הבעל/האישה בחו/tapuzforum/images/Emo160.gif

הבעל/האישה בחו/tapuzforum/images/Emo160.gif

האם הבית יהיה כתחליפ למלון/צימר?או שעדיין הוא ישאר המקום הפרטי והאינטימי שלכם/ן?

viento

New member
עונה בשביל עצמי,

גם וגם. המיטה שלכם צריכה להישאר שלכם ושלכם בלבד (אלא אם כן אתם בקטע של להזמין שותפים ביחד, אבל זה לפורום אחר). וגם למה לקחת סיכונים מיותרים עם השכנה הזקנה (ומשועממת) מלמעלה?!

גם וגם

קודם כל אף אחד לא צריך לדעת איפה אני גרה, איך נראה בעלי (יש תמונות על הקיר) ומתי בפעם האחרונה רחצנו כלים... שנית יש משהו מאד אינטימי "שלנו" בביתנו הפרטי, שלא מתאים לי להכניס אליו גבר אחר. זה ירגיש לי כמו בגידה הרבה יותר גדולה בו, מאשר כל הזיונים כולם.

בטענה השניה נתקלתי לא פעם כאן.

ואני חייב לציין שהיא קצת לא ברורה לי, אבל זה כנראה עניין אישי לחלוטין. יש באמת משהו שהוא יותר אינטימי מהגוף שלך? אני מסכים שלא כדאי לספק חומר לרכילות לכל שכן שעלול לראות אתכם ביחד. אבל הטיעון שלך קצת מוזר. הוא יודע את מספר הטלפון שלך וכנראה גם את שמך המלא, לא צריך להיות גאון גדול בשביל לדעת איפה את גרה, ובעידן האינטרנט הנגיש לכל גם כנראה לא צריך הרבה בשביל לדוג עוד כמה פרטים עלייך ועל בעלך. איכשהו נראה לי שאם את מרגישה שאת צריכה להחביא משהו מהמאהב אולי עדיף לא להיות איתו מראש.

אז אולי אתה זה שיוצא דופן?

הגוף שלי הוא הדבר האינטימי של, .ושלי בלבד. הבית, לעומת זאת, אינו רק שלי. מה/מי שאני מכניסה לגוף שלי אינו עניינו של בן הזוג (גם אם הוא חושב כך). מי שאני מכניסה לבית שהוא של שנינו - בהחלט מקובל עלי שהוא גם עניינו, ושאם הוא לא רצוי שם - הוא מסיג את גבולו. ולגבי המידע - לא אפרט כאן יותר מדי אבל אני מסתירה הרבה דברים מ"המאהב" ולא חושבת שזו סיבה לא להיות איתו לכתחילה. כל אחד וסוג הקשר שמתאים לו/לה.

כבר קראו לי בשמות גרועים יותר........

איך שהוא נראה לי שאין בעל/אשה שהיו אומרים "מילא שאת/ה בוגד/ת אבל למה במיטה שלנו?". אבל כמו שאמרתי, כל אחד והגבולות שהוא מציב לעצמו. ברור שזכותך להחביא כל פרט שנראה לך, אבל זה פחות קשור לבטחון שדה. את מפקידה בידי המאהב את השליטה בהמשך חיי הנישואין שלך, כדאי שתהיי בטוחה שמדובר באדם שאת יכולה לסמוך שלא יהרוס לך את החיים רק כי הוא רוצה/יכול.

אז זהו..

שלא. אני לא מפקידה בידי המאהב את השליטה בהמשך חיי הנישואין שלי, בין היתר כי אני יודעת שאי אפשר לסמוך על אף אחד, בטח לא על גברים, ובטח לא בעניינים מסוג זה. ואתה טועה. בהחלט יש גברים ונשים רבים, שהידיעה שהבגידה התרחשה במיטתם שלהם תביא להם את הג'ננה פי אלף מאשר עצם העובדה שבן/בת הזוג בגד/ה.

איך זה שאת לא מפקידה בידיו?

