הגבול הדק - (פורסם גם בפורום שלי)

צמח בר

New member
הגבול הדק - (פורסם גם בפורום שלי)

יש גבול דק, מאוד עדין, בין וירטואליה, פנטזיה ומציאות. כאן, בעולם הזה שאנחנו יוצרים, חשוב מאוד לשמור עליו. חשוב גם לדעת שיש בתוך העולם הזה כללים שאין לשבור - כבוד, זכויות, הגינות ושלא לדבר על נימוסים, פירגון ורצוי שתהיה גם אהבה... רצוי שכל אחד יזכור - יש לנו חיים מעבר לוירטואליה מעבר לפנטזיה לכל אחד שאיפות, מאוויים ורצונות אי אפשר לכפות על אף אחד רצון לא לו... אנחנו כאן בעולם של דמיון ויצירתיות, משתפים אחד את השני נהנים מבדיחות הדעת החיים האישיים לא באים לכאן לעיתים מוזכרים בשמחה, כאב, עצב - הכל על פי רצונו של הכותב מעבר לזה - כלום. מנסה ללמד מישהו קצת על עולם וירטואלי צמח בר

מקווה מאד שדעתך לא נחרצת !

א.לא יצרנו כאן שום עולם חדש... ב.העולם כאן הוא העתק נאמן למקור בחיינו האמיתיים. ג.האינטרנט רק מכשיר בידיו של האיש האמיתי ולא במטרה להפוך להוזה. ד.זהו עולם של דמיון רק למי שבחיים מעדיף את האשליות. ה.זהו אכן, עולם שמאפשר יצירתיות גם לאלה שבחיים האמיתיים לא ´גילו´ אותם. ו.החיים האישיים באים לכאן , ובגדול, מדי שעה ושעה ובכל האספקטיים- זאת בעצם המהות. ז. ציירת כאילו מסתובבים כאן מוטציות ולא אנשים , שיכורים והוזים ולא בני אנוש רגישים. לא נותר לי אלא לדחות את תורתך על הסף.

צמח בר

New member
ארבל אתה מתבלבל...

אני שוב חוזרת ואומרת.... שיש גבול דק ומאוד עדין, בין וירטואליה, פנטזיה ומציאות. לא אמרתי - להיפך הדגשתי שכל אחד מביא מחייו האישיים לכאן החיים שלנו מורכבים ממה שקורה כאן והחיים מעבר למסך.... אם אני אומרת שאני אוהבת (סתם נניח - אותך למשל...) זה אמיתי ונכון - כי כך אני מרגישה באותו רגע... אין זה אומר שאני לא יכולה לומר זאת לעוד מישהו בפורום זה או אחר... אין זה אומר שאני לא יכולה ליצור קשרים נוספים עם חברים וירטואליים או מהחיים שמחוץ למסך.... הבהרתי? מקווה שכן... צמח בר

קשה לבלבלני..... ../images/Emo8.gif

אין דמיון בין תוכן הודעתך הראשית להבהרותייך בתגובה...כל דמיון הוא מקרי בלבד....ולכן אני קובע בפסק דיני כי את המבלבלת ואני נותרת לא מבולבל....

melisa

New member
כי אתה...הצליח ../images/Emo24.gif

היית לי מדריך.....יד ביד הובלת אותי לכאן ותודה על שאתה...

למדתי מהמקרה.....

שאם כל אחד מאיתנו היה רק מנסה לעניין מישהו מהצ´ט לחדור לעולם הפורומים, ולכוונו אלינו, אזי היינו מאפשרים לעוד כמה נשמות טועות של צ´טים ירודים להנות מדברים מהנים ואיכותיים יותר..... מאחל לך הנאה ממני ומהפורום.

כל הכבוד רק איפה היית כל הזמן הזה ../images/Emo41.gif

והפעם שיחקת אותה חבל´ז ...רק חבל שלא היית מההתחלה אבל לא נורא עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא ...מתה על חזלי´נו היו אנשים חכמים ....בוקר טוב איש ושבת שלום..

ת מ י ד הוא איתנו פה....שועלת. ../images/Emo23.gif

ועכשיו את יודעת ומכירה אז יאללה תני לו
של דוב וזהו קנית אותו הוא יחזיר,לעולם לא שוכח באחריות שלי יום ניפלא יאללה לים?

ארבלללללללללללל ../images/Emo8.gif במצוות אחותי ../images/Emo23.gif

ועם כל אהבתי לדברייך וואלה שיחקת אותה...
על הלחייייייייי!! שאהובתך לא תקנא רק זה חסר לי יה וורדי ...מלחמה עם אהובתך...

ועל זה נאמר מלאכתם של צדיקים נעשיית

ועוד המון פתגמים יפים כמו ...אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך....ולעולם אל תראה את קלקלתו של השני לעיני כל ...איני זוכרת את הפתגם על הבוקר אך וודאי כולם יודעים על מה אני מדברת...אני הפעם מתמוגגת מנחת ..וודאי תשאלי למה יקירתי ...ואולי לא צריך בכלל לומר והרי ראית את הריבים האיומים שהיו שם בפורום ההוא...וראית את כל מה שקרה ואיך זה קרה ומאין זה התחיל...וגם ראית את הסוף ...וראית כמה שזה היה מלוכלך מגעיל דוחה ומכעיס את הנשמה...ועל כן הבנת דבר אחד פשוט ...במחשב נפגעים פוגעים מעליבים כועסים ואנשים נפגעים אוף כמה שנפגעים...לפעמים מילה לא מובנת פוגעת בך ישר בלב כמו סכין חדה...והסכין הזו חודרת ואת הולכת איתה לישון ..וקמה איתה בבוקר...וזה כואב ולכן חשוב מאוד שאנשים יבינו את הנושא הזה שאתם פוגעים ופוגעים חזק אנחנו לא וירטואלים ..לא בובות של וולט דיסני ...המקסים זיכרונו לברכה ...

למעלה