אם סיפרתי ואם לא, הייתה גברת אחת שנתקלתי בה והיא דיברה כמו בהמה אלי.
פעם הסעתי אותה לביתה הויא אמרה לי שהיא לא רוצה לשלם לי במין.
בעיני זה היה משהו אלים ביחס.
_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________
ועבר זמן ושוב נתקלנו והפעם היה אירוע מיני.
קשה לי לאפיין מה הגעיל אותי, מניח שהחוסר ברגש כולל.
בסיומו של האירוע חשתי רצון לברוח ולהקיא.
אפילו לא החלפנו טלפונים.
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
היה חלק חמוד בסוף, שאלתי אותה מה שאסור לשאול מתי לאחרונה היו לה יחסי מין היא ענתה "אתמול".
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
מה עוד בלט לי בעיין?
שהיא חייה ברמת חיים שהעבודה שלה לא יכולה להסביר.
אני הבטתי על האירוע כאילו נתקלתי בעובדת התעשיה.
בכל אופן - לא יודע למה ומדוע - נגעלתי.
מה הבעיה?
אני רואה אותה אחת לשבוע לפחות, מאחלים שנה טובה, מחייכים, ואז אני בורח.
_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________
הייתי רוצה לומר שזאת הפעם היחידה בחיי שנגעלתי בסיום ולא רציתי לראות, את מה שהחל באופן חביב למדי.
אבל זאת לא האמת.
לא פעם שהייתי באזור של הטכני - עברתי אירוע דומה.
אישוניאיש.
לשמור על הנשמה.
דרך אגב, היום כתבתי לעצמי שנה טובה, היה מרגש.
פעם הסעתי אותה לביתה הויא אמרה לי שהיא לא רוצה לשלם לי במין.
בעיני זה היה משהו אלים ביחס.
ועבר זמן ושוב נתקלנו והפעם היה אירוע מיני.
קשה לי לאפיין מה הגעיל אותי, מניח שהחוסר ברגש כולל.
בסיומו של האירוע חשתי רצון לברוח ולהקיא.
אפילו לא החלפנו טלפונים.
היה חלק חמוד בסוף, שאלתי אותה מה שאסור לשאול מתי לאחרונה היו לה יחסי מין היא ענתה "אתמול".
מה עוד בלט לי בעיין?
שהיא חייה ברמת חיים שהעבודה שלה לא יכולה להסביר.
אני הבטתי על האירוע כאילו נתקלתי בעובדת התעשיה.
בכל אופן - לא יודע למה ומדוע - נגעלתי.
מה הבעיה?
אני רואה אותה אחת לשבוע לפחות, מאחלים שנה טובה, מחייכים, ואז אני בורח.
הייתי רוצה לומר שזאת הפעם היחידה בחיי שנגעלתי בסיום ולא רציתי לראות, את מה שהחל באופן חביב למדי.
אבל זאת לא האמת.
לא פעם שהייתי באזור של הטכני - עברתי אירוע דומה.
אישוניאיש.
לשמור על הנשמה.
דרך אגב, היום כתבתי לעצמי שנה טובה, היה מרגש.