הגבלות בביטוח מקיף, סיבוב שני

mares

New member
הגבלות בביטוח מקיף, סיבוב שני

לפני כמה עמודים השארתי הודעה בענין, ורגע לפני שאני פונה לרפי גינת כדי שיוכל לעזור לי ולנו בענין, אני מביא לכם את נוסח המכתב כדי שתעירו ותגיבו ותגידו לי אם כן או לא או מה שלא יהיה. לצוות כלבוטק/רפי גינת שלום, ביטוח מקיף לאופנועים, מחייב עפ"י הפוליסה (כהגנה בפני גניבות), את נעילת האופנוע בשתי דרכים: האחת שימוש במנעול דיסק (מנעול ששמים על בלם הדיסק) והשניה היא נעילת האופנוע באמצעות שרשרת לעמוד מבוּטָן בגובה של לפחות 2 מטרים. הבעיה היא בקשירת האופנוע לעמוד. לא לכל מקום שנוסעים אליו יש בנמצא עמוד בסביבת חנית האופנוע, ואם אכן יש עמוד שעונה על כל דרישות חברת הביטוח, קשירת האופנוע אל העמוד מחייבת חניה על המידרכה, דבר שמהווה עבירה על החוק. עבור ביטוח מקיף אנו (אופנוענים בעלי ביטוח מקיף) משלמים הרבה כסף, אבל בגלל התנאים המגבילים של חברת הביטוח, אנו נאלצים לעשות את אחד הדברים: או להפר, בלית ברירה, את התנאים שמגינים עלינו בפוליסת הביטוח, או ביודעין לעבור על החוק ולהחנות את האופנוע על המידרכה. אפשר להשתמש בכמה דוגמאות: תקלה מכנית מאלצת אותי להשאיר את האופנוע בכביש החוף בלילה למשך כמה שעות עד שאגרור אותו. בכביש החוף מאד קשה למצוא עמודים בצידי הדרך. אם האופנוע נגנב, אינני מכוסה בביטוח, כי לא קשרתי אותו לעמוד. דוגמה נוספת, שקרתה לי: החנתי את האופנוע שלי על מידרכה, (שוב כמובן, כדי שאוכל לקשור אותו לעמוד) ושוטר שהבחין בי, הורה לי להחנות את האופנוע בכביש, כמו כל כלי רכב אחר. אם האופנוע היה נגנב לי, לא הייתי מכוסה, אם הייתי מתעקש להחנות על המידרגה, הייתי מקבל דו"ח. אני מקווה שנושא זה שחשוב לי כצרכן, יעניין אתכם ותוכלו לפעול למענו. זכורה לי גם חיבתו של מר גינת לאופנועים :) בברכה, mares

כRובי

New member
../images/Emo45.gif יפה יפה...

הייתי גם מוסיף מידע על מה שקורה עם אחוזת חוף , מוטוטריין _השכרת הקטנועים) והחנייה ברכבת ארלוזורוב

mares

New member
כRובי, אי אפשר הכל יחד..

אחרי שנגמור עם המקיף, נתחיל בקמפיין למען היתר נסיעה בנתיבי התחבורה הציבורית.

QQQ123

New member
היכן יש עמוד בטון ?

יש לי ליד הבית עמוד חשמל מבטון, אבל זהו. לא ראיתי חוץ מזה עמודי בטון.

mares

New member
וואלה, עוד טרחתי לנקד!!

עמוד מבוּטֳן, כלומר עמוד שתקוע בבסיסו בבטון או אספלט.

למעלה