הבראוניז של "רולדין"-יאמי! אני רוצה

הבראוניז של "רולדין"-יאמי! אני רוצה

להכין בדיוק כאלה: רטובות, כבדות, ללא אגוזים ואלכוהול. כבר טעמתי הרבה בראוניז בחיים שלי, אבל אני אוהבת רק כאלו. למישהו יש מתכון כזה?
 
../images/Emo7.gifבצהריים כתבתי, וכבר עמוד 5? ועוד

בלי תשובות? אני רואה שבעלי יצטרך לעשות טיול לת"א לעיתים קרובות ולקנות לי....
 

bali

New member
מנהל
בדיוק כמו של רולדין יש רק ברולדין

את יכולה לקחת כל מתכון לבראוניס ולוותר על האלכוהול והאגוזים. למשל המתכון הבא - קל טעים, כבד ורטוב. מתכון: בראוניס בקערה אחת רכיבים: 100 גר´ שוקולד מריר 150 גר´ חמאה או מרגרינה 1 כוס סוכר 3 ביצים 1 כפית תמצית וניל 1 כוס קמח רגיל 1 כוס אגוזים קצוצים-לא חובה 1-2 כפות גרידת תפוז-לא חובה 2-3 כפות ליקר, ברנדי וורמוט-לא חובה 1 כפית מחוקה אבקת אפייה אופן הכנה: בקערה גדולה ממיסים את השוקולד במיקרו(ואם אין מיקרו, על סיר כפול-סיר קטן שיושב על סיר עם מים רותחים). להוסיף החמאה/מרגרינה ולמיס שניות ספורות נוספות לבחוש הכל ביחד, להוסיף הסוכר בבחישה, להוסיף הביצים והוניל, ולבחוש עד שהעיסה אחידה. להוסיף קליפת התפוז והליקר ולערבב. להוסיף הקמח והאגוזים ולקפל בזהירות עד שהכל מתאחד. לשמן היטב, או לצפות בניר אפיה תבנית בגודל בערך 35על 25 ליצוק העיסה. לחמם תנור ל-180 מעלות ולאפות. לאחר 20 דקות לבדוק עם קיסם את מרכז העוגה, אם יוצא רטוב בעיסה, להמשיך עוד 5 דקות, לבדוק שוב, הקיסם צריך לצאת עם פירורים דבוקים עליו, אם עדיין לא..לבדוק בעוד 3 דקות שוב. אם הקיסם יוצא יבש- קיבלתם עוגת שוקולד-לא בראוניס. לצנן התבנית היטב(רצוי אפילו להכנסי למקרר אחרי שהעוגה הצטננה בחוץ) לחתוך לריבועים- ניתן להגיש בעטרות ניר או סתם כך. בהצלחה. הערות: של ענבל: אני לא שמתי עד עכשיו אבקת אפייה ויוצא בסדר גמור. אני גם שמה 150 גרם שוקולד מריר בעיסה ולא 100 גרם. אני אופה בחום יותר נמוך, משהו כמו 160 מעלות, בטורבו, לחצי שעה בערך, שהלמעלה לא יישרף. במקום אגוזים או בנוסף להם אני אוהבת להוסיף שוקולד מריר או לבן קצוץ גס (בד"כ את ה 50 גרם שנשארים לי), דובדבנים מסוכרים… מקור המתכון: אמירה הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2
 
למעלה