הגדר-עובדות לצורך דיון

y not

New member
הגדר-עובדות לצורך דיון

מי ניצח במרכז הליכוד- סקר • הגדר הוכיחה עצמה - עובדות..ו y not ו√ הטבח מעלות,הטבח בקרית שמונה, הטבח באביבים, הטבח במכוורת קיבוץ שמיר, הטבח בפעוטון בקיבוץ מנרה, הטבח בכפר יובל,הטבח בנהריה כל אלה ידידי, היו לפני הקמתה של הגדר האלקטרונית בגבול הצפון.. הקמת הגדר באה בתגובה לפיגועים אלה ! ועל אף אמצעים כמו סולם ועם חפירת מנהרות כמה פיגועים היו מאז הקמתה..? היו לאחרונה החדירה ופיגוע הירי ליד שלומי ופיגוע ליל הגלשן בבסיס בגיבור (שהיה חדירה אוירית) לפני הרבה שנים ולא יותר, עד כמה שזכור לי ותקן אותי אם אני טועה, ובחישוב גס, הפיגועים הם ביחס של שניים לכ-יותר מעשרים שנה ! אז אל תזלזל בנוסחא מנצחת (בתחום מניעת החדירות) אני בכל אופן קונה בעיניים עצומות, מה איתך? הוכחה נוספת ליעילותה של המערכת הוא חטיפת החיילים בהר דוב, שם באותו זמן לא היתה גדר, אולם עתה משהושלמה אחוז חטיפות החיילים הוא 0 ! נסיונות החיזבאללה לחדור לתחומנו מעולם לא פסקו, וכל מי שמשרת או גר באיזור יוכל לספר לך על כך ! הגבול המזרחי ארוך בהרבה יותר, ונחשב שקט בד"כ ולכן מוקצים פחות כוחות להגנתו,מספר החדירות גדול יותר, אך גם הוא מזערי יחסית לשנות קיום הגדר, והיא סיפור הצלחה בכל קנה מידה ! הבעייה היא כמובן הכוחות הרבים שצריכים לגבות את הגדר האלקטרונית, ולשם כך צריך לצמצם במידת האפשר את אורכו של הגבול הרציף בינינו לרשות, וזה אומר עם כל הכאב, פינוי התנחלויות שלא מאפשרות גבול רציף ומצומצם יותר זה, פעולה שגם תשחרר כוחות רבים שיועברו לשמירה על הגדר.. אני לא קונה את הגישה שאומרת שאם אין פתרון "מושלם", מוותרים על פתרון חלקי מצויין ומוכח..

מתחילת השנה אני אומר כאן - גדר

פעם חשבתי כי אחרי התכתשות של כמה חודשים ערפת יחזור לעצמו ושוב יחזרו לדיונים ולאיזשהו דו קיום. אבל זה לא קורה. ערפת ממשיך בסיפורי המעשיות שלו וברגע שאנו יוצאים מהערים שלהם הפיגועים חוזרים. הרבה טוענים היום כי אוסלו היה בלוף של ערפת ואנשיו שחיפשו דרך לחזור לכאן ולהתחיל את מלחמת ההתשה בתנאים נוחים להם. אם תשימו לב אנחנו כבר כמעט 60 שנה בהתכתשות עם הפסקות. אז באמת הגיע הזמן לסגור את מרחב התפר בגדר. זה יחסוך נפגעים ושווה כל גרוש שנשקיע בו. אסור להמשיך עם המצב שהפלסטינאים ימשיכו להסתובב ולפגע אצלנו. אנחנו מחזיקים כוחות גדולים לסגור מרחב גדול מאוד. אז היה צריך להתחיל כבר אתמול. כבר ראינו שאין עם מי לדבר שם ואנחנו צריכים לעשות רק מה שטוב לנו. לקבוע גבולות שנוחים לנו ולא לתת למרצחים להגיע אלינו.

תחתמו. זה חשוב.

טוב שיש אנשים עם חשיבה לטווח ארוך. בימים אלו שרון חושב רק - עם ש"ס או בלי. צריך לעשות משהו בקשר למצב הבטחוני הרעוע. העולם המוסלמי הפונדמנטלי (בראשות אלקאעידה, סאדם חוסיין, חיזבוללה, חמאס וערפת) הכריז על מלחמת "קודש" ושולח זרועות תמנון-טרור לכל העולם החופשי. מומחים מכל העולם טוענים כי תופעת המתפוצצים וטרור המוני רק יגבר. אין לי ספק כי בסוף יהיה פיצוץ בתחום הזה ואפילו מדינות אירופה יבינו כי הטרור סכנה לכולם. חשוב שאנחנו נדע בעוד מועד להרחיק מאיתנו את המטורפים המקומיים (הפלסטינאים). המועצה לשלום ולביטחון החלה היום (ג´) במבצע להחתמת מיליון אזרחים על עצומה הקוראת להקמת גדר הפרדה, ולהיפרדות ביטחונית מהפלסטינים. באמת הגיע הזמן. לערפת צריך לתת תפקיד של מנחה בסרטי פופאי - אבל מעבר לגדר. אז אל תשכחו לחתום!!!

booli

New member
איפה אפשר לחתום על עצומה כזו??? ../images/Emo104.gif

MysteriousGirl

New member
YNET

ממש מראה האתר הזה את הצד הלא מקצועי של תקשורת ישראלית וירטואלית.

adva g

New member
אפשר לדעת

למה לטענתך האתר מראה את הצד הלא מקצועי של התקשורת הישראלית הוירטואלית? מה הטעם בלטעון טענה כזאת בלי להסביר?...

אמריקוס

New member
הילדה רגילה לטלויזיה

של אל גאזירה (ובטח גם אל קאעידה) וחסר לה בטלויזיה שלנו שירי מלחמה ("אנחנו בני הגיאד נהרוג את כל הציונים") וקריאות הדם.

למעלה