הבסיס של הבסיס בתכנות..

The Reaper16

New member
הבסיס של הבסיס בתכנות..

שלום. אני אתחיל ללמוד בשנה הבאה את מדעי המחשב.. ואני די מתעניין בכל העסק.. אז רציתי לדעת לאן לגשת ומה לעשות כדי לקבל מידע ראשוני על כל זה.. הידע שלי בזה שואף לאפס.. אז כל אתר, הסבר או עזרה אחרת יתקבלו .. תודה מראש!

DadleFish

New member
נסה ללמוד שפת תכנות בעצמך.

אני מציע שתחפש את ++Thinking in C של bruce eckel. הוא מיועד לכל רמה ממתחילים ועד מקצוענים, הוא באנגלית פשוטה וקלה, ואתה אמור להצליח להתמודד איתו. בתור קומפיילר, חפש את ++Dev-C של Bloodshed. בכל שאלה אתה מוזמן לפנות אלינו.

The Reaper16

New member
C++ על ההתחלה?

הורדתי את הקומפילר שאמרת לי.. ואני עכשיו מחפש את הספר.. אבל אתה בטוח שכדי להתחיל עם C פלוס פלוס? כי שמעתי שעדיף פסקל או C . וגם יש לי מדריך לC בעברית.. הבעיה היא שאין לי קומפילר ובאתר שנתת גם אין .. רק לC פלוס פלוס

rotemliss

New member
הוא גם קומפיילר ל־C

שכן: * כמעט כל תוכנה ב־C תתקמפל ב־CPP. הבעייה היחידה היא מילים שמורות חדשות, שאי־אפשר להשתמש בהן ב־CPP אבל אפשר ב־C. * גם את זה אפשר, כנראה, לפתור על־ידי שימוש באופציה של קימפול בשפת C, ב״פרויקט חדש״.

DadleFish

New member
כן,

בלי להיכנס לויכוחים מיותרים - אני מאמין ש - ++C היא שפה טובה להתחיל איתה. מעבר לכך, אין הרבה ספרים מוצלחים כמו הספר של אקל, וגם זה אלמנט חשוב בבחירת השפה.

neko

New member
יש בעיה קטנה - אתה אומר שאפשר

להתחיל ישירות עם ++C, ומין הסתם אתה צודק (כי אפשר להתחיל בחלקים הפרוצדורליים של ++C וזה יהיה 99% ללמוד C) - אבל הספר של אקל, ספציפית, מניח (וגם מציין זאת מפורשות) הכרות עם שפת C כידע קודם.

DadleFish

New member
אם ככה, אז אני לוקח את דבריי בחזרה.

הספר של אקל לא מתאים, קבל ביטול.

למעלה