הבריכה

הבריכה

הוא היה שם בתוך הבריכה הודף את המים ללא כל מאמץ, שחיין מלידה ראשו עולה מדי פעם לקחת עוד נשימה חטופה. ככה הוא שחה לו ואני, אני כל מה שיכולתי לעשות זה להביט בו לראות איך הזרעות השריריות שלו חוטרות שוב ושוב בתוך המים. הוא החל להאט את הקצב ראיתי איך כל גופו מתחיל להירגע בתוך המים הוא נתן צלילה אחרונה ולפני שהבנתי הייתי ליד הבריכה מושיטה לו מגבת הוא הביט בי לשניה נתן לי חיוך ובקפיצה הוא יצא מהמים. כולו נוטף מים אלוהים הוא מדהים רציתי להעביר את לשוני על כל האחת מהטיפות שנהנות כרגע מגופו. הוא סירב למגבת ואמר בבדיחות "אני אוהב להתיבש בשמש תודה בכל מקרה" הוא ניגש לשולחן ומזג לעצמו כוס לימונדה קרה ראיתי איך הוא מחליק בקלות את המשקה לגרונו בלי שום מאמץ כשהוא סיים הוא הביט בי ואמר "תגידי איפה אחיך כבר לפני שעה הוא אמר שהוא תוך דקה חוזר" "לא יודעת" "זה לא משנה נוכל לארח חברה אחד לשני" ובלי שהבנתי מה קורה הוא הרים אותי על ידיו וזרק אותי ואותו לתוך הבריכה הרגשתי את גופו החם ואת המים הקרים בבת אחת זה עורר אותי לחלוטין ניסתי להשתחרר ממנו אך ללא הצלחה הוא טפס אותי בלי שום בעיה, צחקתי חצי בהסטריה חצי בהנאה התפללתי שהוא לא יבחין את ההתעוררות שלי. הוא פתח את ידיו ונתן לי לחמוק מבין זרועתיו התחלנו לשחק את משחק התפוס אותי הוא רדף אחרי כמו מטורף אבל כל פעם שניה לפני שנראה שהוא עומד לתפוס אותי הוא נתן לי לברוח שוב. צחקתי נהנתי לראות אותו רודף אחרי צעקתי לו "זה כל מה שאתה יכול לעשות?!" זאת כמובן הייתה טעות כי לפני שהספקתי לסיים בכלל את המשפט הייתי שוב בין זרועותיו. הוא הושיט יד והזיז לי בעדינות שיער שחמק לי אל הפנים והפריע לי שנינו התנשמנו בכבדות. לפני שהבנתי מה קורה לקקתי עם קצה לשוני טיפה של מים שירדה על הלחי שלו הוא התנשף זה עורר אותי רציתי יותר אז ככה טילתי עם לשוני עד לקצה שפתיו שהיו קצת פשוקות והתחלתי לשחק עם לשוני ברפרוף על שפתיו הוא טפס אותי מהשיער והדביק בחוזקה את שפתיו לשלי ובנשיקה פוצעת בנשיקה של תשוקה טהורה הוא החל לחקור את פי וכל מה שיכולתי לעשות זה להצמד יותר לגופו כרכתי את רגלי סביבו הוא החל ללטף אותי מעל לחזיית הבגד ים הקטן שלי הרגשתי איך הפטמות שלי נענות לו הרגשתי איך אני מתחילה להרטיב וזה לא היה המים של הבריכה הרגשתי איך הוא מתחיל להתקשות וזה עורר אותי זה הסעיר אותי הוא החל לקק לי את הצוואר ולרדת לאט לאט לעבר החזה שלי התחילו לי רעידות עונג בכל הגוף נהנחתי הוא אהב את זה הרגשתי הוא החל לפרום לי את השרוכים שקשרו את החזיה לגופי הוא הביט איך החזה שלי יוצא מתוך החזייה והוא לקח את האחת הפיטמות שלי לתוך פיו והוא החל לינוק אותו בתאווה כאילו זה המאכל הכי טעים שהאי פעם יצא לו לטעום שלחתי את ידי לתוך הבוקסר שחבק את איברו המתקשה והתחלתי ללטף אותו בעונג מרגישה את כל אורכו באחת הוא הרים אותי בידיו והוציא אותנו מהבריכה הוא נשכב עלי מלטף את כל כולי בעדינות מטרפת טועם אותי הפכתי אותו בעדינות והתחלתי להחזיר לו באותו צורה מלטפת טועמת הורדתי לו את הבוקסר מעל גופו ולקחתי את איברו הקשה לתוך פי טועמת יונקת אותו לתוך פי מלקקת את כל אורכו הוא החל לגנוח הרגשתי איך נהיות לו צמרמורות בכל הגוף הוא בער ואני בערתי איתו לקקתי מצצתי טעמתי עד שהוא הגיע לשיא וכך הוא גמר בתוך פי ממלא אותי בזרע שלו קמתי עמדתי ללכת אך הוא לא נתן לי הוא טפס אותי בידי והשכיב אותי מתחתיו הוא החל מלטף הוא הסיר מעלי את תחתון הבקיני שנותר עלי והחדיר לי אצבע אחת גנחתי הוא המשיך בשלו לאט ביסודיות לאט לאט הוא החל לחדיר לי עוד אצבעות והוא החל להגביר את הקצב התחלתי להרגיש את השיא אך לפני שהגעתי אליו הוא שלף את ידו ממני והחל לקק אותי דוחף לי את הלשון שלו עמוק ועמוק יותר מלקק טועם יונק אותי לתוכו ולפני שהבנתי מה קורה הגעתי לשיא צורחת בכל כוחי

למעלה