הבעת דעה בפני כל הנוטלים חלק בפורום, מכירים

mr dish

New member
הבעת דעה בפני כל הנוטלים חלק בפורום, מכירים

ואף ניהלו עמי ויכוחים בעבר... משנחסמתי בפעם האחרונה - איני יודע בידי מי משני הכחולים - הבנתי את הפרינציפ. את יכולות ההצתה והליבוי, הם מאפשרים לשרץ מזדמן, בכל פעם מחדש. כאשר הויכוח מגיע לכדי הבעת שינאה (מוצדקת, לטעמי) כלפי הזרץ התורן, המבקש להשמיד את קיומי כאן כאזרח המדינה שלי, כאשר אני מביע את תיעובי ותחושת הקבאס כלפי הזבל התורן שמקבל פה במה, אני נמחק ונחסם... אני שב ומצהיר בזה, כי בכל פעם ששרץ מזוהם וארור כזה, אנטי ציוני במוצהר, מבקש רעתי ורעת מדינתי, ייעז למרוח פה את צואתו הסרוחה, אני מבטיח להגיב ולהגיב כראוי למידת התנגדותו לקיום מדינתי. את שני הכחולים, על תנאיהם הלא הוגנים, אני לא ממש סופר במקרים כאלו. מי שחושב כמוני, מוזמן לאשר זאת בשרשור תחתיי.

blackbomber

New member
אנטי ציוני הוא מי שפועל נגד הציונות.

השמאל התבוסני קומוניסטי הישראלי לא ביצע ולא מעשה ציוני אחד בשנים האחרונות! אפילו לא אחד. אך הוא לא הסתפק בכך! הוא ביצע כמה פעולות שמהותם להפריע למפעל הציוני, להשחיר את פני המדינה, ללכלך על נבחריה, להביע תמיכה בשונאיה, להשתתף בפיעלות מתואמת עם אויביה בתקיפת חיילי צה"ל. מכאן שלדעתי החרדים הם לא ציוניים, אבל השמאל התבוסני/קומוניסטי הישראל דהיום הוא בהחלט "אנטי ציוני".

גם נתניהו לא ביצע ולא מעשה ציוני אחד בשנים...

האחרונות, מלבד פקה פקה שבזה ורק בזה הוא מצטיין. בוא תראה לי בומבר איזה מעשה ציוני עשה אדונך נתניהו? ולא, להיות אחראי למחדל הכי גדול בתולדות ישראל שהביא לאסון הכרמל, רחוק מלהיחשב כמעשה ציוני...

blackbomber

New member
לא שאני אוהב את נתניהו....

אבל הוא עשה רבות! בכל התחומים. גם בהתיישבות, גם בתשתיות. והכי חשוב, הוא תרם רבות למגמה המסתמנת לפיה השמאל התבוסני/קומוניסטי הישראלי מצוי בתהליך התרסקות לקראת הכחדתו, מדובר במעשה ציוני ממדרגה ראשונה.

כן, עשה "רבות"... בוא תציין אפילו מעשה אחת...

מאותן "רבות" שהוא עשה... ולא, פקה פקה ועוד פקה זה לא מעשה.

blackbomber

New member
הדיון הוא על השמאל התבוסני/קומוניסטי הישראלי.

עליו ועל הקשר בינו לבין "ציונות". בלי פקה פקה.

blackbomber

New member
יש לי הרגשה שאינך יודע היכן את החי...

הציבור בעט בכם בבחירות! אם אתם רוצים שיחזור לתמוך בכם, אתם צריכים למכור את עצמכם! בינתיים מה הציבור רואה ממכם? רק תבוסנות מדינית וקומוניזם כלכלי/חברתי וניהול יח"צנות עבריינית/מלוכלכת. אתם צריכים להראות לציבור שחל בכם שינוי! חובת ההוכחה עליכם! עוד לא הבנת?

blackbomber

New member
נכון, תשובה אין

מעשה ציוני אחד אותו עשה נבחר שמאל תבוסני/קומוניסטי אחד מטעם מפלגה אחת. מכיר?

והפשיסטים מעולם לא היו חלק מהתנועה הציונית

והמעשים היחידים שהם יכולים להצביע עליהם זה שוד וגזל תוך התעלמות גסה וברוטלית מהחוק ומזכויות האדם. אף יהודי לא יוכל לדרוש לעצמו זכויות אם הוא לא יכבד זכויות של אחרים. זאת הציונות.

blackbomber

New member
הדיון הוא על "אנטי ציוניים" תבוסניקו. שמת לב?

לא על הפאשיזם, זה דיון אחר. "אנטי" זה "נגד", פעילות אנטי ציונית משמעותה פעילות נגד הציונות. הראתי לך שכזה הוא השמאל התבוסני/קומוניסטי הישראלי ועובדה שאתה לא יכול לציין ולו מעשה ציוני אחד אותו ביצע לאחרונה ח"כ אחד ממפלגת שמאל תבוסני/קומוניסטי אחת.

הפשיסטים הם אנטי ציונים

גם הם לא יכולים להראות מעשה ציוני אחד. מלבד הריסת המדינה.

blackbomber

New member
אתה מסכים שהשמאל התבוסני/קומוניסטי אנטיציוני?

ללא קשר ל"פאשיסטים". זה מה שנראה.

blackbomber

New member
בגלל שאתה לא מכיר, השמאל מתרסק וייכחד.

אתה לא מכיר איך הציבור תופס את השמאל! אתה לא יודע כמה הציבור שונא את השמאל. כן כן, במיוחד בגלל אנשים כמוך מנותקים, כאלו שלא יודעים עד כמה נתפס השמאל הישראלי כתבוסני וקומוניסטי.

למעלה