הבנות שישבו לידי הבוקר

תלתן79

New member
הבנות שישבו לידי הבוקר

כל בוקר של בדיקה אני משכימה קום, נוסעת ומגיעה למרפאה/יחידה. שם אני לוקחת מספרים וממתינה לתורי.
לידי אתן יושבות כולכן, צעירות, מבוגרות, שיער חלק, שיער מתולתל, בלונדיניות, אדמוניות, שחורות. עם נעליי עקב, כפכפים, מגפיים, בשמלות, במכנסיים מחויטים...
ואני חושבת לעצמי במה אנחנו דומות? במה אנחנו שונות?
ואני ממשיכה להביט בכן, רואה שכל אחת מוטרדת איך יהיו תוצאות בדיקות הדם, האם ימצאו וריד, כמה זקיקים יהיו באולטראסאונד, השעה כבר מאוחרת, שוב אאחר לעבודה...
אבל אף אחת לא יוצרת קשר עין... אני מרגישה שאנחנו מתנהגות כנועות, מבוישות, מתביישות... למה? הרי אנחנו כולנו נלחמות למטרה כל כך חשובה אנחנו צריכות להיות גאות בנו...
למה במקום להתאחד ולתמוך אחת בשניה, כמו שאחנו עושות בפורום הזה, למה אנחנו לא מצליחות לעשות במרפאה וביחידה...
אנחנו לא אומרות אחת לשניה בוקר טוב.. לא מאחלות בהצלחה..
אז מהיום אני מחליטה שמי שתסתכל אליי אני אחייך אליה, אני אגיד לה בוקר טוב ואאחל לה בהצלחה!

חיבוק גדול לכולן תהיו גאות בעצמכן!
מחכה למפגש
תלתן

טוליתי

New member
רעיון מקסים

נחמד יהיה אם מישהי תעדכן יום לפני לאיזו יחידה היא מגיעה, כדי שנוכל לומר שלום זו לזו.

כנראה שמישהי צריכה להיות הראשונה שמדברת

אני למדתי רבות מהבנות בתורים

&nbsp
לא כל פעם, אבל היו כמה פעמים שישבתי ראשונה, אמרתי בוקר טוב למי שנכנסה,
שאלתי / הזכרתי לקחת תור לאולטרסאונד..
והתחילה שיחה...
&nbsp
שווה לנסות

אצלי הכרתי שם ממש חברות

בעיקר אלו שהיינו מסונכרנות בימי בדיקה ובהתחלת הסבבים.
זה התחיל מתלונות (זו מכאיבה, אוף כמה זמן היום וכו') ומהר מאוד עברנו לוואטסאפ ונוצרו קשרים טובים...
האמת, שהן היו היחידות שהבינו אותי.

בלונד23

New member
בתור

יצא לי להיות זו שפותחת בשיחה. רק בשבוע שעבר זה קרה לי פעמיים, בתור בקופה, ולמדתי מזה הרבה על אותו רופא שחיכיתי אליו.
פעם הייתה בת אחת מוכרת לי ושאלתי אותה האם היא הייתה במפגש פורום מתישהו. היא ענתה: "איזה פורום?" אז הבנתי שלא...
בפעם אחרת בסוף הפריה ואוטוטו שאיבה, היו לי כאבים היסטריים בבטן וקושי בנשימה, והרופא אמר שזה לא קשור בכלל לגירוי השחלות. הבת שישבה לידי וחיכתה, גם כן התלוננה על אותו דבר בדיוק, ומזה למדתי שברור שזה כן קשור לגירוי השחלות בתרופות ששתינו לקחנו. אני חושבת שהרופא לא יודע אפילו שיש קושי בנשימה כשהבטן נפוחה מזקיקים, כי הוא לא היה נפוח מזקיקים בעצמו אף פעם... רק בנות שמחכות לידנו בתור יכולות להבין את ההרגשה...
&nbsp

snir210

New member
במקום שאני מטופלת...

להפך איפה שאני מטפלת יש דווקא אחווה ובוקר טוב ובהצלחה לא פעם יצא לי לשבת ליד בנות שגם סיפרו לי ואני סיפרתי את הבעיות דווקא זה המקום שאני מרגישה בו שהכי מבינים אותך בעולם

הזכרת לי את הבוקר שלי

אני מטופלת בתל השומר ואיכשהו תמיד יוצא לי לפטפט עם הבחורות שממתינות בתור יחד איתי.
היום פיטפטנו על אסותא לעומת תל השומר בעד או נגד

חיוך ואיחולי הצלחה נשמע לי נהדר!! תמיד משמח !!

ארלט24

New member
לא ייאמן

אני כבר כמה ימים חושבת על זה
במיוחד מיום רביעי הייתי בבריאות האשה ראשון (שם אני במעקב)
יצאתי ככ עצבנית מטכנאית האולטראסאונד והבחורה שפגשה את מבטי
ממש רגישה אותי והזכירה לי לנשום
בחיי שרציתי לחבק אותה❤ אבל אנחנו הרי ככ מתביישות ומחרישות
לי השיחות עם שכמותי מאד עוזרות לי. אין בסביבתי מישהי שעוברת טיפולים
לכן זה ככ חשוב לי
את אלופה שהרמת את הכובע תלתן
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
את אלופה שהרמת את הכובע תלתן

נראה לי שהסיבה שאנחנו מקשקשות, זה שאחרי שעה ורבע לחכות בתור

זה או לדבר אחת עם השנייה או להתחרפן

אבל גם יש משהו מסוכן בלקשקש יותר מידי... יצא לי לדבר עם בעל של מישהי, ולגלות שאנחנו בעצם עובדים יחד... הוא פשוט יושב בסניף אחר אך כן יוצא לקבוצות שלנו לעבוד יחד. עד כה לא יצא לי לעבוד איתו ישירות אלא רק עם חברו לחדר
. לא סיפרתי בעבודה על הטיפולים ופחדתי נורא שיספר. ביקשתי שלא ואכן הוא קיים את הבקשה (למיטב ידיעתי). אבל מודה שמאז משאירה את השיחה בענייני טיפולים...

חייבת לציין

שהאוירה בסניף לאומית בבני ברק, איפה שברקוביץ מקבל מאוד נעימה
תמיד מחייכות אחת לשנייה..אף אחת לא נדחפת.
כל פעם מחדש אני נדהמת :)

קרה לי כמה פעמים ש...

ישבתי בתור לבדיקות ו/או חיכיתי לשאיבה (היו ימים...) ו/או להחזרה בחו"ל וגם בארץ ו/או בתורים לרופא והתחילו "שיחות חדר המתנה" ביני ובין מי שחיכתה איתי. בעיני זה סוג של "קבוצת תמיכה" וזה עושה טוב על ה
לדעת שאת לא לבד בעסק הזה.

הזכרת לי את ימי תל השומר

הייתי עושה שם "סטנד אפ" לממתינות מפטפטת וצוחקת עם כולן
האחיות תהו מהיכן המרץ על הבוקר

פעם אחת מטורללת אחת צעקה עלי : " מה כל כך מצחיק אותך כל הזמן?"
רציתי להגיד לה "את" אבל זרמתי....
בקיצ' - מעבירים בוקר בחיוך
ולעניין - מחר אני בעתידים סנטר או מדיקל אסותא או השם יודע איך קוראים לזה אחה"צ - מי באה?

למעלה