העובדה שהוא לא יודע איפה את גרה (עאלק לא יודע, די קל למצוא גם אם שם המשפחה שלך כהן) תמנע ממנו לספק לבעלך עדויות מרשיעות? מרגע שנפגשת איתו הוא יודע עלייך מספיק בשביל שהוא יוכל לפגוע בך אם ירצה. כמו שאמרתי, לא צריך להיות גאון גדול בשביל להגיע מפרטים אלמנטריים שמסרת לו (טלפון, שם וכו') לפרטים יותר משמעותיים על החיים שלך (כתובת מגורים ושם הבעל הם עוד מהקלים שבהם). אם את לא יכולה לסמוך על אף אחד את בעצם מהמרת על חיי הנישואין שלך בכל פעם שיש לך קשר חדש. וגברים לא שונים מנשים, פסיכיות לא קשורה למין........

אני לא

אם הוא רוצה לבלוש ולהתחקות ולעבור כל מיני עבירות כדי להגיע לפרטים עלי - הוא יצליח, אבל אני לא חייבת לעשות לו את החיים קלים יותר..

השאלה אינה מידת החוקיות של מעשיו.

וד'א הרבה מהמידע זמין לכל אחד ברשת, לא צריך לעבור עבירות בכדי להגיע אליו. הוא יודע את מס' הטלפון שלך? מה ימנע ממנו להתקשר כמה פעמים עד שבעלך יענה? הנקודה היא שמרגע שיצרת קשר כזה, אין לך דרך למנוע מבן הזוג מלהגיע לבעלך אם הוא מחליט להיות פסיכי (ושוב, זה לא רק גברים). ולכן העובדה שהוא 'לא יודע איפה את גרה' לא באמת מגנה עלייך.

אתה באמת נאיבי

אתה לא חושב שאני נותנת לו מספר שבעלי עלול לענות לו... ושוב - יש להכיר בסכנות ולנסות להימנע מהן, ויש לפתוח להן את הדלת ולהגיד, בואו, תיכנסו...

אני נאיבי?

את זאת שמאמינה שאם לא תראי לו איפה את גרה ואיך נראה בעלך הוא לא ידע איך להגיע אליו......... בשורה התחתונה, אם זה מישהו שמחפש לפגוע בך הוא ימצא דרך עם או בלי עזרתך. אם זה מישהו שאת חשובה לו ורוצה להגן עלייך, גם אם תתני לו את מספרי תעודת הזהות והטלפון של בעלך ואפילו את מספרי כרטיס האשראי וחשבון הבנק שלך, או שתראי לו איפה מפתחות הכספת שלך הוא ידע להגן על הפרטיות שלך. אין תחליף לאמון (או לחלופין, להרתעה ההדדית - כלומר לעובדה שגם את יודעת איפה הוא גר ואיך נראית אישתו).

זה כבר סיפור אחר לגמרי

אני בטוח שיש לא מעט כאלה שבהחלט רוצים לנתק את עצמם מחיי היום יום של הלא חוקי/ת. הדיון התחיל מזה שאמרתי שאני יודע שיש לא מעט כאן שבעבורם הכנסת המאהב/ת הביתה למיטה הזוגית היא סוג של קו אדום, וזה לגיטימי לחלוטין. גם הרצון שלא להסתכן בחשיפת המאהב/ת לשכנים מובן לי לחלוטין. אני רק לא חושב שהרחקתם מהבית תורמת ולו משהו קטן להגנה על הבוגד עצמו.

ואם כבר חושבים על זה...

אז עצם הכנסת המאהב הביתה דווקא יכולה לצמצם את הסיכונים, שהרי מחוץ לבית עלולים לראות אותם אינספור אנשים מוכרים, אם זה בני משפחה, או חברים או קולגות. בבית לעומת זאת, רק השכן החטטן עלול להציץ עליהם מהחלון... וזה בהנחה שהחוקי/ת כמובן לא חוזרים הביתה במפתיע

קראתי כבר אתמול

אבל היי, חסרים מקרים שהבעל או האישה חזרו לפני הזמן והפתיעו את בני הזוג המופתעים? תתפלא, אבל יש גם כאלה שלא טורחים להודיע מראש על חזרתם

למעלה