רוב הזמן נח
Well-known member
אני לא מביע דעה כלשהי.
אני רק מציין עובדה.
אני רק מציין עובדה.
ההמון - מציצן, חסר-חיים משל עצמו ויוכיח ה- rating של ריאליטיז...אני לא מביע דעה כלשהי.
אני רק מציין עובדה.
ובעברית מודרנית?ההמון - מציצן, חסר-חיים משל עצמו ויוכיח ה- rating של ריאליטיז...
כל המצלמות שמתקנים אנשים פרטיים הן מחוץ לחוק, אבל זה שוק שמגלגל כסף וזה מה מענין את המדינה (לא החוק)אני לא מביע דעה כלשהי.
אני רק מציין עובדה.
אני לא מכיר את העניין הזה. איזה מצלמות שנמכרות ומותקנות הם לא חוקיות?כל המצלמות שמתקנים אנשים פרטיים הן מחוץ לחוק, אבל זה שוק שמגלגל כסף וזה מה מענין את המדינה (לא החוק)
כל המצלמות ששומרות צילומיםאני לא מכיר את העניין הזה. איזה מצלמות שנמכרות ומותקנות הם לא חוקיות?
העבריינים הם אלה המחוקקים את החוקים, האכיפה של החוקים שרוב הזמן לא סביר לאכוף מגיעה רק כשהעבריינים שבכוחם להשפיע על החקיקה (קרי לוביסטים ומי שהם מייצגים) נפגעים.כל המצלמות ששומרות צילומים
תלוי איפהכל המצלמות שמתקנים אנשים פרטיים הן מחוץ לחוק, אבל זה שוק שמגלגל כסף וזה מה מענין את המדינה (לא החוק)
למה אתה שופך לי מלח על הפצעיםאני לא מביע דעה כלשהי.
אני רק מציין עובדה.
חחח.. תמשיך לחפש. בסוף זה יצוץלמה אתה שופך לי מלח על הפצעים
אני מחפש ולא מוצא סרטונים .
זה ענין בטחוניהשאלה הטובה צריכה להיות...
מי הוא האדיוט בסיפור?
ההמון המציצן (במקרה זה) או אולי שמא האדיוטים הם נציגי החוק והצנזורה.
מה הקשר לבטחוני כאן?זה ענין בטחוני
זה מאגרי מודיעין שיש אליו גישה למשטרה ועוד . תחשוב על האינטרס של כל צד. למשטרה אין אינטרס לחשוף משהו. המשטרה עושה עבודתה אבל לא לשירות הציבור כמו שהוא רוצה...מה הקשר לבטחוני כאן?
לא הבנתי.זה מאגרי מודיעין שיש אליו גישה למשטרה ועוד . תחשוב על האינטרס של כל צד. למשטרה אין אינטרס לחשוף משהו. המשטרה עושה עבודתה אבל לא לשירות הציבור כמו שהוא רוצה...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.