכנסת סחורות מהיום הראשון פלוס מצור מכל הכיוונים וכל החטופים היו מוחזרים תוך שבוע מקסימום בלי לירות כדור אחד ובלי לסכן חייל אחד
זה בגלל ביידן לא קרה
כעת מנסים לתקן

צביקה5311

Well-known member

עזה חרבה, בניינים הפכו לגושי בטון. ועדיין החמאס עומד על שלו במו"מ? משהו פה לא מסתדר לי.
החמאס, אם המצב בעזה הוא כזה חורבן, היה אמור "להתחנן על חייו", והוא לא. אז איך אני אמור להבין את זה, ישראבלוף?
כמו בקרבות האבקות חופשית? מנחיתים מכות שזה יותר "רעש" ממכות? הכל הצגה?
אם באמת היו מכים בחמאס שנה וחצי, לא הגיוני שהוא עדיין על הרגליים. ביבי "עובד" אלינו
משחקים אותה מלחמה

marabo

Well-known member
עזה חרבה, בניינים הפכו לגושי בטון. ועדיין החמאס עומד על שלו במו"מ? משהו פה לא מסתדר לי.
החמאס, אם המצב בעזה הוא כזה חורבן, היה אמור "להתחנן על חייו", והוא לא. אז איך אני אמור להבין את זה, ישראבלוף?
כמו בקרבות האבקות חופשית? מנחיתים מכות שזה יותר "רעש" ממכות? הכל הצגה?
אם באמת היו מכים בחמאס שנה וחצי, לא הגיוני שהוא עדיין על הרגליים. ביבי "עובד" אלינו
משחקים אותה מלחמה
כל עוד יש להם אספקה ואוכל לא מזיז להם שהבניינים חרבים. כעת מנסים להגיע למצב שהאספקה נגמרת ואז יתחיל הלחץ האמיתי
וזה בגלל ביידן החלאה

1ספי11

Well-known member
כל עוד יש להם אספקה ואוכל לא מזיז להם שהבניינים חרבים. כעת מנסים להגיע למצב שהאספקה נגמרת ואז יתחיל הלחץ האמיתי
וזה בגלל ביידן החלאה
טמטום ימני במירעו . חלאות ביביסטיות כהילכתן.
לא ביידן ביזה את נתניהו מול המצלמות כשהוא מכריח את נתניהו להמשיך ולנשק את עכוזו.
15 שנה של ממשל ימני הביא אותנו לאסון והזוהמה הביביסטית מאשימה את השמאל.
שלושה חודשים של טראמפ שהבטיח לפתוח את שערי הגהינום והתנאי לשיחרור החטופים נשאר כמו זה שהיה לפני שנה.

marabo

Well-known member
טמטום ימני במירעו . חלאות ביביסטיות כהילכתן.
לא ביידן ביזה את נתניהו מול המצלמות כשהוא מכריח את נתניהו להמשיך ולנשק את עכוזו.
15 שנה של ממשל ימני הביא אותנו לאסון והזוהמה הביביסטית מאשימה את השמאל.
שלושה חודשים של טראמפ שהבטיח לפתוח את שערי הגהינום והתנאי לשיחרור החטופים נשאר כמו זה שהיה לפני שנה.
ואיפה היה השב"כ שלכם ב 7 לאוקטובר?

למעלה